Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.09.2003., 15:27   #31
Kazan
Registered User

Datum registracije: Jul 2003
Isprika

Prvo nisam mislio da cu podignuti takvu zbrku oko svega ovoga pa vam se svima koji su se uvrijedili lijepo ispricavam ali moram reci ovo : Kad sam napisao prvu temu network i postavio pitanje dali je problem u windowsima xp odgovor je glasio "prvo neznam cemu znaci poll?" a drugo "windowsi xp su najbolji za umrezavanje" dalje su sljedili odgovori : ma kabel im ne valja (probal sam ga na druga dva kompa i radi) onda je slijedio odgovor ma nek oni lijepo prazne glave idu korak po korak... ima jos odgovora neda mi se nabrajati citajte ih malo ako se vam da, niko nije dal konkretan odgovor. dobro da ne duljim problem je rijesen formatiral sam oba dva kompa i poslije radi bez problema samo sam mislio ako se to mozda nekome desilo pa da ne formatiram windowse bez razloga jer kao sto sam rekao probal sam spojiti druga dva kompa i radilo je bez problema.
POZDRAV . Peace
Kazan je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2003., 15:50   #32
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by greg SE
ma pusti mu frizuru, bas je ok - ako malo bolje pogledas izgleda ko da mu je netko prislonio peglu na lice i drzao dok kosa nije izgorila
ma pustite čovjeka na miru, vidite da studira na FERu!
Evo Kova
Elven je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.09.2003., 18:50   #33
Kova
***2CROwded***

Kova's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
Dečki, a jeste u banani, ta je slika stara 5 godina !

A da stavim sadašnju sigurno me ne bi za moderatora !

E da je kazan znao kakvi ste za druge stvari, bolje da ostanemo na PCekspetu !!!

Jebm..u evo mijenjam avatar !
Kova je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2003., 08:52   #34
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Isprika

Citiraj:
Originally posted by Kazan
Prvo nisam mislio da cu podignuti takvu zbrku oko svega ovoga pa vam se svima koji su se uvrijedili lijepo ispricavam ali moram reci ovo : Kad sam napisao prvu temu network i postavio pitanje dali je problem u windowsima xp odgovor je glasio "prvo neznam cemu znaci poll?" a drugo "windowsi xp su najbolji za umrezavanje" dalje su sljedili odgovori : ma kabel im ne valja (probal sam ga na druga dva kompa i radi) onda je slijedio odgovor ma nek oni lijepo prazne glave idu korak po korak... ima jos odgovora neda mi se nabrajati citajte ih malo ako se vam da, niko nije dal konkretan odgovor. dobro da ne duljim problem je rijesen formatiral sam oba dva kompa i poslije radi bez problema samo sam mislio ako se to mozda nekome desilo pa da ne formatiram windowse bez razloga jer kao sto sam rekao probal sam spojiti druga dva kompa i radilo je bez problema.
POZDRAV . Peace

Vidim da nisam jedini koji riješeve 65% problema formatom - naravno ja uništim WIN kad eksperimentiram s egzotićnim glupostima i softom - ali to je već druga prića

P.S. Kova, Marac - skinite te njuške s foruma, pa i mala djeca gledaju i čitaju te stvari, nema potrebe da ih se plaši takovim odvratnim stvarima
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2003., 13:33   #35
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by Kova
Dečki, a jeste u banani, ta je slika stara 5 godina !

A da stavim sadašnju sigurno me ne bi za moderatora !

E da je kazan znao kakvi ste za druge stvari, bolje da ostanemo na PCekspetu !!!

Jebm..u evo mijenjam avatar !
Ovakav ajde 'vatat cure po Trgu ili šta ti ja znam di se purgeri skupljaju. A di je brada, opasan pogled? Opet ništa od moderatora. Ako nemaš digitalček, glavu u skener i opali jednu.
Inače, nemoj se ljutit. Samo ću ti reć da kad sam prvi put doša' doma iz vojske, žena mi prvo nije tila otvorit vrata, kaže, zvat će policiju, al' kad sam joj reka: "Aj, ne pizdi, nego otvaraj", onda me pripoznala. Pa zaplakala, al ne od sreće, nego od muke. Njuška mi je, onako izbrijanom, bila ka' krepanom rotvajleru.
Staro 11.09.2003., 14:38   #36
Kova
***2CROwded***

Kova's Avatar

E dečki dečki, ma imam digitalac, to je s njim, C-50 Zoom....

Ma ovo za moderatora je bila i šala, i nije, ali eto dovoljno mi je da me se bojite hehehe

Dečki sada više ne mjenjam avatara, ako me netko vani vidi, slobodno neka dođe pa da se upoznamo mi tu s PCeksperta..
Staro 21.12.2005., 20:10   #37
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Mogli bi kazan i ja osnovat udrugu bezuspjesnih umrezavatelja... prostorije bi nam bile u baraci lokalnog vulkanizera...
Matesonik je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2005., 20:45   #38
MRKONJA
M.U.P.

MRKONJA's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
OMG dižeš thread star 2 godine :clap:

Abit AX8 VIA k8t890//Venice 3000@2250//1x1gb PQI//POV 7600gs silent//Seagate 7200.10 250gb(16mb//sata)//Hitachi 7k160 120gb@mobile kučište//Seagate 7200.7 200gb
//Samsung SH-w163A//Seasonic S-12 380w//Sharkoon silvation

MRKONJA je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2005., 13:13   #39
Kova
***2CROwded***

Kova's Avatar

Evo da se i ja javim kao sudionik od početka ove rasprave.

Evo, i to s pitanjem šta sada kažete za Avatar ? hahaha

Nema naušnice, nema zurke :P hehehe

Peace, i da, vidish neobicno da netko iskopa topic od prije 2 god !?!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno