|
![]() |
#32 | |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
ovaj tulivizor Sony KV-29LS30E Zadnje izmijenjeno od: 64VT. 22.02.2007. u 15:34. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Guest
|
slika je uglavnom savršena, samo kad su prekompleksni i previše frameova, različitih, vidi se na rubovima stvari malo ko kompresija, il neznam šta, i da si bog nemogu dobit iznad 87% pokušavao sam na sva moguća mjesta u kući. probat ću kupit dvb antenu, iako mislim da nema veze to, jer na katu sam s analognom antenom lovio 87% a s dvb max 85%, pa me to čudilo, a ovaj televizor je u prizemlju. i upravo sam pogledao CSI, e opće nije bilo zanimljivo ali sam pol sata uživao u savršenstvu zvuka i slike |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
danas sam kupio optički kabel u čipoteci za 35kn, i imam par pitanja, jel to prenosi samo zvuk ili bi trebalo i sliku???? kad ga ukopčam samo zuji, a ako onako do pola ga ukopčam, ne stisnem do kraja onda imam zvuk, a slika samo nešto sivo????? jel zna neko u čemo bi mogao biti problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: 64VT. 01.03.2007. u 22:13. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
ovo ti je S/PDIF, znaci samo zvuk digitalni a zasto zuji kad gurnes do kraja, nemam pojma... probaj nac u manualu taj konektor kod receivera i kod dvd-a pa vidi sta pise i jel se poklapa... a ove satelitske po ovome sta pise, ova lijeva ti je analogna, a desna digitalna... znaci tebi bi trebala desna |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Guest
|
i na ljevom piše digitalni satelitski komplet http://satelitskiforum.net/wbb2/thre...ht=protek+9100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
da fakat... sorry, odmah sam baco oko na ovaj tekst opisa a ovaj lijevi je skuplji zato jer ima Picture In Picture, odnosno mozes ima do 16 razlicitih programa prikazanih na televizoru... ovo ostalo je ja mislim tu negdje... e da, i za ovaj desni ne pise da ima hrvatski meni... ak ti je to vazno... i da, desni ima podršku za DiSEqC 2.0, a lijevi do 1.2 verzije... a taj DiSEqC ti zapravo sluzi ako imas mali motorcic za antenu da ju mozes micat ljevo, desno i tak mjenjat satelite, a ta verzija 2.0 ti dodaje da receiver ima dvosmjernu komunikaciju sa multi-dish switchem (znaci ak imas vise satelitskih antena (do 16)) ili rotorom (ovo za rotor nisam siguran) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
reci kad si na ajsikjuu da mi objasniš malo, i kaj si reko za onaj optički kabel, jel problem u kablu, ili dvb-t ne šalje sliku, ili dvd ne prima sliku? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|