|
![]() |
#32 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
"Max. parallel downloads - Unlimited" -->
max. brzinu downloada nemam pojma - niko još nije bil u mogućnosti istestirati pa ti probaj pa javi ![]() btw. zakaj nebi mogel skidat na faxu sa svog acc.? kolko znam ak imaš PREMIUM acc. mislim da možeš paralelno skidat kolko te volja
![]() max. brzinu downloada nemam pojma - niko još nije bil u mogućnosti istestirati pa ti probaj pa javi ![]() btw. zakaj nebi mogel skidat na faxu sa svog acc.? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sa 1Mbit/s brzina skidanja ti je oko 105-107kb/s ili 100Mb za 18min. Vodi računa o limitu skidanja od 25Gb u 5 dana! Radit će ti na faksu bez problema. Ja sam probao u firmi i bilo je sve ok. I pazi da napraviš Logout i da ti pobriše cookie jer će inače i drugi skidati s tvojim podacima. Ne daj browseru da zapamti user i pass!
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
hvala na savjetima ![]() A pitam oce bit problema, jer je kod nas cini mi se samo port 80 otvoren javno, a ne kontam se bas previse u to sve pa da provjerim ![]() A za brzinu opet nisam mislio na totalno maximalnu, nego otprilike ako je netko skidao na vecim brzinama, na faxu/poslu pa da kaze kolko je to brzo islo ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
@Yaxyo => nije nije tak teško skupiti bodove ak znaš kaj treba upload-ati... nego ja sam skupil u 5 dana oko 2000 bodova, a upload mi je za tih 5 dana nekih 100 mega. da imam više vremena mogel bi skupiti i 1000 bodova po danu... @Sa_Stilom => za tih 5giga po danu je i veza od 1Mb previše ![]() @SPLiFF => naravno da možeš promjeniti pasword, čak je i vrlo poželjno to napraviti kad uzmeš account |
![]() |
![]() |
#36 |
/
|
@jonyb ne bi se baš složil za ovih 5GB ![]() ![]() btw. pass se može normalno mijenjati ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Dok je nama nas :)
Datum registracije: Apr 2005
|
Što si uppao ako se smije znati? Ja sam išao na tražene stvari, odnosno čim bi izašao novi Zakon braće uppati pa po jačim forumima i sl. no ****c, jako puno usera ima premium i ti dobiješ slabo bodove. Da nema te fore sa premiumom već bih imao 100k bodova...
#39 |
Registered User
|
pa pogledas kaj se najvise trazi a da ima najmanje mega. evo jedan tip, meni je kaspersky u jednom danu donio skoro 500 bodova... |
![]() |
![]() |
#40 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
@SPLiFF skidao sam 7MB/sec najviše 1 file tako da te max brzina uopće ne mora brinuti
|
Oglas
|
|
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupi preko kreditne i to putem paypala. Ne mora biti kreditna može biti i debitna. Bitno je da iza gdje ide potpis ima 3-znamenkasti broj. Pogledaj malo thread 'Paypal u Hr' gdje imaš puno detalja i popis svih hr kartica koje se primaju.
#47 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
meni je jucer ujutro ugasilo jer sam skinio 25gb-e u 5 dana i kad će mi opet pustit download u ponoć ili 24 sata nakon isključenja , mrzim ovaj hebeni limit 5gb-a mi je premalo (((( grrrrr |
![]() |
![]() |
#48 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo, istekla mi dva mjeseca flata. Koristio premium account. Skidao Internet download managerom. Al mi jedna stvar nije jasna. Zašto je upload ogroman kad koristim IDM? Baš gledam promet, zadnje skidanje 2,81GB al upload 292MB. WTF? Niš drugo na kompu nije radilo. Pa nije torrent da uploada.
#49 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
za uploadere da se spomene:
#50 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Rapidshare ovlašteni
Za par dana Hrvatska ce dobiti svog ovlaštenog zastupnika firme Rapidshare tj. već ga ima ali će početi sa radom za par dana. Tu će te moći kupiti Rapidshare Premium Accounte po prihvatljivim cjenama. Isto tako oni će odgovarati za svaki account kojeg prodaju, moći ćete skidati u isto vrijeme onoliko file-ova koliko vi želite i to većim brzinama skidanja. u. Nema prodaje istih accounta nekoliko puta ili preprodaje ukradenih account-a, a za account-e koji se kupe na crno postoji mogućnost da ih sam Rapidshare zatvori. Na pm me mozete pitati na kojoj web stranici to možete pogledati.ffice ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
/
|
|
![]() |
![]() |
#52 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Vec ima topic o Rapidshareu... koji nije ovoliko star...
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|