Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.01.2007., 03:33   #31
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Talking

Citiraj:
Autor undo Pregled postova
radje si ovak nekaj uzmi kao @Mat

http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.217.004

izgleda da nema vise onih od 390 komada,neradi vise onaj moj link gore za taj etui koji trazis jer su ga valjda maknuli s cjenika,vid ti je u redu zasad

ajoj ,to mi puno...: wtf : : roller :
iso miky nisam u svom žiwotu imao 700 različitih cd-owa...hehehe
neznam možda dodam 100 kn i imam 3x više mjesta
da se tako lijepo složiti kad se ima taj kufer...
Svaka owa kesica za cd (hahahahah) ima svoj broj ,pa se može lijepo na kompu napisati u wordu ili sl gdje ti je koji cd/dwd...brzo se sve nađe ...
Osim toga chim je neki cd izvađen,popratimo tako i u wordu pa napishem posuđeno jowi,jaanki itd...
to bi mi josh bolje doshlo jer mi je marnuto 30ak cd-owa što igara filmowa...a nigdje nisam zapisiwao kome sam "darowao"cd-e

Ewo jedna priča za good night...
Zowe mene lega (chitaj:glupan,peder,debeli) da dodjem do njega nesth,te ja sluchajno uzmem njegowe cd-e da widim sta ima kad ono blago.jedan ,dva ,tri cd-a ,kad ga pitam što to radi kod tebe,a on meni pa to sam ti mislio vratiti ovih dana,to si zaboravio kod mene: flyingey
užiwaijte: cheers2

Zadnje izmijenjeno od: TomG. 05.07.2009. u 12:07.
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2007., 03:39   #32
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
aha, a ti imas svoje prste u tome ?
Fleks je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.01.2007., 03:46   #33
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
@tomy no.1 mene je jedan frend pitao oces da ti posudim pa da si pogledas produzenog gladiatora kao on ga je nabavio od nekoga - a ono normalno dvd je bio moj jer ja sam ga njemu posudio prije par tjedana a kaj rec nema druge nego biljeznicu u ruke i pisi di je sta dok jos imas

Member of PCE 100+kg demolition squad

undo je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2007., 03:58   #34
TomG
®

TomG's Avatar

al ima kretena nemosh vjerovati...
Josh mi mazne mamin pacman world za sony isuse bože...
mrak mrak mrak
Staro 03.01.2007., 10:04   #35
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Fora riješenja iz linksa,ali može se posegnuti za stvarima od doma,ili ako imate radionu napraviti si sami od drva kutije,police itd...
Ja sam bio dijabolično praktičan pa sam si u kutiju od printera pobacao igre u DVD boxovima,kutija od stalka za cd mi služi za cca 250 filmova,a jedna kutija od tenisica ,maknuo vrh(aka poklopac) i tu si složio multimedia dvd-e(cca 40 komada neki su u debljim kutijama)...
Staro 04.01.2007., 01:45   #36
TomG
®

TomG's Avatar

ljudi moji izgleda da je opet stigao taj pun mi je kufer svega...hehehe
ajde mat da te pitam jel taj kufer ima košuljice za cd-e numerirane?
kak si zadovoljan sad s njim...
kontam si hoću ga naručivati ili ne...
Hvaala
Staro 04.01.2007., 13:09   #37
mat
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor KnezTame Pregled postova
Hm postoji jedno rijesenje, koje trenutno jos nie u totalnoj funkcionalnosti, tj drugim rijecima nemoze se jos kupiti (traje priprema proizvodnje), al koje bi zadovoljilo ove tvoje potrebe za sortiranjem tocnog broja diskova u jednu grupu.

Mogu jedino opisat o cem se radi; radi se o kutijici za CD/DVD koja se moze spojiti s drugom kutijicom istog tipa, te se tako kutijice mogu slagat u grupe i snopove, a da se istovremeno moze pristupiti do medija, bez obzira u kojoj se kutijici nalazi.
Jos jedna prednost ove kutijice je sto je izradjena od plastike koja ne puca prilikom pada, il udarca.

Naime nazalost dok ne pocne potpuna proizvodnja, stranice tog proizova nece biti funkcionalne u smislu da svi mogu vidjet o cem se radi, al cim pocne porizvodnja moci ce svi pristupit stranicama (sad trenutno mogu samo poslovni parneri);

http://www.attachablecase.com/

Do onda se strpite s slikama i detaljima...
odlicna ideja!! ako se to stvarno ostvari kvalitetno, vjeruj mi da cu biti vjeran kupac!

edit:

Citiraj:
ljudi moji izgleda da je opet stigao taj pun mi je kufer svega...hehehe
ajde mat da te pitam jel taj kufer ima košuljice za cd-e numerirane?
kak si zadovoljan sad s njim...
kontam si hoću ga naručivati ili ne...
Hvaala
cuj ja sam ekstra zadovoljan s tim trenutno. printam i ljepim si naljepnice i polako, punim ga! evo vidi kako sam si lijep popis napravio
http://rapidshare.com/files/10167108...skova.xls.html

Zadnje izmijenjeno od: mat. 04.01.2007. u 13:31.
mat je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2007., 16:28   #38
WeD@
Space Cadet

WeD@'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Neznam jeli to do mene, ali ja stvarno nevidim prednost tih kofercica u odnosu na etui - osim zauzeca mjesta...

e4300@3.2, 965p-ds3 rev 3.3, (kingmax 667 ddr2 1gb)x2
9600gso 768mb, 1tb wd, 500gb wd, sb live!
fortron 500w

WeD@ je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2007., 16:55   #39
TomG
®

TomG's Avatar

Citiraj:
Autor WeD@ Pregled postova
Neznam jeli to do mene, ali ja stvarno nevidim prednost tih kofercica u odnosu na etui - osim zauzeca mjesta...

kako sam kažeš zauzeće mjesta,mislim da je owo pregednije možda...
iako možeš i etui poslagati...sve zavisi kak ti se sviđa...
Staro 06.01.2007., 22:48   #40
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Uboh ovaj od 700kom neki dan u Linksu. Odlična stvar, thanks na tipu Mat. Trebao sam odmah uzet dva-tri kad bolje razmislim, ovaj sam nafilao samo s dijelom stuffa

U svakom slučaju preporuka, kofer je odličan, košuljice su numerirane, lako se izvade iz kofera, a sam kofer je jako nice, super izgleda i masivan je, a nije težak. U biti malo košta za svoju kvalitetu.
gorluk je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.01.2007., 00:29   #41
mat
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor gorluk Pregled postova
U biti malo košta za svoju kvalitetu.
u potpunosti se slazem!
mat je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2007., 12:13   #42
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Eo
za sve koji si zele ljepo sloziti i arhivirati CD/DVDje pusteno je u prodaju, ko sto sam vec ranije napiso.

Sluzbeni Web di imate objasnjenja i slicice:
www.attachablecase.com

Za kupiti ima u HG Shrotu:
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=48
(dolje na dnu; Prazna kutija za DVD/CD-e, Attachable Case, 10 kom.)

RAM 3
http://www.ram3.hr/lista_proizvoda.php?id=46&id1=169

uskoro bu bilo u svim vecim ducanima, tipa Metro, Intershpar itd...
Staro 12.11.2007., 16:09   #43
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
U potrazi sam za nekom policom za cd-e malo veceg kapaciteta po mogucnosti na principu kosuljica.
U Hami nemaju vise onih polica za 480 komada koje su bile po cca 350 kn, nego imaju one od 600 kom. i to po cijeni od 900 kn sto mi se ne cini bas fer cijena.

Sansunovi koferi iz linksa me bas ne odusevljavaju kvalitetom.

Uglavnom nasao sam ono sto mi se svidja i zadovoljava moje potrebe.

http://www.t-nb.com/2produit-1700-vi...-1000-cds.html

Problem je sto T'nB u hr drze Feniks racunala, tj. drzali su jer nece vise dobivati njihove proizvode. Pa bi me zanimalo ako netko zna drzi li mozda neka neinformaticka firma T'nB u Hr.
I ako postoje negdje slicni proizvodi od nekog drugog proizvodjaca.

p.s. Koga zanima tematika neka baci oko na T'nB-ovu stranicu cini mi se da imaju zgodan asortiman.
morph je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2007., 17:52   #44
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Evo ti moj homemade prijedlog, znaci ovo je radeno prije 5-6 godina i kapacitet mu je 300 cd-a sa kutijama. Sva sreca da sam poceo mjenjati cde za dvde tako da mi je to dovoljno prostora. Mali opis u furniru je kupljeno drvo i po visini polica je 1.5cm visa od kutije cd-a tako da se fino moze izvaditi svaki cd. Sve je montirano na zid i ovo je po meni najbolje rjesenje, a kosta max 200kn.

Naravno sve je legalno
*Preporucljivo samo ako nisi generacija hocu cijeli internet skinuti jer je ovo nakupljeno sve od 96e godine.

Zadnje izmijenjeno od: Bono. 12.11.2007. u 18:24.
Bono je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2007., 18:24   #45
killerbee
Wannabe Pilot
Moj komp

killerbee's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Naravno sve je legalno
Naravno, tko ti ne bi vjerovao?!

Citiraj:
*Preporucljivo samo ako nisi generaciju hocu cijeli internet skinuti jer je ovo nakupljeno sve od 96e godine.
Sad si se odao.
killerbee je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2007., 22:45   #46
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Evo ti moj homemade prijedlog, znaci ovo je radeno prije 5-6 godina i kapacitet mu je 300 cd-a sa kutijama. Sva sreca da sam poceo mjenjati cde za dvde tako da mi je to dovoljno prostora. Mali opis u furniru je kupljeno drvo i po visini polica je 1.5cm visa od kutije cd-a tako da se fino moze izvaditi svaki cd. Sve je montirano na zid i ovo je po meni najbolje rjesenje, a kosta max 200kn.

Naravno sve je legalno
*Preporucljivo samo ako nisi generacija hocu cijeli internet skinuti jer je ovo nakupljeno sve od 96e godine.
Hvala na odgovoru, ali ne odgovara mi ta opcija sa stavljanjem na zid (ipak bih nesto mobilnije), a i kapacitet mi bas ne odgovara.

*Generacijski smo tu negdje
Staro 13.11.2007., 01:12   #47
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Rekao sam da je premali kapacitet ako mislis cijeli internet skinuti. A budimo realni netko toliko skine u par mjeseci, a ovo je sakupljeno u skoro 12 godina. I od toga dosta je sigurnosne kopije raznih kamera i backupovi, a manji dio mp3ice.

Al eto neka baci prvi kamen koji je cist skroz.
Bono je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2007., 02:39   #48
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor morph Pregled postova
U Hami nemaju vise onih polica za 480 komada koje su bile po cca 350 kn, nego imaju one od 600 kom. i to po cijeni od 900 kn sto mi se ne cini bas fer cijena.
Hm, Hama sustav ti je dobar. Nemoj dizati ruke od toga. Istina, cijena je napucana za 900kn. Meni sva originalna diskografija stoji u domino (Liftboy) nacinu i listam ih kao u CD ducanima. Ali arhivsko drzanje, backup-a i opcenito CD/DVD medija sa ostalim materijalima... u sto mracnije i zatvorenije drzanje. Tvoj prvobitni HAMA odabir mi se bas cinio najboljim. Ovo drveno ormarche je simpa, ali previse prozracan i puno mjesta uzima.

Pa nije valjda da bi vadio originalne booklete i kutije i u to stavljao recimo audio CD-e?

Uzmi u obzir - koliko mi god bila mrska BR/HDD milimetarska zastita - vrlo brzo ces spremati po 25/50GB po mediju.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2007., 03:06   #49
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Hm, Hama sustav ti je dobar. Nemoj dizati ruke od toga. Istina, cijena je napucana za 900kn. Meni sva originalna diskografija stoji u domino (Liftboy) nacinu i listam ih kao u CD ducanima. Ali arhivsko drzanje, backup-a i opcenito CD/DVD medija sa ostalim materijalima... u sto mracnije i zatvorenije drzanje. Tvoj prvobitni HAMA odabir mi se bas cinio najboljim. Ovo drveno ormarche je simpa, ali previse prozracan i puno mjesta uzima.
Vjerojatno si u pravu, razmisljao sam cak i da dam nesto napraviti pa da se rijesim briga, samo cijena i pitanje kosuljica vjerojatno cine tu opciju prenezgodnom.

Citiraj:
Uzmi u obzir - koliko mi god bila mrska BR/HDD milimetarska zastita - vrlo brzo ces spremati po 25/50GB po mediju.
Ja se nadam sto prije.
Staro 12.04.2009., 15:46   #50
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
bump malo starije teme

evo kako to izgleda u kutiji ^^ prije par dana počeo arhiviranje u nju (ponovno) - i sada picajzlam malo više pararelno kako ih ubacujem u kutiju u Excelu vodim evidenciju po brojevima (i bojama) gdje je što. u Photoshopu si napravil template za naljepnice koje lijepim običnim lijepilom za papir na košuljice...evo kako izgleda template...

obične (bijele) su za aplikacije, programčiće i tak to. sive su za backupove, crno na bijelo (gradient) su filmovi, a sa zvjezdicom sa strane su igrice/igre. naravno sve backupovi originala samo jedna od ideja kao to što bolje kategorizirati
svebee je offline   Reply With Quote
Staro 04.07.2009., 13:05   #51
Gocznet
Premium

Gocznet's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Trazim neku policu u koju se DVD/CD-i slazu u kosuljice sa kapacitetom od bar 500 medija pa ako netko mozda zna di to ima za kupiti
Gocznet je offline   Reply With Quote
Staro 04.07.2009., 13:45   #52
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Autor Gocznet Pregled postova
Trazim neku policu u koju se DVD/CD-i slazu u kosuljice sa kapacitetom od bar 500 medija pa ako netko mozda zna di to ima za kupiti
Nazovi Hamine ducane pa se raspitaj kod njih imaju li jos onih ormara kapaciteta 480/600 medija. Pogledaj i u Profil Megastoreu, na odjelu multimedije su imali one za 600 medija, jedino sto je cijena malo paprena (~1100 kn ako se ne varam).
Staro 04.07.2009., 14:06   #53
Gocznet
Premium

Gocznet's Avatar

Tnx na info,cijena je paparena ali moram naci jedan ormar sa puno mjesta pa makar i za tu cijenu...Do sad sam imao 1 ormar sa 200 komada i 2x150 i hrpu etuia ali zbog zauzeca prostora moram to sve stavit na jednu hrpu..
Staro 04.07.2009., 14:27   #54
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Tnx na info,cijena je paparena ali moram naci jedan ormar sa puno mjesta pa makar i za tu cijenu...Do sad sam imao 1 ormar sa 200 komada i 2x150 i hrpu etuia ali zbog zauzeca prostora moram to sve stavit na jednu hrpu..
U tom slucaju vjerujem da ces biti zadovoljan, po meni su bolji izbor od kofera.
Ako ces uzimati u Hami probaj dogovoriti popust za kes.
Staro 04.07.2009., 16:27   #55
Gocznet
Premium

Gocznet's Avatar

Nesto ovakvo nebi bilo lose samo naravno kod nas nista od toga za kupiti...

http://www.thejungles.com/sparcdtow928.html
Staro 05.07.2009., 02:53   #56
w0lfram_
Rasvjetno tijelo
Moj komp

w0lfram_'s Avatar

Datum registracije: Sep 2007
jel mora bas bit polica?
links je drza, ne znam jel jos drzi, one kufere od sansuna, pa ako bas ne mora bit polica prilicno dobra opcija...
Staro 05.07.2009., 04:25   #57
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Bio sam sinoc kod jarana koji bas kao i vi ima veliku kolekciju CD-ova i DVD-ova. Nakon sto je to povlacio po kartonskim kutijama, a nije bio pri parama, napravio je police na zidu. Kupio je neke "podupirace" koji su u obliku slova "L" i jednu stranu zavrnuo na zid, a za drugu stranu "podupiraca" je zavrnuo dasku. Ispalo je poprilicno lijepo. Sve je platio par maraka...
Ja sam danas nasao nekoliko daski sa kojima planiram nastaviti isto.

d^_^b je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2009., 10:10   #58
Gocznet
Premium

Gocznet's Avatar

Citiraj:
Autor w0lfram_ Pregled postova
jel mora bas bit polica?
links je drza, ne znam jel jos drzi, one kufere od sansuna, pa ako bas ne mora bit polica prilicno dobra opcija...
Vidio sam te kofere nisu losi ali je nespretno baratati s njima po stanu..Polica je uvijek dostupna i mozes u 1 ujutro nes naci a da ne probudis pol zgrade navlaceci kofer

Zadnje izmijenjeno od: Gocznet. 05.07.2009. u 11:34.
Staro 06.07.2009., 09:55   #59
Demon Hunter
Registered User

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor d^_^b Pregled postova
Bio sam sinoc kod jarana koji bas kao i vi ima veliku kolekciju CD-ova i DVD-ova. Nakon sto je to povlacio po kartonskim kutijama, a nije bio pri parama, napravio je police na zidu. Kupio je neke "podupirace" koji su u obliku slova "L" i jednu stranu zavrnuo na zid, a za drugu stranu "podupiraca" je zavrnuo dasku. Ispalo je poprilicno lijepo. Sve je platio par maraka...
Ja sam danas nasao nekoliko daski sa kojima planiram nastaviti isto.
L-profil
Nikad nisi u životu vidio kako se postavlja polica?
Demon Hunter je offline   Reply With Quote
Staro 06.07.2009., 13:06   #60
w0lfram_
Rasvjetno tijelo
Moj komp

w0lfram_'s Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Vidio sam te kofere nisu losi ali je nespretno baratati s njima po stanu..Polica je uvijek dostupna i mozes u 1 ujutro nes naci a da ne probudis pol zgrade navlaceci kofer

hm pa ne moras ga navlacit, stavis ga na odredno misto i on je uvik tamo
al polica u svakom slucaju puno ljepse izgleda, pogotovo ako se fino izorganizira i popuni
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno