Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.12.2006., 12:22   #31
sysyphus
Premium
Moj komp

sysyphus's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
prva stvar koliko zanam on na raspolaganju ima oko 600 kn tako da cijela ta prica o pojacalu ili receiveru ti pada u vodu ,a druga je stvar da ja neznan zeli li on da mu glava otpadne kad upali zvucnike ali to sigurno nece dobiti za 600 kn, i treca stvar je da ja iman sobu od nekih 12 m" i da zvucnici totalno zadovoljavaju moje uvjete i mogu se dobro pojacat
sysyphus je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2006., 22:04   #32
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
sobu od 12 kvadrata x530 mogu bez pola beda ispuniti zvukom tako da svaka sranja tipa da moras dati 10k kn za zvucnike padaju u vodu to bi znacilo onda da ja za svoju sobu od 11 kvadrata moram dati 5000kn ako ocu slusati nesto...

pa daj nebudimo smijesni imao sam p5800 i ne da bi svirali vec bi u kuci se osjetilo na dva kata kako sviraju (ne buce vec sviraju) sada imam z4 cisto iz razloga jer mi netreba 5.1 sustav i mogu reci da vise uzivam u ovima sada .

Inace ja bi uvijek isao na creative evo na ove z4 sam isao sam jer nisam imao izbora ali nije da nisam zadovoljan od 1 do 10 sam negdje na 7 znaci ok su

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.12.2006., 22:57   #33
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova
za prostoriju od 15-20m OPTIMALNI su Focalovi 726s koji kostaju 8000kn a ne ova mala da ne velim sto...
jel to u focalovim prospektima ima napisano koja kvadratura za koje zvučnike? ili je možda od 10-15m OPTIMALAN samo, recimo JBL? a preko 20m B&W? i za gdje su onda zvučnici npr. focal chorus serije? za špajzu ili šupu?

@MATTHEOUS: nemoj se zamarat, sasvim dobro će ti svirat za te novce.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 24.12.2006., 02:47   #34
Mattheous
Premium
Moj komp

Mattheous's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
@MATTHEOUS: nemoj se zamarat, sasvim dobro će ti svirat za te novce.
E onda ću ih kupit čim dođem do gotovine. Sumnjan da tu može bit nekih ekstremnih problema.

PS: Ukoliko netko kupi, nek napiše dojam.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind.
Mattheous je offline   Reply With Quote
Staro 24.12.2006., 04:01   #35
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
covjece kako valjas gluposti da te gabre cuje puko bi od smijeha.... : roller :
za prostoriju od 15-20m OPTIMALNI su Focalovi 726s koji kostaju 8000kn a ne ova mala da ne velim sto...tako da ti teorija o tim zvucnicima i malo boljom zvucnom pada u vodu jer se na tim zvucnicima NECE osjetiti bolji zvuk od te zvucne tako da definitivno neka kasnije kupi pojacalo ili receiver jer je to zalog za buducnost
ROFLMAO LOL ROFL OMG OMG LOL ROFLMAO LOL : lol2 : : lol2 : : lol2 :

Bravo !!!

Ocemo jos ! Ocemo jos ! Ocemo jos !

Ok shvatili smo spsiko si 10 000 kuna na ozvucenje i imas najveci penis u kvartu. Jel ti mogu biti prijatelj?

Gle ako je budget limitiran na par sto kuna najbolje sto mozes uzet su PC zvucnici x.1 sistem (gdje je x = 2 ili 5 ) , istina da ti je budget 1000kn vec bi se dalo razgovarato ne nekom stereo sistemu koji bi bio bolji. Uglavnom bolji izbor od nekakave ''linije''

I da, isao bi na crative
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 24.12.2006., 13:27   #36
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
ROFLMAO LOL ROFL OMG OMG LOL ROFLMAO LOL : lol2 : : lol2 : : lol2 :

Bravo !!!

Ocemo jos ! Ocemo jos ! Ocemo jos !

Ok shvatili smo spsiko si 10 000 kuna na ozvucenje i imas najveci penis u kvartu. Jel ti mogu biti prijatelj?

Gle ako je budget limitiran na par sto kuna najbolje sto mozes uzet su PC zvucnici x.1 sistem (gdje je x = 2 ili 5 ) , istina da ti je budget 1000kn vec bi se dalo razgovarato ne nekom stereo sistemu koji bi bio bolji. Uglavnom bolji izbor od nekakave ''linije''

I da, isao bi na crative
Svaka čast!: lol2 :
Ja imam X220 Logitech koji imaju bass tri kata iznad i ispod kad ih nafrljim a platio ih 200tinjak kn..zbilja koliko bullshita oko najobičnijih bukača...uzmi onda JBL ili Bang&Olufsen kako se već zovu..i lijepo na njima slušaj mp3ce i igraj WoW..strašno...zvučnike o kojima pričaš nema poluprof.glazbeni studio a ne tu neki klinjo koji bi se igrao..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 24.12.2006., 13:31   #37
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
meni i moji philipsovi od 70 kn zvucnici su do dobri, ali stigla telka(monitor) od 82 cm pa reko da se nagradim jos sa 5.1 sustavom da sve bude kak spada.
i ondo sto je najbolje tko uopce slusa po cijele dane glazbu na maksimumu zvucnika.
dosta bi mi bio i vivax da ima dobar zvuk.
ionako ce zvucnici biti pojacani na normalu
Staro 24.12.2006., 13:37   #38
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
za prostoriju od 15-20m OPTIMALNI su Focalovi 726s koji kostaju 8000kn a ne ova mala da ne velim sto...
Pratio sam dosta na forumu što si pisao o zvučnicima i tehnici. No i ono što si dobro napisao ova izjava baca u vodu. Očito ne vidiš dalje od svoje guzice sada kad si poslagao Focale kući. Sad očito svaki jeftiniji sistem postaje smeće, a kamoli PC sistemi. Imao sam prilike čuti Nada i Kefa (zajedno 4400KN) i kod Lege starog Denona sa B&W (zajedno 2600-2700KN) i takvi sistemi daju jako puno zvuka i više su nego dovoljni za normalno slušanje ako nećeš praviti tulume. No treba imati na umu da zvučnici nisu samo da stvore jaaako veliku buku, nego vjerovao ili ne neki ljudi uživaju u glazbi. : baad :

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline   Reply With Quote
Staro 24.12.2006., 14:10   #39
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
No treba imati na umu da zvučnici nisu samo da stvore jaaako veliku buku, nego vjerovao ili ne neki ljudi uživaju u glazbi. : baad :
that's the point :clap: - svaka čast
svebee je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno