|
|
Rezultati ankete: Dal bi kupili LCD ili CRT? | |||
CRT Samsung SM 997 MB DynaFlat 19" |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 24.00% |
LCD Samsung SM 940 BF 2ms 19" |
![]() ![]() ![]() ![]() |
57 | 76.00% |
Glasači: 75. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() al inace sto se tice boja, imam sastrane sad neki adi microscan f720 uz ovaj xerox i boje su totalno drugacije na oba, mislim nije to sad neki problem al bas sam se iznenadio kad sam spojio oba u isto vrijeme, doduse mozda je i to do brightnesa al neda mi se sad palit drugi monitor i provjeravat ugl ja bi uzeo lcd na tvom mjestu, odes u ducan i pogledas kakva je slika na kojem proprckas malo po opcijama i odaberes, reviewovi i misljenja korisnika neka su ti samo smjernica otprilike koji su modeli bolji i nemoj ih uzimat za ozbiljno jer ce ti svi rec da je njihov monitor najbolji zato sto najcesce druge nisu ni vidjeli odes i pogledas, ionako si s lovom osudjen na TN panel tako da ti ne preostaje nego otic od ducana do ducana i nac onaj koji ti ima najbolju sliku plus prednost lcda ti je i prostor i odredjeni kul faktor ![]() i cuvaj se mrtvih i svjetlecih pixela, prije kupnje obavezno trazi da ti upale monitor pa ga pregledaj sa dead pixel testerom http://www.dps.uk.com/freeware_DTP.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Moje izbor medju ponudjenima: 940 BF Ja imam na poslu ovaj 940 BF i nikako se priviknuti na njega. Svjetlina ubija, a i HP radna stanica ima neku komatoznu intel graficku - bez DVI izlaza...ko je to smislio da mi je znati ![]() O ovom DynaFlat-u ja nemoj ni razmisljati. Nema vise dobrih novih CRT monitora, to su ti vec rekli. Ja imam doma Philips-a 109P4 i to je jos jedino sto me drzi da ne kupim nekog LCD-a - sto god da probam ne radi mi OK. Za njim sam danas od 19h na 1200x900@100Hz i oci me ne smetaju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|