|
![]() |
#31 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Citiraj:
ajoj ,to mi puno...: wtf : : roller : iso miky nisam u svom žiwotu imao 700 različitih cd-owa...hehehe neznam možda dodam 100 kn i imam 3x više mjesta da se tako lijepo složiti kad se ima taj kufer... Svaka owa kesica za cd (hahahahah) ima svoj broj ,pa se može lijepo na kompu napisati u wordu ili sl gdje ti je koji cd/dwd...brzo se sve nađe ... Osim toga chim je neki cd izvađen,popratimo tako i u wordu pa napishem posuđeno jowi,jaanki itd... to bi mi josh bolje doshlo jer mi je marnuto 30ak cd-owa što igara filmowa...a nigdje nisam zapisiwao kome sam "darowao"cd-e ![]() Zowe mene lega (chitaj:glupan,peder,debeli) da dodjem do njega nesth,te ja sluchajno uzmem njegowe cd-e da widim sta ima kad ono blago.jedan ,dva ,tri cd-a ![]() užiwaijte: cheers2 Zadnje izmijenjeno od: TomG. 05.07.2009. u 12:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
aha, a ti imas svoje prste u tome ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
@tomy no.1 mene je jedan frend pitao oces da ti posudim pa da si pogledas produzenog gladiatora kao on ga je nabavio od nekoga - a ono normalno dvd je bio moj jer ja sam ga njemu posudio prije par tjedana ![]() ![]()
![]() |
#34 |
®
|
al ima kretena nemosh vjerovati... Josh mi mazne mamin pacman world za sony isuse bože... ![]() mrak mrak mrak |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Fora riješenja iz linksa,ali može se posegnuti za stvarima od doma,ili ako imate radionu napraviti si sami od drva kutije,police itd... Ja sam bio dijabolično praktičan pa sam si u kutiju od printera pobacao igre u DVD boxovima,kutija od stalka za cd mi služi za cca 250 filmova,a jedna kutija od tenisica ,maknuo vrh(aka poklopac) i tu si složio multimedia dvd-e(cca 40 komada neki su u debljim kutijama)...
![]() |
#36 |
®
|
ljudi moji izgleda da je opet stigao taj pun mi je kufer svega...hehehe ajde mat da te pitam jel taj kufer ima košuljice za cd-e numerirane? kak si zadovoljan sad s njim... kontam si hoću ga naručivati ili ne... Hvaala |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() edit: Citiraj:
![]() http://rapidshare.com/files/10167108...skova.xls.html Zadnje izmijenjeno od: mat. 04.01.2007. u 13:31. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
Neznam jeli to do mene, ali ja stvarno nevidim prednost tih kofercica u odnosu na etui - osim zauzeca mjesta...
![]() |
#39 |
®
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Uboh ovaj od 700kom neki dan u Linksu. Odlična stvar, thanks na tipu Mat. Trebao sam odmah uzet dva-tri kad bolje razmislim, ovaj sam nafilao samo s dijelom stuffa ![]() U svakom slučaju preporuka, kofer je odličan, košuljice su numerirane, lako se izvade iz kofera, a sam kofer je jako nice, super izgleda i masivan je, a nije težak. U biti malo košta za svoju kvalitetu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Eo za sve koji si zele ljepo sloziti i arhivirati CD/DVDje pusteno je u prodaju, ko sto sam vec ranije napiso. Sluzbeni Web di imate objasnjenja i slicice: www.attachablecase.com Za kupiti ima u HG Shrotu: http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=48 (dolje na dnu; Prazna kutija za DVD/CD-e, Attachable Case, 10 kom.) RAM 3 http://www.ram3.hr/lista_proizvoda.php?id=46&id1=169 uskoro bu bilo u svim vecim ducanima, tipa Metro, Intershpar itd...
![]() |
#43 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
U potrazi sam za nekom policom za cd-e malo veceg kapaciteta po mogucnosti na principu kosuljica. U Hami nemaju vise onih polica za 480 komada koje su bile po cca 350 kn, nego imaju one od 600 kom. i to po cijeni od 900 kn sto mi se ne cini bas fer cijena. Sansunovi koferi iz linksa me bas ne odusevljavaju kvalitetom. Uglavnom nasao sam ono sto mi se svidja i zadovoljava moje potrebe. http://www.t-nb.com/2produit-1700-vi...-1000-cds.html Problem je sto T'nB u hr drze Feniks racunala, tj. drzali su jer nece vise dobivati njihove proizvode. Pa bi me zanimalo ako netko zna drzi li mozda neka neinformaticka firma T'nB u Hr. I ako postoje negdje slicni proizvodi od nekog drugog proizvodjaca. p.s. Koga zanima tematika neka baci oko na T'nB-ovu stranicu cini mi se da imaju zgodan asortiman. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo ti moj homemade prijedlog, znaci ovo je radeno prije 5-6 godina i kapacitet mu je 300 cd-a sa kutijama. Sva sreca da sam poceo mjenjati cde za dvde tako da mi je to dovoljno prostora. Mali opis u furniru je kupljeno drvo i po visini polica je 1.5cm visa od kutije cd-a tako da se fino moze izvaditi svaki cd. Sve je montirano na zid i ovo je po meni najbolje rjesenje, a kosta max 200kn. Naravno sve je legalno ![]() *Preporucljivo samo ako nisi generacija hocu cijeli internet skinuti jer je ovo nakupljeno sve od 96e godine. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bono. 12.11.2007. u 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
*
|
Citiraj:
*Generacijski smo tu negdje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Rekao sam da je premali kapacitet ako mislis cijeli internet skinuti. A budimo realni netko toliko skine u par mjeseci, a ovo je sakupljeno u skoro 12 godina. I od toga dosta je sigurnosne kopije raznih kamera i backupovi, a manji dio mp3ice. Al eto neka baci prvi kamen koji je cist skroz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Pa nije valjda da bi vadio originalne booklete i kutije i u to stavljao recimo audio CD-e? Uzmi u obzir - koliko mi god bila mrska BR/HDD milimetarska zastita - vrlo brzo ces spremati po 25/50GB po mediju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
*
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
bump malo starije teme ![]() ![]() evo kako to izgleda u kutiji ^^ prije par dana počeo arhiviranje u nju (ponovno) - i sada picajzlam malo više ![]() ![]() obične (bijele) su za aplikacije, programčiće i tak to. sive su za backupove, crno na bijelo (gradient) su filmovi, a sa zvjezdicom sa strane su igrice/igre. naravno sve backupovi originala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Trazim neku policu u koju se DVD/CD-i slazu u kosuljice sa kapacitetom od bar 500 medija pa ako netko mozda zna di to ima za kupiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
*
|
Nazovi Hamine ducane pa se raspitaj kod njih imaju li jos onih ormara kapaciteta 480/600 medija. Pogledaj i u Profil Megastoreu, na odjelu multimedije su imali one za 600 medija, jedino sto je cijena malo paprena (~1100 kn ako se ne varam). |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
|
Tnx na info,cijena je paparena ali moram naci jedan ormar sa puno mjesta pa makar i za tu cijenu...Do sad sam imao 1 ormar sa 200 komada i 2x150 i hrpu etuia ali zbog zauzeca prostora moram to sve stavit na jednu hrpu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
*
|
Citiraj:
Ako ces uzimati u Hami probaj dogovoriti popust za kes. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
Nesto ovakvo nebi bilo lose samo naravno kod nas nista od toga za kupiti... http://www.thejungles.com/sparcdtow928.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
jel mora bas bit polica? links je drza, ne znam jel jos drzi, one kufere od sansuna, pa ako bas ne mora bit polica prilicno dobra opcija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Bio sam sinoc kod jarana koji bas kao i vi ima veliku kolekciju CD-ova i DVD-ova. Nakon sto je to povlacio po kartonskim kutijama, a nije bio pri parama, napravio je police na zidu. Kupio je neke "podupirace" koji su u obliku slova "L" i jednu stranu zavrnuo na zid, a za drugu stranu "podupiraca" je zavrnuo dasku. Ispalo je poprilicno lijepo. Sve je platio par maraka... Ja sam danas nasao nekoliko daski sa kojima planiram nastaviti isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gocznet. 05.07.2009. u 11:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Nikad nisi u životu vidio kako se postavlja polica? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
hm pa ne moras ga navlacit, stavis ga na odredno misto i on je uvik tamo ![]() al polica u svakom slucaju puno ljepse izgleda, pogotovo ako se fino izorganizira i popuni ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|