|
![]() |
#31 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Helix. 18.02.2007. u 13:53. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Euro: 107 engleskih, 84 njemacka, 37 franckuska i 8 spanjolskih servera oko 3m charactera ukupno (lvl10 nadalje) Amerikanci imaju 222 servera, 4m charactera Ima i azijaca ofc, ali neznam za njihove servere igraj se malo s ovime Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
naravno da dotjeras jer znas di se sta vec nalazi ali meni kao pocetniku je to bilo koma tak da sam ja to grindao vise dana ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
teh masta
Datum registracije: Apr 2005
|
wow - pve GW - pvp gg Igram GW od njegovog početka. Kak su ljudi rekli, prvi dio, prophecies je najbolji, jer je daleko najopširniji.. Igra u biti nema veze s pve-om, jer je sve instancirano do bola, tako da nećeš susrest igrače u explorable area kao u wow-u... Svijet ti se zapravo dijeli na outposte i explorable area. U outpostima trejdaš, nalaziš grupe itd, dok u explorable area.. well... exploraš ![]() Čim si prešao lvl 20 i sakupio određeni skill, otključo neke spellove, skillove itd. , prelaziš na pvp dio (ako želiš naravno). Bilo bi šteta preskočit pvp u GW-u jer je daleko najnapredniji od svih ostalih pvp-a u raznim MMO-ima. U gw-u ti ne ovisi pobjeda (ili poraz kako ko gleda ![]() tipovi pvp-a: GvG - zapravo i sama bit gw-a, guild vs guild battle u kojoj se boriš za mjesto na ladderu, taktika iznimno važna, vent obavezan ![]() HA - heroes ascent, po meni najzabavniji i najbolji dio pvp-a u gw-u u kojem se natječeš za osvajanje tzv. Hall Of Heroes-a, svakom pobjedom skupljaš fame, te rank itd.. skill i taktika zapravo najvažniji element (isto kao i u gvg-u ![]() TA - team arena, 4 vs 4 igrača, zapravo stadij prije HA, ovdje skupljaš factiona za otključat skillove neke i tako RA - random arena, smeće zapravo, al dobro za početnike ![]() HvH - heroes vs heroes - nisam igrao, jer zapravo je to 1 vs 1.. glupost -.- Zaboravio napomenut da su gvg i HA 8vs8 Eto, toliko o GW-u, ako imaš pitanja reci, jer sam ga već doktoriro uzduž i popreko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Universal TooL
|
Čini se vrlo zanimljivo pogotovo ovo da ti pobjeda ne ovisi o equipmentu. Sad mi je jasno zašto više ljudi igra WoW, jer im se neda mozgat. Naime imam legosa koji je stalno za kompom i piči WoW, ali nikad još nisam vidio da je u PvP-u pobjedio nekog tko je bar 5 levela bolji od njega(još jedan razlog da puštaš korijenje za WoW-om). Ja više naginjem na strategije nego na grind RPG pa mogu reći da sad kod mene opet vodi GW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
ma meni je gw predobra igra baš ono kaj sam tražio i trebam grafika igrivost ne tjera me da često i puno igram samo mi jedna stvar jako smeta... nema slobode kretanja ko u wowu, nema skakanja, a to bih taaaako želio.... ![]() a ovo da je loše kaj ljude srećeš samo u gradovima... pih meni baš to dobro... |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam isto tako istrazivao prije nego sam nabavio WoW! Jednostavno je pobjedila cinjenica da si neogranicen kretanjem, i da susreces druge ljude koji nisu npc-ovi! Skakanje je samo plus! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Da ih je tako teško ubiti - nije. Pogotovo ako si lock ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
jakšimaš
Datum registracije: Dec 2006
|
ja igram wow već 5 dana, igra je fenomenalna, jedna sugestija, igrajte s društvom u partijima... puno ćete lakše proći neke questove ako ste noob i imat ćete manje deathova... wow respect
![]() |
#50 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Registered User
|
Pa bome ni teško, a kamoli nemoguće ![]() Evo, danas popodne dobio zaredom 65 shammya (nije mi ni taknuo), 67 shammya (spustio me na 25% healtha) i 65 maga (spustio me na 60% healtha). A u BGu dobio 67 i 68 shadow priesta (istina, skoro me ubio i borili smo se minutu-dve). Znam da je WoW pun n00bova. Al zar sam ja tolike sreće da samo na njih naletavam? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Universal TooL
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Universal TooL
|
@Trpi @Trpi @TRpi Ej očisti inbox- ne mogu ti poslati PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Registered User
|
Imaš u sigu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Universal TooL
|
@ Demon hunter Ajd pošalji screenshot lika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Registered User
|
Strpi se dan-dva da nabavim još jedan item ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Universal TooL
|
Ak sretneš blood elfa lvl 49, nosi neki vatreni polearm i zove se Munjeni izazovi ga na PvP i reci da ga je pozdravio Fancy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
mrzi zimu
|
mislim da je ovo malo otišlo offtopic ![]() i nitko mi nije odgovorio po čemu je grafika u wowu loša?
![]() |
#60 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() S druge strane Vanguard je kreativno smeće od igre, ali jako lijepa slikovnica. Tako, ako se netko pali na grafiku, ja mu prodam Vanguard pa može gledati naj likove u MMO igrama IKADA! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|