|
![]() |
#31 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ak je to kao ovaj moj samo ima zicu onda ja nemam blage o cemu ti pricas...ja nemrem pokrenuti ut s tim misem...iliti maknem se i dobijem headshot..dok s b69 letuckam okolo...taj mis je pretezak za ut i sl...za normalni rad je ok..za brzo mrdanje i nije bas...opet isitna je u tome da ja drzim misa jako cudno pa mozda zato... samo upozoravam ljude da paze pri izboru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Kao drugo to nije taj/moj mis s kojim igra cijela hr Kao trece taj mis koji ti imas DEFINITIVNO nije za 3d shotere,(a to mu nije ni namjena). Zasto? Zato sto je pretezak i prevelik (pogotovo doljnji dio misa kao da se malo "otopio" i ima viska plastike tako da ga je tesko obuhvatit cijelom rukom. EDIT ********* I jako je nagnut udesno sto tek otezava stvar
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
..
|
eh vidis da sam u pravu ipak bio!!! sad si sam sebi skocio u usta...ah jos jedan kojeg sam navukao.. sala... ma rekao sam ti da mi je ovaj mis nezgrapan za igranje...ostali misevi od mikrosjofta koje sam vidio su uglavnom bili ovakvi...ili oni mali kuglicni stari...tak da ostale nemrem komentirati posto nisam ni znao da ih bas i ima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
A kog ti ne bi navukao? ![]() ![]()
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Re: Re: ja sam jako ponosan....
Citiraj:
Što se tiče Logitecha, ja definitivno kažem da je zakon. Imam ovog svog (vidi sig op. a.), kupljen prije dvije godine na Ve-milov on.line aukciji i miše je lud. Nakon 16 satnog LAN partya samo se izlizao sa strane gdje je bila neka olfo guma. Sve drugo: sve pet. Jedina mana je što je ergonomski za dešnjake, ali tak i onak odmalena koristim miša desnom (zato mi baš ne idu 3D shooteri i crtanje na kompu. Imam ja dobre zamisli, ali me ruka ne sluša dobro ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Vidim da se rasprava oko glodavaca opasno zahuktala... Ako mogu ubaciti svoje skromno mišljenje.... Probao sam Logitec B69 i patio za njim dugo vremena - sve dok slučajno nisam naletio na TYPHOON.... Po ergonomiji gotovo identićan B69 (ne volim glomazne miševe) tri tipke, ali za razliku od B69 umijesto kotačića na tom mjestu nalazi se kuglica pa strelica po monitoru (nakon instaliranog software-a) juri u svim željenim smjerovima... Za cca 150 kn nešto o čemu sam dugo sanjao. Niste čuli za Njega? Pa ni ja dok me put slučajno nije naveo u METRO u Sesvetama... Po PC shopovima ga nisam mogao pronaći... Tko ima love - toplo mu ga preporučujem... Sve druge funkcije su mu po mojoj procjeni u klasi B69. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
i u redu je(što se tiče novaca što sam dao za nj)... i takav ko tvoj ispadne kad ga vozaš po leniji,a ne podloški... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
a jeste se raspricali.... evo ovak kupio sam MS wheel mouse optical 1.1A, 130kn 300kn ne bi dao ni kad bi imao, mis je stvarno ok i meni ne treba vise onaj intellieye sa zicom za 300kn mi je losiji od ovog mojeg, ima ga frend i dosta sam ga koristio tak da znam... intellimouse sa kuglicom sam imao do sad, stvarno dobar mis nemam pojma kolko je star i jos uvijek super radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
..
|
ok....nemoj mislit da te zezam ili vrijedam ali nemozes u dva dana skuziti koliko je neki mis kvalitetan... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
ajoj! ja sam napisao skraceno Microsoft, dakle mis je od microsofta a ne MS ![]() ovaj je kvalitetan i neznam zasto ne kosta vise...mozda zato jer ima samo osnovno, neznam. i nisam glup pa da govorim da je dobar bez upotrebe, znam zato jer ga ima frend a kod njega sam ga dosta koristio da bi mogo to rec, da ga nema ne bi ga valjda ni kupovao jer ne bi znao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Ja imam B69 oko 1 God. koji je O.K onak fino leži,precizan(dobro nekad malo blesavi) ma stvarno dobra kupnja za 100kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
..
|
Citiraj:
morati cu poceti apelirati da mi se vrati taj mis natrag..nakon svih ovih prica poceo mi je faliti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |