|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma po muci se poznaju junaci. Najveca razlika je upravo pasivno i sa 12cm ventom na 840rpm. Vec na 1140rpm je manja razlika, no postoji. Ninja je ZVIJER. Steta sto ne ide na AM2, jer ako bih ga sad kupio bio bih ogranicen na konroj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ona glupost koja dolazi s BigTyphoon-om i koja se prema njihovim "odličnim" uputama lijepi na matičnu ide provjerno dolje. Skalpel, šrafciger, malo toaletnog papira (da se ne oštete vodovi na ploče), dobra volja, mirna 2 para ruku (jer sami to ne budete skinuli da ste otac-bog) i prokletinja ide dolje. Sprobano na DQ6, bilo je - ili to ide dole ili ploča ide jel...da ne prostačim sad. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
The Kwisatz Moderach
|
I to je sve McG vrijedno toga da se jednostavno zastitna plastika sa spuzvice ostavila na toj spuzvici.Evo meni je dan danas gore. A kaj se tice Ninje, mozda bi (barem kaj se performansi tice) Infinity bio mrvicu bolji.Malo samo se gledali ja i masni kada smo frljili E6700 na 4+GHz kojeg cemo odabrati.Bas su ta dva bila opcije i Infinity je prevagnuo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
|
Znaci NIKAD ne odljepljivat gamad ![]() Citiraj:
Za max. performanse - Infinity. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
E ja sam došel na gotov čin...kad je to trebalo skinuti dolje. Ostalo je napravljeno od strane vlasnika, prema TT uputama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo ja stavio jucer ninju http://forum.pcekspert.com/showpost....9&postcount=19 i htio bih samo napomenuti da u uputstvima pise da ako originalni backplate valja da se njihov ne koristi. Meni je valjao stari org. backplate, ali su oni sarafi od ninje preveliki pa bi s***ao org backplate. tj ne bi ga s***ao vec ga vise ne bi mogao koristiti s stock kulerom koji je dosao uz proc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
ide i ovaj ninja plus: http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.903.101 ali je opakih 370kn. podosta love. mada onaj scythe vent vrijedi ziher 100kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne vrijedi ![]() ![]() ![]() Obična ninja i neki vent uzet posebno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
taj u linksu je rev.b ![]() buljo ????? vent je odlican, kao i svaki drugi scythe vent sa FDB bearinzima.. usporedio bi ga sa ventilatorom na big typhoonu, 100okr/min sporiji, samo sto ovaj ima jos trajnije ležaje (FDB > sleeve) ![]() edit: to je kama flow verzija ventilatora, oni se obicno dobivaju samo uz scythe proizvode, a isti vent mozes kupiti u ducanu kao s-flex seriju (imam ih 5 komada doma).. ovo bi recimo bio isti vent: https://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cs...id=1435&cat=22 tako da vrijedi 100kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Strichek Moderator
|
Meni je ovaj na BT tih tek na 900RPM, iznad toga se čuje, a znam da je SRV osjetljiv ko i ja što se buke tiče, evo primjer Xilencea kad ga je bilo u Feniksu koštao je 45 kn i ima hydro ball bearing (ak se ne varam). Brzina rotiranja: 1.400 rpm +/- 10% Maksimalno protok zraka: 68 CFM Buka: 21,2 dB
![]() |
#43 |
Premium
|
ma joj ako vjerujes proizvodjacima sta napisu na ventilatore onda stvarno neznam sta da ti kazem.. nisam rekao na koliko mi je tih ventilator, naravno da ga ne drzim na 1200 kao ni njega ni ovog na BT ali vent nije loš kao što si napisao, vrijedi oko 100kn, i ima bolje (dugotrajno gledajuci) lezajeve.. sto se tice xilencea necu komentirat jer nisam imao ni jednog ali na 1400rpm buka 21dB, LMFAO |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Strichek Moderator
|
U pravilu se po tome ravnam jer kad gledam vent online nemogu znat koliko je sve to točno,a druga stvar je kad ga se isproba pa vidi iz prve ruke što zapravo je. ![]() Nisam ja napisao da je loš ninjin vent al rekoh već SRV traži tišinu a u tom slučaju se da povoljnije nač vent za ninju koji je za njega IMO bolji (tiši i jeftiniji). Xilence je glasan na 12V al se čuje protok a ne ležajevi kao kod večine ostalih, a kad se smanji broj okretaja/protok vent je odličan. Mogao bi sad nekakvu paralelu povuč sa zalmanovim ventom od vf900 ali to je neka druga priča koju nećemu tu uplitat. ![]()
![]() |
#45 |
Premium
|
rekao sam, neznam kakav je xilence, morat cu uzet jednog da vidim konacno.. ali iskreno, dvoumim da je u rangu sa ponajboljim ventovima koje imam doma (scythe, nexus, noctua) zivi bili pa vidili kakav ce ispast u usporedbi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Zalim, iduca posiljka Xilence-ova u Feniks je vec rezervirana ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa dobro nisi valjda cijelu pošiljku rezervirao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Dobro je govorio baci pogled ovdje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=57263
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
The Kwisatz Moderach
|
Citiraj:
![]() Po meni na bilo kojem Scythe-u je apsolutno nepotrebno mijenjati vent jer su i vese nego dobri, omjer protok/buka naravno! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
|
Citiraj:
A sto se tice specifikacija, najbolji primjer je TT koji za BT-ov vent tvdi da proizvodi 16dB ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja imam ninju plus, ali ne rev b, nego onu staru koja se "zakvači" na nosač koji se prethodno montira...imho, malo kompliciran sistem montaže obzirom da je krvavo skidati i stavljati ninju dok je ploča u kanti... inače, hladnjak je stvarno odličan, a vent koji ide uz njega još je bolji - mali broj okretaja, solidan protok i malo buke (gotovo je nečujan)... što se tiče rev b, ona ima montažu ko box kuler za s775, dakle kopče i to je ujedno i najjednostavniji mogući način montaže...predobro...(takav isti ima i infinity)... a sve one ***ade sa ljepljenjem backplate-a od ninje - vec sam na to i zaboravio, ali morali ste me podsjetiti...sigh... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa jel piše gdje koja je revizija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
piše na kutiji... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
jel on puno bolji od sonic towera? Ili nije Hvala |
![]() |
![]() |
|
|