|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Mislim da je najvazniji disk (ako izuzmemo memoriju koje nikad nema dovoljno) jer od kada sam presao sa IBM 10GB@5400 na Maxtora razlika u paljenju programa je drasticna.
![]() |
![]() |
#32 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
to sto se brzine rada masine u aplikacijama tice potpuno si u pravu, no cak i na starim strojevima nisam nikad imao problema sa IE-om, sto je jedan od razloga zasto mi je jos u starim danima IE4 bio drazi od netscape-a - otvarao se gotovo trenutno... to je kaj dobis od microsofta... ak koristis win98 lite vjerujem da ti se explorer moze otvarati dugo, ili ako imas malo rama pa ti OS vec na samom pocetku pocinje swap-ati. no primjetio sam da IE voli raditi sve i svasta kad se otvara, moze biti da ti nesto sa strojem ne stima (na softverskom nivou) ako imas dovoljno ram-a a IE se i dalje otvara godinama.
![]() |
![]() |
#34 | |
I feel devilish today ...
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: umjesto outlook-a i internet explorera
Citiraj:
A ako tebi IE radi savrseno na toj konfiguraciji onda ti sve radi savrseno i puno bolje nego meni i nemam pojma sta ja tebi mogu komentirati. Jedino sto mogu je u tom slucaju zamoliti te da podjelis sa ostatkom svijeta tajnu brsine tvog IE-a.
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
matroxfanatic
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: umjesto outlook-a i internet explorera
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
(°_°)
|
ok, mozda mi nije optimalno slozena konfiguracija, al bas me briga. Mozda imam premalo rama za xp (112mb - 16 je share-ano) al ak skupim nes para kupit cu jos 128 rama, i onda ce valjda raditi ko tebi ,gpremec ! Zadovoljan?:confused:
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
do nedavno kod mene situacija celer 400 mhz disk onaj od dole ram 64 mb ploca chaintech 6ata2 IE se otva u sekundi, outlook u 3 sekunde (cca,nekad dvije,nekad 4) danas konfiguracija od dole - sve gotovo isto (mozda outlook malo brze ali rijec je o stotinkama) komp mi se boota 15-20 sekundi (ako odbijem 3 sekunde biosa od graficke (koliko stoji na ekranu)) dakle bez fany procesora, s jeftinom maticnom no-name ramom sve radi super nemogu reci da mi je stroj nesto ustima posto neprckam nista u tom smislu........ mozda je problem kod vas bas u fancy komponentama????? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() Meni se u WinXP-VIA kombinaciji IE6 ponekada nije htio niti dichi, zato sam ostao na Win2k. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
(°_°)
|
Koje fancy komponente??? Sad da vam pocnem nabrajati, smijali biste se... al dobro ![]() Maticna ECS K7-sem (ili tako nesto) totalno fancy proc duron morgan 1200 @ 200 fsb neki shrot titan cooler obicna srebrna pasta ram je ok, 128 micron hdd maxtor 40g 5400, seek time je preko 10ms graficka sis o/b 16 mb shared przilica 24x liteon (jedino kaj valja) floppy, toshiba kuciste firewire, mrezna o/b, zvucna o/b monitor fujitsu 173 1280*xxx @85Hz I ONDA TI TAKO NESTO ZOVES FANCY RACUNALO??? ma daj molimte....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|