|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ma nema mi do Čokolade za kuhanje, to je mrak! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() A tek Mozart kuglični zasladični ...mmmljac ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Eh, da ... vratimo se na temu da opet ne krenem sa čokoladom... Da li taj "modem" koji DCM daje na korištenje ima i funkcije TV tunera? E to bi bilo zakon... Može li se nešto iskemijati sa video ulazom (s-video, kompozitni) na grafulji? I da li se mjesečna pretplata plaća unaprijed ili nakon mjeseca korištenja? Zadnje izmijenjeno od: Aeron. 20.10.2003. u 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Može se kemijati grafuljom, ako ima TV tuner, modem ima LAN (utp) i USB - po izboru izlaz prema kompu. Ne video, pa ima puno načina za skinuti video sa gotovog TV signala, grafuljom, Video izlazom sa VCR ili telkače itd... Poslao sam ti RE na mail. Pretplata - nakon. Priključne pristojbe ja platio odmah, trenutno imaju neki popust i može rate, ne znam, priupitaj njihovu komercijalu. Modem je za surfanje i up/download, još da ima bazen i Liegestuhl... ![]()
![]() |
#36 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
eddie kasnis za ovim topicom jedno DVIJE I POL GODINE ![]() tako da ono ![]() i da moci ces igrati cod2 sa 64kb uploadom.
![]() |
#38 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() Jebiga, samo pitam čisto, čuo sam da ne bude bilo problema.
![]() |
![]() |
#39 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Ma nije bad eddie ja sam samo napomenuo da se nisi mozda zaletio ![]() Uglavnom ping na kabelu je puuuuuuno bolji nego ping na dslu tako ces ti moci igrati i quake4 onlajn sa 64kb uploadom dok ja sa 64kb uploadom na dsl to nisam mogao...
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ping nije bolji na kabelu. Imali smo u klanu kada se jos aktivno et igral igraca koji je imao cabel, imao je konstantno ping 500-999 a ja koji sam imao ADSL imao sam ping 40-50, sada imam ping 29 na hrvatskim serverima. Jer ipak moze doci do zagusenja na cabel mrezama, jer mozes dobiti u zgradi freakove koji skidaju samo filmove, pa se ti mozes hebat.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ping na cableu je prije bio bolji nego na DSL-u (barem je tak kod mene) dok nešto nisu zasrali, i to puno bolji. Osim toga, lega mi ima ping 20-30 isto na cableu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
MasterX (ako se ne varam) je lijepo negdje na forumu objasnio zašto je ping na dsl-u bolji, pa si malo potražite. Uglavnom Nitros je u pravu, cable lijepo radi dok se ispred tebe ne pojavi 5-6 juzera koji puste s lanca svoje omiljene p2p programe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#45 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() Za COD sam ti rekao, jebe ping kod nas u Osijeku već koji mjesec, stoga zasad ništa...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|