Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Rezultati ankete: Dal bi kupili LCD ili CRT?
CRT Samsung SM 997 MB DynaFlat 19" 18 24.00%
LCD Samsung SM 940 BF 2ms 19" 57 76.00%
Glasači: 75. Ne možete glasati na ovoj anketi

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.02.2007., 17:00   #31
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
izgleda da ti frend ima brigtness na 100%. kaj to ne smanji? tak sam se i ja cudio dok sam uzeo svog philipsa prilikom otvaranja aplikacija sa bijelom pozadinom (word, excell..). ubijalo me bijelilo. i onda smanjio brightness na 30 i sve 5.
hehe, na mom je brghtnes na 2

al inace sto se tice boja, imam sastrane sad neki adi microscan f720 uz ovaj xerox i boje su totalno drugacije na oba, mislim nije to sad neki problem al bas sam se iznenadio kad sam spojio oba u isto vrijeme, doduse mozda je i to do brightnesa al neda mi se sad palit drugi monitor i provjeravat

ugl ja bi uzeo lcd na tvom mjestu,
odes u ducan i pogledas kakva je slika na kojem proprckas malo po opcijama i odaberes, reviewovi i misljenja korisnika neka su ti samo smjernica otprilike koji su modeli bolji i nemoj ih uzimat za ozbiljno jer ce ti svi rec da je njihov monitor najbolji zato sto najcesce druge nisu ni vidjeli
odes i pogledas, ionako si s lovom osudjen na TN panel tako da ti ne preostaje nego otic od ducana do ducana i nac onaj koji ti ima najbolju sliku
plus prednost lcda ti je i prostor i odredjeni kul faktor

i cuvaj se mrtvih i svjetlecih pixela, prije kupnje obavezno trazi da ti upale monitor pa ga pregledaj sa dead pixel testerom

http://www.dps.uk.com/freeware_DTP.htm
hash je offline   Reply With Quote
Staro 25.02.2007., 00:01   #32
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Moje izbor medju ponudjenima: 940 BF
Ja imam na poslu ovaj 940 BF i nikako se priviknuti na njega. Svjetlina ubija, a i HP radna stanica ima neku komatoznu intel graficku - bez DVI izlaza...ko je to smislio da mi je znati Mozda preko DVI izgleda bolje?
O ovom DynaFlat-u ja nemoj ni razmisljati. Nema vise dobrih novih CRT monitora, to su ti vec rekli. Ja imam doma Philips-a 109P4 i to je jos jedino sto me drzi da ne kupim nekog LCD-a - sto god da probam ne radi mi OK. Za njim sam danas od 19h na 1200x900@100Hz i oci me ne smetaju.
c-shadow je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno