|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
zar smo mi ovdje da iz dana u dan rutinski ponavljamo...kupi tu plocu, ouverklokaj ovak...seasonic je najbolji...ovo ono to zaglupljuje i cini vrijeme uzaludno potrosenim. nekad sam uzivao citajuci bubbine/rakove/skyeve/wolvove postove...i iz toga dosta naucio i ja sam poceo s vrlo malo znanja. slusao sam decke koje i dan danas postujem i kroz mjesece i mjesece SLUSANJA dosao sam do razine da danas nesto znam a sad dode osoba xy na forum i odma hoce ouverklokat a kad ga pitas koji proc ima dobijes odgovor windows xp 100 postotna istina. reputacija obojici. |
|
![]() |
![]() |
#32 | |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Što se tiče ovoga Pc ekspert forum, zanima me kako bi ti regulirao znanje novopridošlica? Neki upitnik ili test? Pa zar nije svrha da ljudi i dolaze ovdje da se informiraju o stvarima o kojima neznaju?
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Eto ja sam razmislio i ipak cu ostat. Vjerojatno cu rjedje dolazit, nece me bit svaki dan. Ipak sam vezan za ovaj forum, ima tu dosta dobrih ljudi. Otkako sam ovdje, mogao sam jako puno nauciti. Mozda nekad i odem, ali to nece bit sad. Jos ne. ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
|
Citiraj:
Ili napisat sticky-je posebno za njubare. I to ne da moraju procitat sve sticky-je koji postoje, nego u onom dijelu foruma u kojem hoce postat po milijinuti put temu tipa "oc amd 3000+". Sorry na dva posta zaredom, konekcija me zeza. |
|
![]() |
![]() |
#35 | ||
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ali postoji problem i u tome da se svi vole žaliti a samo neki pokušavaju nešto napraviti. Mogu npr.na prste jedne ruke nabrojiti forumaše koje prijave neki post. Ali je većini to-teško ![]() Onda-dovoljno je otvoriti podforume sa problemima. Jedan ili nijedan odgovor. A pola mangi zna sve (kakti) samo im se ne da. Kaj se tiče ovog kaj je nicko napisao-dio je drobljenje bez blage veze sa istinom. Citiraj:
Tako da mi baš i nije najasnije čemu onda takve tvrdnje. Da se vratimo na početak-bez aktivnog učešća usera ni forum ne može biti kak treba. Sve to stoji da je pala kvaliteta rasprava, da ima više spamare. Da nije kak je bilo prije par godina... Ali isto tako stoji da ni sami forumaši nemaju preveliku volju pomoći...
![]() |
#36 |
In the lab...
|
@ SRV Sve je to super, nego kako ti misliš raspoznati njubare od znalaca? Ja sam isto u nekim područjima n00b, a u nekima se sasvim dobro snalazim i mogu udjeliti pokoji savjet.
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
||
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa gle,ja isto nisam dugo korisnik ovog foruma,ali možeš nešto naučiti i bez postavljanja topica o tom problemu.Dosta toga sam naučio i shvatio samo čitajući tuđe threadove i postove.Kužiš neki ljudi nikako da shvate da u 90% slučajeva postoji još netko sa potpuno istim problemom/pitanjem na koje je već dano rješenje/odgovor.Ali zašto upisati par keywordova u search kad je lakše bubnut novi topic. Slažem se s onim što je netko napisao,prije sam mogao čitati PCEkspert po par sati,uvijek hrpa zanimljivih threadova sa odličnim postovima,sad se sve svodi na sve ono što ste naveli,šta da kupim,kako da klokam...
![]() |
#39 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Jasno je da su neki stariji članovi napustili forum, što zbog nesuglasica s nekim članovima što zbog nekih drugih razloga. Jasno je također da se broj članova povećava, da je sve više onih polupismenih bez trunke bontona i odgoja. Jasno je da se nikome neda nimalo potražiti i pogledat. Zaista sve je tako. Isto tako je točno da se postupci koji ne priliče pravilima foruma sankcioniraju i da se sve prati, priznali vi to sebi ili ne. Čim se reagira imalo oštrije bilo prema starijem ili novijem članu, moderator je zatrpan s 55555 PM-ova zašto, kako, ja, nisam, lalalal. Dakle, svi bi pravila, ne bi kaznu prihvatili, tj ima nekih ali su rijetki. O ovoj podobnosti moderatora isl mi se stvarno neda pričati, ako Nicko smatra da je sve tako u kurcu ja sam odam prvi za da mu se daju mod ovlasti pa da molo vidi kako stvari funkcioniraju iz druge prespektive, mislim da bi brzo mišljenje promjenio. Što se tiće reputacije, ja bih to odmah ukinuo, ili barem moju pobrisao. Bem ti reputaciju pa ko još brije na to??? Dajte čovjeku pohvalu ak nešto napiše ok, ali oni glupi linkovi u sigu gdje se doslovce dranči rep + , strasno strasno, a ima tog opet i kod starijih članova..... Dakle nema smisla nikoga optuživati, a osim toga ekipa koja vodi forum je otvorena za sve prijedloge i o ovom se moglo popričati i ranije bez da se readi o nekom teatralnom popoljuvavanju foruma, moderatora, admina isl... Da je sve manje kvalitetnih postova a sve više prepirke to je točno, ali tu svako mora doprinjeti, odlasci s foruma uplakanog lica držeći se za maminu kecelju neće ništa promjeniti samo će uništiti ovaj kultni forum u Hrvata.
#40 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
normalno da postaje helpdesk za njubove i slične kad kompjuter više nije nekaj fency šmensi nego je nekaj kaj se koristi svaki dan i kaj skoro svako kucanstvo ima .. .. i sad vi zamislite nekakvog dececa od 15 ljet kojemu su roditelji kupili komp .. on to pokrene i odmah na forum ... kakva pravila ili bilo kaj ... ko je to jos videl citati ... on ima svoju spiku .. on je frajer ( svaka cast određenim iznimkama na ovom forumu koje imaju tolko ljet a ponašaju se ko da imaju više od 20 ![]() .. ja se zmislim kad sam ja prvi put došel na ovaj forum ... em sam bil h pubertetu .. em su mi živci delali a ego mi nije imal granica ... pravila nisam pogledal .. prvo kaj sam napravil je bilo otvaranje topica " kak se hakira" .. rekli su mi da je to zabranjeno i da nek si procitam pravila ![]() ![]() ![]() ![]() .. a sad mene isti takvi živciraju .. samo kaj se ne obazirem prevec .. samo se zmislim kakav sam ja bil ... .. zato vam je najbolje kad vidite nekakav topic koji vas iritira jednostavno preskociti .. nek oni otpiraju jen te isti topic 10X za redom a odgovor imaju u onom ispod ... niko od vas nije nikom duzan pomoci ... i nek mu pitanje ostane bez odgovora ... .... znam da od nekih stvari boli glava ... recimo ja svako malo moram od određenih tipova tu u Krapini slušati stvari tipa " internet mi šteka i sporo mi se skida .. moram si kupiti novi proc da brže dela i skida " & " imam dva modema .. bum ih skup spojil bu brže internet delal " & " joj .. kupil si bum napajanje od 500W za 100 kn .. onda bu mi komp jaci i bolj buju igrice delale " .. a kaj je najgorse tipovi su tolko uvereni u svoja mišljenja i znanje da njim nemreš objasniti kak su u krivu .. zato je najbolje jenput im reči i kad vidite da nema smisla pustite ih na miru .. takvi se nebuju nigdar opametili i uvek buju svoju pamet tirali ... isto tak i tuj na forumu kad dodje nekakav sa svojim fiksnim idejama .. jednostavno ga ignorirajte ..glupi topic zakljucajte ili obrisite .. posaljite mu objasnjenje na PM i gotovo .. ovaj forum nebute nikad mogli ocistiti od takvih tipova .. uvek kad jenoga banate buju dosli 2 nova sa 4 nova ali "ista" pitanja .. kaj se tice bananja određenih osoba ili brisanja/zakljucavanj određenih topica .. moderatori/admini imaju svoj dio foruma koji samo oni vidiju .. i lako se moreju dogovoriti dal treba određenu osobu koja je to i to napravil banati ili ne .. lako se napravi pool i nek se glasa ... naravno ak neko i nakon 5 upozorenja za postanje ilegalnog sadrzaja ne prestaje takva stvar netreba glasanje nego se direktno bana . .. slicna stvar i sa brisanjem/lockanjem topica .. .. mislim .. neki se stvarno uzrujavaju oko nepotrebnih stvari .. ko kaj sam vec napisal .. niko od vas nije nikome duzan pomoci .. sve je to dobra volja i želja da se nekome pomogne .. .. a kaj se tiče reklama i $$$$ ... kaj vas to opče muči .. kolko sam ja uspel pročitati i skužiti pcekspert je financiran od jenog čoveka .. tak da je svaka $$$ dobrodošla da pceskpert nastavi funkcionirati ... .. postoji 1000 načina kak reklame maknuti .. mene osobno ne smetaju .. čak me ponekad nasmijeju .. kad recimo u Žderonjama vidim reklamu za djetu ![]() ... mislim da su si neki neke stvari malo preveč zeli k duši pa stoga i sad takve reakcije ..
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Nisam se dosad htio miješat u ovu temu ali nemogu izdržat. Ovako kažete da se ovdje počelo skupljat previše njubova, u redu istina je, ali ljudi očito žele nešto naučiti, vjerojatno zato su se i registrirali jer žele pomoć od ljudi koji znaju, niste o tome razmišljali??? Ovaj forum je stvorio neku svoju reputaciju zbog svog kvalitetnog rada kvalitetnih ljudi. Mnogo puta sam čuo od raznih ljudi koji nemaju pijma o kompovima kako govore "odi na PCEkspert tam će se ljudi potrgat da ti pomognu". Ako je nekim ljudima mrsko podjelit svoje znanje i pomoći nekome neka to javno kažu. |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
prenosim poruku od Fleksa.... Fleks vam porucuje: a koji ste tocno vrag napravili od http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=42527 gore je 3 puta... samo je atha dobio šerifovu znacku i to je to... p.s. napisat cu vam sve sto se koga ide 11.02. kad mi istekne ban |
![]() |
![]() |
#43 |
..dno
|
..nisam tu dugo, i obično pitam pitanja koja bi mogao riješit 9-o godišnjak, no tu sam malo duže od svog accounta, i koliko vidim, stanje s forumom se nije previše popravilo otkad su stavljene reklame..pretpostavljam da se ta para ulaže u sam forum ili? (ne znam jesu li vaši il zakupljeni serveri)..no više reklama..i više problema..eto ekipa odlazi..***iga.. Znam da ima ekipe koja često postavlja "laka" i ista pitanja..ali opet, svi imaju tu mogućnost da ne odgovore..i pitanje će polako nestat među svim postovima.. ..šta se tiče reklamiranja Bug-a..a zatooo mi je post o onom očajnom bug recenzentu zatvoren.. Pare..eh..di je para tu je i pizdarija..jedno vuče drugo..
#44 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
slažem se s nickom djelomično. fakat ima spamera pun k i treba im stat na kraj. al mi je glupo reć da ljudi postaju glupa pitanja (dobro, osim baš ako nije neki retard). i ja sam bio lajbek koji nekad nije imao pojma o ničemu a boravak na forumu je to promjenio. neko je možda na 56k pa mu je lakše postat pitanje ovdje nego guglat satima, a možda ne zna ni šta bi točno trebao guglat. al stoji činjenica da search ima svoju funkciju, jel. ak bi svi neznalice koji postaju glupa pitanja dobijali ban, o čem bi ostatak foruma pričao kad svi sve znaju? možda bi samo postali superpi reze? s jedne strane bi djelio banove a s druge se čudiš kak jedan bubba može dobit ban. stoji to što si rekao za njega, čovjek je inteligentan i zna znanje, ali ponekad mu fali odgoja i pristojnosti. on je cinik al ja sam se navikao razgovarat na kulturan način a ne da me neko zbog različitog mišljenja odmah dočeka na nož. meni najviše ovdje smeta (ne)funkcioniranje foruma. a ime foruma je pcekspert. ajd, trenutno radi ko urica da kucnem u drvo. OT: zakaj je fleks dobio ban?
#45 |
Premium
|
Evo primjera da moze bit koristi od njubara. Tip prodaje AC BEL od 500W za pisljivih 10KM(40kn). Tko ga ne bi kupio ako je ispravno? ![]() Da li zna tko je AC Bel, ne bi ga prodavao tako jeftino nit bih ga ja kupio. ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Nisam primjetio ovu temu kad je otvorena, zato sam je pročitao odjednom pa imam primjedbu na više postova nego li mogu nabrojat ovdje. Koliko sam dosad čitao (a čitam dosta, odgovaram nešto manje - lurker tip) nicko ima konkretne i pametne odgovore u raspravama u koje se uključi. Mislim da je rješenje problema u postavljanju novih i dodatnih moderatora, koji imaju želje i znanja da pomognu da naša mala zajednica postane i ostane bolja. Stari moderatori su pomalo "ishlapljeli" i nedostaje im entuzijazma al imaju cinizma napretek - to se najbolje vidi po izjavama "što je bilo kad je bilo". Što je bilo, prošlo je, radimo danas za kvalitetnije sutra : cheers2 Da se razumijemo, ne kažem da sve moderatore treba ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Samo želim pozdraviti sve koji idu... : cheers2 Ako ste zbog foruma isfrustrirani, ljuti itd. , možda vam je to i najbolja opcija... Bok!
#48 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Kako li se samo nisam sam toga prije sjetio... |
|
![]() |
![]() |
#49 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
ja sam ovdje prilično novi i ne znam da li je baš red da se miješam u ovu ekipu gurua koja je ovdje već duuugo i zna manje više sve, al nadam se da nećete zamjeriti. Vidio sam naslov posta i pročitao postove ovdje i eto samo sitnica: nicko i ostali gurui, molim, nemojte ići - mnogi forumaši vas trebaju Kratko sam tu, ali sam puno naučio i puno pametne pomoći dobio, stoga da ne duljim bezveze: forum tehnički nekada šteka, ima i blentavih napisa, ali sve u svemu masa ljudi je tu svaki dan i masa je pametnih postova, stoga sve samo najbolje i ostanite tu. Pozdrav!
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam odrastao na kompjuteru kao i dio nas ovdje. PCE-u sam se kasno pridružio zbog nagovora prijatelja, jer svoje probleme na kompjuteru sam rješavam. Tužno je što svaki dan otvaram taj forum i više nenam što pročitat. Otvorim ATI ili AMD i tamo "koliko mogu klokat, koji hladnjak, koji proizvođač grafičke, šta da kupim"... Bože proguglaj, ako tamo nema onda pitaj! Jednostavno nemam što za pogledat, inače preselio sam se na techpowerup. Tako da vi dečki koji ste dugo tu, ne znam kako je bilo ovjde prije 3 godine ili više da li je bila ista količina gluposti. Ne znam kako ste to pretrpili. Svaka vam dala, osim moja ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Moj mali doprinos svemu: Prvo niko se nije rodio pametan ni sa svim znanjem o pc. Drugo bitna je komunikacija i odnos sa moderatorima,a najvažnija komunikacija. Pitanja su sasvim normalni dio života zar kad te djete pita 20 puta istu stvar dali mu objasniš ili ga izmlatiš,treba imat strpljenja ,sa radom sa ljudima itd. Kao Pastor crkve u Puli ili ti svećenik puno puta ponavljam iste stvari baš zato što dolaze novi ,u crkvu. razlika je što moraš volit to što radit i shvatiti oko sebe ljude stavit se u njihovu kožu možda su juče dobili pc,pa treba pomoć ljudima itd. Budite sretni da mladi provedu vrijeme na forumu ,nego da vani se opijaju i drogiraju ,samo im treba dat odgovore na pitanja koja ti postavljaju. Koliko sam ja puta na forumu pogriješio lipo se izvinim i idemo dalje to je život ,najlakše je odustat ,to graniči sa posesivnošću ,znaš ono kad smo mi počeli nema ih više gdje su fale nam ,niko ih njie otjerao sami su oišli zbog svoje nezrelosti a svatko je zamjenjiv kao i vi sad koji vodite možda za god ili manje nećete biti tu. Zato vrijeme učinite zanimljivije na pc expertu. Treba bit fleksibilan i prilagodit se situaciji ,oni koji remete pravila normalno da tebaju bit kažnjeni. Hvala kako sam počeo počet ću propovjedat..
http://www.qtec.info/products/product.htm.334.html Zadnje izmijenjeno od: snermin. 28.01.2007. u 02:33. |
![]() |
![]() |
#52 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma gledaj to ovako: Mi ima tisuće postova o tome kako složiti PC, na netu (i PCE) se nalaze brojne recenzije, te preporuke. To bi trebalo pokriti većinu stvari što se tiče nabavke hardwarea. Druga stvar su recimo osobni dojmovi na temelju korištenja nekog hardwarea/softvera neko određeno vrijeme, te pomoći u rješavanju HW/SW problema. Na tome bi se trebao temeljiti PCE, a ne na konstantom natezanju oko toga koji je disk brži od kojeg (da, tih 2% stvarno čini razliku ![]() Ljudi često preporučuju stvari o kojima nemaju pojma, nego svoje "znanje" zasnivaju na šturoj recenziji ili datasheetu. Ne kažem da "njubovima" ne treba pomoći, ali bože mili, nemojte se ponašati kao biljke i tražiti da vam se sve servira na pijat. (iako search ponekad neradi baš kako treba). Stickyji su dobra stvar, ali ima toliko pitanja da kad bi se išlo generalizirati i napraviti stickyje to bi pokrilo prvih nekoliko stranica podforuma. Još jedna stvar koju ljud ljudi ignoriraju je ta da je današnji hardver uglavnom vrlo dobar, te su razlike između konkurentnih proizvoda vrlo malene, i u večini slučajeva neznatne, tako da nećete pogriješiti ako recimo uzmete Seagate umjesto Hitachija ili obrnuto. I pobogu pročitajte stickyje i koristite search prije postanja nekog pitanja, pogotovo ako to uključuje popularne podforume kao što je: overclocking, intel&amd, ati&nvidia, konfiguracije i sl.
#53 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ništa ljudi morat ćemo masovno prijavljivati postove, ajmo drukeri! hehe ![]() Šalim se, al treba puno više prijavljivati, ja sam ponekad samo i uglavnom na tržnici, al eo pokušat ću prvi čim nešt skužim hvatat se za to puce. |
![]() |
![]() |
#57 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Pa evo kao prvo zao mi je kaj kolega @nicko odlazi - ustvari zao mi je svakoga kvalitetnoga pceksperetovca koji odlazi radi takvih stvari s ovoga foruma.Kuzim da je prekipjelo i da se covjek zasiti nekih stvari... Danas svako ima internet i ima svakakvih upisa p atako i ovdje - masa ljudi nema postovanja,a pod postovanje mislim na ponasanje recimo na forumu sta se tice izostanka opce kulture. Neka budu i njoob pitanja ako treba i 50 puta - treba ljudima pokusati pomoci ako nece netko od nas netko treci ce uletiti i odgovoriti ali vjerujem sto svakome smeta,a i tebe je to sto je u zadnje vrijeme - Non-stop dolazi do nekih prepucavanja i svadja,nevjerojatno je da svaki dobar thread krene u pogresnome smjeru i onda dolazi do spama gdje se i moderatori pogube tak da i njih trebamo shvatiti.E da nezaboravim neprelazna prijetnje i vrijedjanja i kod kupnje-prodaje ljudi ce te prevariti za 50 kn....tako da mi je jasno da zbog takvih stvari covjeku prekipi i napravi rez nakon nekoga vremena.Druga stvar na koju bi se osvrnuo je ta da se proba neki red uvesti na forum i to bi volio da recimo u ovome threadu sudjeluje moderatori i vecina forumasa koje zanima boljitak pceskperta pa da svi zajedno probamo nesto napraviti.Mozda ce me neko sad popljuvati zato sto sam tu tek godinu dana i da pametujem itd...ali eto ja cu napisato da sam puno naucio ovdje na forumu,pomagao sam drugima kolko sam znao i mogao i drugi su meni pomogli,kupovao i prodavao hardver,salio se u svastari,i na ostalim athreadovima sudjelovao ili pokusao kvalitetno sudjelovati. Mogu samo rec hvala svima na pomoci,hvala ljudima koji odrzavaju ovaj forum hvala forumasima tipa @nicko,@bubba,@rak,@kova i ostalima neka mi ne zamjeraju trenutno je 3 ujutro ali sjetit cu se svih poslije samo da nadodam da bez obzira ako netko ima antipatiju prema @fleksu on je jedan bez kojih forum nije isti.... Masu stickija sam procitao,masu postova svakakve vrste i nije mi zao kaj sam proveo ovdje sate i sate.Zato neznam sta bi rekao osim da probamo pokusati svi doprinjeti poboljsanju ovoga foruma jer sto vas vise ode s foruma to sve vece i vece rupe ostaju iza vas jer ste doprinjeli PUNO! A takvi ljudi definitivno trebaju ostati na forumu.Evo ova tema je recimo krenula u dobrome smjeru nadam se da ce tako i nastaviti kvalitetno elaborirati neke stvari i mozda se stvarno nesto kvalitetno izrodi iz ovoga.
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 28.01.2007. u 12:20. |
![]() |
![]() |
#58 | |||||||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Bravo zule...svaka cast na postu! Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Da "kolega" Fleks zna govoriti argumentima a ne samo vrijedati ne bi bio banan stalno. Ako zeli izigravati budalu i konstantno krsiti pravila zna sto ga ceka. Kakav je argument Termaldrek? nikakav... Sam si je kriv. Ako je za njega normalni razgovor vrijedanje svih i svega to je njegov problem i to nek nastavi raditi doma il sa tobom na kavi, tu zna sto ga ceka. Citiraj:
Citiraj:
Dakle ne samo da nista ne dobivamo nego trpimo i uvrede od strane korisnika i packe od strane admina i sve BESPLATNO. Eto, hebiga mazohisti smo. Neki od nas su duze na ovom forumu i zeljeli su pomoci i pridonjeti pa su se prihvatili tog posla i da nakon 8h posla sa kojeg odem drito na faks, kad dodem doma procitam apsolutno svaki post na podforumima za koje sam zaduzen...makar me mozda 90% istih 0% zanima...cak i odgovorim ljudima jer zelim pomoci ako mogu... Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nemas pojma ni o sredstvima ni o mogucnostima PcE-a a drobis gluposti... Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
A cime ovaj tvoj post doprinosi forumu? Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 28.01.2007. u 04:17. |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Valjda i ja mogu reći nešto na ovu temu. @nicko: jednim dijelom se slažem s tobom, ali opet s druge strane nikakav te ugovor ne veže za ovaj forum. I sam sam bio admin na forumu i znam kako je teško držati ovakvu stvar pod kontrolom (izdržao sam oko dvije godine i na kraju mi prekipilo i sve maknuo) jer će se uvijek naći budala (oprostite na izrazu), i ma koliko ih puta upozoravali, dijelili žute, crvene kartone i šta ja znam šta već ne, uvijek će se vraćati i pisati svakojake budalaštine. Što se tiče obrazovanosti članova forumaša tu se ne slažem da treba imati neke "preporuke" ili pozivnice ostalih članova jer forum inače gubi i svoj prvobitni smisao, a to je rasprava, bilo onih s doktoratom ili onih koji žele znati kako radi računalo. A vi, ukoliko vas ima, koji se smatrate toliko pametnima otvorite svoj forum zatvorenog tipa pa tamo filozofirajte međusobno, dat ću vam besplatno hosting na svom serveru. A ljudima poput @athe treba skinuti kapu, dao bih ja vama da malo pratite i nadzirete ovu "našu" tržnicu, čovjek nema vremena ni za pivu, sve da bi Vama, gospodi ugodio. A što se tiče kulture pojedinaca tu se ništa ne može napraviti, ima nas svakavih i nitko vas ne tjera da mu budete prijatelj ili kum na vjenčanju. Sto ljudi, sto ćudi. Iako sam dosta znao na temu na kojoj se temelji ovaj forum (al' ga ovo zvuči egoistično) ipak sam ovdje pronašao ili dobio odgovor i na neke stvari koje mi je uvijek draže čuti (tj. pročitati) iz prve ruke negoli iz neke plaćene recenzije. Ovim postom nikoga nisam mislio uvrijediti, a ukoliko se netko ipak smatra takvim unaprijed mu se ispričavam. Eto toliko od mene ![]() ![]() P.S. @nicko, nemoj se živcirati zbog neke stvari kao što je forum, ima puno važnijih i zabavnijih stvari od toga, npr. kada se nađeš s nekim na : cheers2 i dobro se nasmijete : roller : EDIT: zaboravio sam se osvrnuti i na ovaj marketinški dio. Osobno ne volim da se ikakve reklame nalaze među postovima i tu zamjeram adminima, rađe sam za ono, nađem par ozbiljnih tvrtki (kod ovakvih stvari danas treba biti uporan u ovom kapitalističkom neredu), postavim banner i stvar riješena, njima dobro, meni dobro. |
![]() |
![]() |
#60 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ET, hebote, gdje je smajlic koji se klanja. Zbilja nisam imao volje citirati sve sto je nicko napisao, jer je od svega napisanoga samo 2% kvalitetnog sadrzaja ustvari. Kako je i ET rekao, nicko je bio osoba kojeg sam cijenio, no nakon ovog posta definitivno sam promijenio misljenje i podrzavam tvoj odlazak. Fakat moras hodati po svijetu sa glavom zatucenom u kartonsku kesu kada mislis da moderatori ovdje zaradjuju. Citam bljuvotine poput ovih svakodnevno, odgovaram na PM-ove svakodnevno u brojkama od 10-15, pregledavam (nebi vjerovao nicko sve za djabe, ferrari je zaradjen na drugom forumu gdje sam super mod) preko 100 tema, i 500njak postova. Za sto? Za to da PcE bude bolji, a ne stiscem se uz svoj monitor i pisem kvazi srcedrapajuce postove po forumu. Dammit, ti si barem imao korisnih postova, no taj "forumas Fleks" kojega tu stitis i uzdizes u zadnjih 100 sto je napravio? Ajde, napisi mi jedan kvalitetan post, odgovor nekom forumasu, prijedlog, savjet, _konstruktivan prijedlog za poboljsanje foruma koji ne valja ni qrca_? Neces nista napisati jer ni sam ne znas sto si ustvari napisao u postu od kilometra. Da, nastavi prema forum.hr, pozdravi lebovskog i drito konja. : hello2 : Jos jednom hvala na podrsci svima onima koji cijenite rad PcE ekipe te forumasa koji se zalazu za nasu malu zajednicu.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|