|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
prva stvar koliko zanam on na raspolaganju ima oko 600 kn tako da cijela ta prica o pojacalu ili receiveru ti pada u vodu ,a druga je stvar da ja neznan zeli li on da mu glava otpadne kad upali zvucnike ali to sigurno nece dobiti za 600 kn, i treca stvar je da ja iman sobu od nekih 12 m" i da zvucnici totalno zadovoljavaju moje uvjete i mogu se dobro pojacat |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
sobu od 12 kvadrata x530 mogu bez pola beda ispuniti zvukom tako da svaka sranja tipa da moras dati 10k kn za zvucnike padaju u vodu to bi znacilo onda da ja za svoju sobu od 11 kvadrata moram dati 5000kn ako ocu slusati nesto... pa daj nebudimo smijesni imao sam p5800 i ne da bi svirali vec bi u kuci se osjetilo na dva kata kako sviraju (ne buce vec sviraju) sada imam z4 cisto iz razloga jer mi netreba 5.1 sustav i mogu reci da vise uzivam u ovima sada . Inace ja bi uvijek isao na creative evo na ove z4 sam isao sam jer nisam imao izbora ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
@MATTHEOUS: nemoj se zamarat, sasvim dobro će ti svirat za te novce.
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Bravo !!! Ocemo jos ! Ocemo jos ! Ocemo jos ! Ok shvatili smo spsiko si 10 000 kuna na ozvucenje i imas najveci penis u kvartu. Jel ti mogu biti prijatelj? ![]() Gle ako je budget limitiran na par sto kuna najbolje sto mozes uzet su PC zvucnici x.1 sistem (gdje je x = 2 ili 5 ) , istina da ti je budget 1000kn vec bi se dalo razgovarato ne nekom stereo sistemu koji bi bio bolji. Uglavnom bolji izbor od nekakave ''linije'' ![]() I da, isao bi na crative ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Ja imam X220 Logitech koji imaju bass tri kata iznad i ispod kad ih nafrljim a platio ih 200tinjak kn..zbilja koliko bullshita oko najobičnijih bukača...uzmi onda JBL ili Bang&Olufsen kako se već zovu..i lijepo na njima slušaj mp3ce i igraj WoW..strašno...zvučnike o kojima pričaš nema poluprof.glazbeni studio a ne tu neki klinjo koji bi se igrao.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
meni i moji philipsovi od 70 kn zvucnici su do dobri, ali stigla telka(monitor) od 82 cm pa reko da se nagradim jos sa 5.1 sustavom da sve bude kak spada. i ondo sto je najbolje tko uopce slusa po cijele dane glazbu na maksimumu zvucnika. dosta bi mi bio i vivax da ima dobar zvuk. ionako ce zvucnici biti pojacani na normalu
![]() |
#38 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Pratio sam dosta na forumu što si pisao o zvučnicima i tehnici. No i ono što si dobro napisao ova izjava baca u vodu. Očito ne vidiš dalje od svoje guzice sada kad si poslagao Focale kući. Sad očito svaki jeftiniji sistem postaje smeće, a kamoli PC sistemi. Imao sam prilike čuti Nada i Kefa (zajedno 4400KN) i kod Lege starog Denona sa B&W (zajedno 2600-2700KN) i takvi sistemi daju jako puno zvuka i više su nego dovoljni za normalno slušanje ako nećeš praviti tulume. No treba imati na umu da zvučnici nisu samo da stvore jaaako veliku buku, nego vjerovao ili ne neki ljudi uživaju u glazbi. : baad :
![]() |
#39 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|