|
![]() |
#32 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Otkud ti to da za 49kn nude uslugu? Nude je za 79, 199 i 369 (1024, 2046, 3048) te je u tu cijenu uključena pretplata T-comu. Promet (flat) s tim nema veze. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
VM flat = 49 kuna. To je usluga. Ma nebitno sad...vidim da se nismo razumjeli. Glavno da smo dobili lijepi blagdanski poklon.
#35 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma ne to Amisova usluga 2 u 1 ide preko LLUa Dok VM su reselleri nemaju svoju infrastrukturu osim vanjskog linka, a te cijene su ponudili jer su dobili dojavu od T coma da sljedeći mjesec svima idu te cijene pa se hoche nagrabiti korisnika...
#37 | |
N/A
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
imam pitanje. na http://www.vm-mreze.hr/dsl/registrac...?osoba=fizicka nude jedno 7-8 paketa, a na http://www.vm-mreze.hr/dsl/vm_dsl_paketi_fizicke.asp je samo flat naveden kao opcija? ono, wtf? |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
Dobro da t-scum ide sniziti cijene, vec sam se zabrinuo kako to da HAT nije odgovorio zabranom usluge jer je prejeftina za korisnika i time je to lose za korisnika ![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Neznam meni se to cini premalo...49 kn za flat..tako jeftino nema nigdje u svijetu...nesto mi je tu sumnjivo...al bumo vidli.... |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
moj rođak u njemačkoj za 10€ dobije voip flat,nekoliko MP/s speed i flat(ne sječam se točno koliko je rekao,znam samo da sam ga htio ubiti) kod istog ovog tcom-a koji i ovdje postoji,a sada mi ti kažeš da je to prejeftino,nije preftino da mi da flat 1MB/s za 100kn još uvijek je toliko skupo da im treba noge polomiti,a zbog takvih neinformiranih newbia je tcom i mogao tako dugo te iste cijene forsirati |
![]() |
![]() |
#44 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
@Nakitu To je 49 vm-mrežama + 79kn (u slučaju 1024/192) T-comu. Kao što ti je sborsic6 rekao, ima dobrano jeftinijih.
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
Daj mi link na stranicu od t-coma.de di to pise pro... |
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Tako da ti da 100kn Za 1MB/s da to bi bilo u našoj situacija dosta jeftino. |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
flat je 49 kuna, kaj je tu cudno, samo jos moras platiti brzinu dodatne pare. A takve brzine ne postoji nigdje u svijetu. Kakav je to sramotni upload. A kako mozete usporedjivati vani DSL di je upload=downloadu s nasim govnom, koje bi bar moglo biti 1/4, barem. |
![]() |
#48 |
Premium
|
Dobro daj linkove za to da se i ja uvjerim da je tako.... |
![]() |
![]() |
#49 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
nemam pojma njemački al moglo bi bit to. ispravite me ako griješim. http://www.t-com.de/Produkt_PK_Keywo...L%2FDSL_Tarife
#50 | |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Conroe. 26.12.2006. u 22:03. |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
da mislim da je to to fanatik,ne vidim koliko je brzo,ali je flat za telefon i za net=10€,a kladim se i da je brzina 2-3MB,a freek to što oni dulje imaju dsl i slične stvari ne znači da mi trebamo biti zadovoljni s manje,jer tim tempom ih nikada nećemo sitići,treba htjeti barem toliko koliko oni imaju,ako ne i više jer budi siguran da oni rade na tome da dobiju više |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#55 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
@helix, pricekaj, ako ti nije hica da prodje ovo blagdansko ludilo, mozda poberes kakav bolji deal, koliko znam sa dcm-u treba potpisat ugovor na godinu dana, pa da ti kasnije ne bude zao...
#56 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
pa i je, hica mi je ![]() ![]() a ovi trebaju doc kroz par dana...a neki ljudi govore dobro o dcm-u a neki ga pljuju...al tak je i sa svime... sam za 128kn, znaci 20 kn vise, a teoretski gotovo 5x brza veza od dcm-a(190/100 ak se ne varam).... tak da bi u sto kracem roku trebao nac, jer posto vidim, trebat cu se dosta nacekat za VM..... |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
ljudi, ja se upravo prebacijo na VM, zvao službu za korisnike(tkom) i rekli mi ako imam start paket i ako se ne konektiram nijednom da neću platit paket, i došo mi ugovor, i na koju foru, ak nisam ni potpiso ugovor ni ništa, kak će me prisilit da platim , ja već skidam, sretan, jee. i još nešto, jel to privremeno ili je to jedina mana tog >VMa da je brzina 82kilobajta po sekundi za razliku od tekomovih 106 |
![]() |
![]() |
#59 |
Respected User
Datum registracije: Jun 2006
|
ajd ljudi ne uspoređujte tržište od 80milijona ljudi s onim sa 4milje ljudi 2 64VT: i ja sam danas dobio korisničke podatke i ugovor,al pošto on nije potpisan a ja se mogu logirat s tim usernameom malo sam zbunjen...jel to ziher fletara za ova 3 dana?
Gericom Hummer- P4 3.06 GHz,512 Mb of RAM,80 GB,ATI Radeon 9000 64 Mb Black beast DFI Infinity NF4 Ultra-U,AMD Athlon 64 3200+(AC freezer 64 pro),2X512MB Kingmax PC3200,Gigabyte Radeon X1600pro 256MB,Seagate 250Gb Pioneer DVD-RW DVR-111D,Thermatlake Mambo+Fortron350W 17" LCD Philips 170C |
![]() |
![]() |
#60 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
btw-za nekog tko je gore pitao-dečku su rekli da treba poslat potpisani ugovor do 5.1., pa onda ak ne pošalješ ugovor, ukinut će ti account-logično bi bilo ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|