|
![]() |
#31 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
da vas pitam jel uspio tko isporbati onaj winamp plugin...gdje tipkovnica svjetli kak i mjuza svira? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
®
|
ev instalirao sam plugin i radi...sam mi je bed sto ne svjetli cijela večč sam one mtipke . kontam si da to treba namjestiti ali kako i gdje neznam... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36 | |
®
|
Citiraj:
ev uspio sam prije 20 ak dana... znači kad se instalira plugin,treba stisnuti skroz desnu tipku ispod lcda.Otvoriti ce se meni,tada treba držati OBA CTRL (bez prestanka) i pojaviti ce se dvije nove opcije u meniu. tada treba na VU LED OFF stisnuti play/pause tipku...tada ce raditi. Tipkovnica je zakon,jedino ša mi smeta je to da ne radi bluetooth adapter.no svejedno svaka pohvala. Radio sam i na saitek eclipse (braticu se svidjela pa je kupio),odlična također,ugodna za tipkanje (stvarno uživancija)...samo mi se ipak ne čini završna obrada kao ko logitecha. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Pozdrav! Dugo je vec proslo od ove teme,pa me samo zanima kakvi su sada dojmovi starih i mozda nekih novih korisnika ove tipkovnice?Ovih dana moram mijenjati tipkovnicu i g15 je jedna od onih koja me zanima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
®
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
ja je sada imam vec skoro godinu dana, i prezadovoljan. s tim da sam je upiknuo za 450kn u feniksu jer je bila valjda neka akcija, ili nes jer je u cijeom gradu bilo 660kn. Uglavnom jako dobra investicija. ako procijenis da ti je LCD fensi uzmi G11 mislim da razlika nekih 100-150kn ovisno o ducanu.
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Vec si dugo zelim ovu tipkovnicu. G15. Jednostavno mi je prekrasna ali nije bas da je toliko jeftina. Npr, za puno toga imas "pluginove", za igre, kompove, za kaj god oces mozes napraviti da ti prikazuje na LCD. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|