|
![]() |
#32 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
PCIe verzija 7600gs je jednostavna i energetski nezahtjevna kartica, zašto onda C3D nebi skratio pcb? S tom karticom je sve u redu i niš joj ne fali ako taktovi prate referentni dizajn. Ja bi rađe "snizio" pcb da kartica bude low profile a zadrži 128 bit memoriju. Naravno da je pametnije dodati 80 kuna i imati karticu koja je praktički 7600gt. Ma meni se nekak čini da ste svi pod dojmom ovih novih nakarada dužine zamalo pola metra, sad više ni jedna normalna kartica nije dobra.
![]() |
#35 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tak mi i treba kad samo pročitam naslov. Je*iga, imam Žderonjskih poslova u kuhinji pa samo tu-i-tamo bacim oko na forum.. bdw kaj se tiče prevarantske firme-imao sam njihovu X800XL 1.5g u kompu i radila je super, sad je kod Mitzeka i dalje radi kak treba. Sa onom 7600 GS koju sam ugrađivao samo problemi...
![]() |
#36 | |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ma... cimer sad ima Gainwarda u kompu i zbilja lijepo izgleda grafa, a jos bolje radi. Odvrtio je jucer 3Dmark 06 i dobio 3500 bodova (inace ima sada s.939 i Venice na 3000+ non-clocked ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
a kad pogledas i ovu gainwardovu 7600 gs tj komponente na njoj - kondenzatore nabrojis na prste jedne ruke, memorijske chipove isto, nema niti dodatno napajanje, tak da mene nebi smetalo neki skraceni pcb il neka takva glupost ak odradjuje posao onako kako treba. Dobro to kaj nema sli-bridge to je malo veca stvar ali opet kad pogledas koliko ljudi fura takve kartice u sli-u? Ak vec netko fura sli onda su to high-end grafe. sad da ce netko kupovat 2x7600gs samo zato da bi mogao rec da ima sli -mozda i hoce jer danas ima stvarno svakakvih pacijenata ali svi znamo da je brze bolje i jeftinije rjesenje - jaca grafa.. Na ovoj gainwardici je hladnjak odlican, ja sam je odma clocknuo na taktove gt-jke. vent mi je u idle-u na 50% (jako tiho) a u 3d-u na 70%. temperature su mi 32-34 u idle-u i max 42-43 u loadu s time da je kuciste dobro provjetreno, sobna temperatura je 20-22c
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|