|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ok,razmem vas,več vam je pun kufer takvih pitanja...niš mi drugo ne preostaje neg da čekam,ma eto čisto me zanimalo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Iz "povjerljivih" izvora koje ja nemam i ne smijem kao ništa znati saznah da će biti povećanje. Naime.. kako je bio došao VM dsl t-com je mislio dignuti količinu MB-a i/ili brzine ali naravno mora Vm sve uprskati i previše si korisnika ( potencijalnih ) natrpati na grbaču i propasti i sad fino T-Com nema razloga da da izađe u susret nama smrtnicima. No opet... Optima nudi dosta povoljnija rješenja z vezi dsl-a pa bi se po nekoj logici trebalo uskoro očekivati pojeftinjenje cijena / promjena paketa i/ili nešto drugo. Ako se sjeti pitati tog "nepostojećeg" izvora i saznam nešto novo šta " ne znam" pa javim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Preostaje nam sad samo čekat. Ova akcija zavšava 28.02. pa ćemo vidjeti što će nam sljedeće prirediti naš jedan, jedini, neponovljivi T-Com. ![]() Samo se nadam da nam kablove neće rezat, ono tipa: SUPLAJS!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ako bude neš od ht-a za treći mjesec to će znati slijedeći tjedan. a njihov sidekick? došao mi doma ugovor od amisa, al za svaki slučaj još ću pričekati dan dva prije nego im ga pošaljem ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|