|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
Isprika
Prvo nisam mislio da cu podignuti takvu zbrku oko svega ovoga pa vam se svima koji su se uvrijedili lijepo ispricavam ali moram reci ovo : Kad sam napisao prvu temu network i postavio pitanje dali je problem u windowsima xp odgovor je glasio "prvo neznam cemu znaci poll?" a drugo "windowsi xp su najbolji za umrezavanje" dalje su sljedili odgovori : ma kabel im ne valja (probal sam ga na druga dva kompa i radi) onda je slijedio odgovor ma nek oni lijepo prazne glave idu korak po korak... ima jos odgovora neda mi se nabrajati citajte ih malo ako se vam da, niko nije dal konkretan odgovor. dobro da ne duljim problem je rijesen formatiral sam oba dva kompa i poslije radi bez problema samo sam mislio ako se to mozda nekome desilo pa da ne formatiram windowse bez razloga jer kao sto sam rekao probal sam spojiti druga dva kompa i radilo je bez problema. POZDRAV . Peace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Evo Kova ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Dečki, a jeste u banani, ta je slika stara 5 godina ! A da stavim sadašnju sigurno me ne bi za moderatora ! ![]() E da je kazan znao kakvi ste za druge stvari, bolje da ostanemo na PCekspetu !!! ![]() Jebm..u evo mijenjam avatar ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Isprika
Citiraj:
Vidim da nisam jedini koji riješeve 65% problema formatom - naravno ja uništim WIN kad eksperimentiram s egzotićnim glupostima i softom - ali to je već druga prića ![]() P.S. Kova, Marac - skinite te njuške s foruma, pa i mala djeca gledaju i čitaju te stvari, nema potrebe da ih se plaši takovim odvratnim stvarima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Inače, nemoj se ljutit. Samo ću ti reć da kad sam prvi put doša' doma iz vojske, žena mi prvo nije tila otvorit vrata, kaže, zvat će policiju, al' kad sam joj reka: "Aj, ne pizdi, nego otvaraj", onda me pripoznala. Pa zaplakala, al ne od sreće, nego od muke. Njuška mi je, onako izbrijanom, bila ka' krepanom rotvajleru.
![]() |
![]() |
#36 |
***2CROwded***
|
E dečki dečki, ma imam digitalac, to je s njim, C-50 Zoom.... Ma ovo za moderatora je bila i šala, i nije, ali eto dovoljno mi je da me se bojite ![]() Dečki sada više ne mjenjam avatara, ako me netko vani vidi, slobodno neka dođe pa da se upoznamo mi tu s PCeksperta.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
OMG dižeš thread star 2 godine ![]()
![]() |
#39 |
***2CROwded***
|
Evo da se i ja javim kao sudionik od početka ove rasprave. Evo, i to s pitanjem šta sada kažete za Avatar ? hahaha Nema naušnice, nema zurke :P hehehe Peace, i da, vidish neobicno da netko iskopa topic od prije 2 god !?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|