|
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() http://davidoffatokyo.blogspirit.com...sunglasses.jpg |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Kod mene je situacija jasna (naravno ako bude bilo love)....starci....DVD/DivX player (neki kvalitetniji), sestra mobitel...cura....nesmijem napisat, jer ponekad zna pročitat postove u svaštari.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Što se tiće odgovora (da nebude sve OT)...pa ako imaš sve od hardveraja šta ti treba.....napravi kao što ti je napisao netko gore.....kupi prase, puno piva i pozovi nas sve na badnjak kod sebe na zajedničko objedanje i opijanje (naravno samo stariji od 18 ![]() : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#38 |
Guest
Datum registracije: Jul 2005
|
Ma bum si na kraju uzel tv za novu sobu |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
kaj bih ja...hmmmm..vako.... seasonic 380 il tv karticu neku leadtek hibridnu il logi g15 il web kamericu logi ona neka quick cam.... a od ne kompjuterskih stvari carhart kapicu onu sa malim šiltom :burn: |
![]() |
![]() |
#40 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
evo ja sam se počatio s Logitech s-200 (nisu losi ali nisu ni nesto..za 150kn mila majka..bolji od proslih..mali manjak..ne mogu visoke zvukove stišati) Sannheiser PX 20 (slusalice..solidne) Sretan Božić ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja dobio D600 u vipme paketu..1391kn..100 manje jer sam ionako vipovac..mob odličan,stvarno preporuke,nakon Siemensa S65 i ostalih ciglana mobitela..preporod..a i kamera je odlična..buraz danas dobiva K750i..baš ću usporediti malo..2mpxa fotke.. Dobio i sluške..logitechove..nisu loše..rade..: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Spiderpig
|
aj neka neko predloži nešto... neku sitnicu do 200kn(ne od hardwarea) koju bi moga dat sestri i njenom momku. Onako zajednički dar pošto će mi donijet jedan ljepi mobitelić od cca 3000kn pa nadalje. Ovisi šta ovaj dobije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
da vidimo sebi cu pokloniti lcd do nekih 2500kn curi imam dva poklona u glavi tako da neam problema ![]() sestri mis-a i nes love staroj i starome neam pojma stari mi je neki samozatajan tip nis mu netreba dok je stara zensko (to dovoljno govori ![]()
![]() |
#47 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
Tata će ipak dobiti mp3 plejer za auto. Bez USB-a, jeftiniji je, jbg, ne zna on ionako kaj je to USB. Buraz je dobio mp3 plejer, isto neki jeftinjak, mama je dobila vrvicu za mobitel od Ice Agea jer je Ice Age groupie (ona vjeverica sa žirom), te knjigu koju mi je prije par mjeseci rekla da joj se sviđa. Ja oću zdravlje, i rukavice sa šarenim prstićima, te priželjkujem da ne dobijem račun za izgrebani dio auta od prošlog vikenda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...dobila sam od berena nokiu 7360 i sad imam totalno fensi šmensi mobitel : P...koji je...fensi šmensi...dec it ![]() a od direktora smo svi dobili iPod shuffle 1GB (novi) ![]() ![]() ...a ja sam berenu kupila logitech G 15 jer si je staru zalio kavom ![]() i mi smo si poklone vec podijelili ![]()
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Meni se danas neka viša sila smilovala,pa sam prošo na testovima za Auto,očito uranjeni poklon.A između ostalog,najviše mi za božić odgovara keš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
ee malo ot.. di ima kupit taj novi shuffle, svuda samo ovaj stari... |
![]() |
![]() |
#52 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
na www.apple.hr - trgovina...mislim da ima jos samo par komada ![]()
![]() |
#54 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
ja ču si sutra darovat novu jaknu, tj pola ja pola starci jer je prilično skupa, a pod bor će doći nekakva čokolada, te što dođe poštom od rodbine iz vanka, vjerojatno nešto novaca taman za putne troškove za Novu, i nekakav CD/DVD za kompilaciju kao i svake godine, sve u svemu ja zadovoljan, buduć a je ranije pao Lian Li ![]() brat će dobiti novi Zippo, stara novi mobitel, a za staroga još ne znam, bum vidio
![]() |
#55 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Izgleda da bu stari dobil parfem od stare i mene, stara parfem od starog i mene te jos najvjerojatnije nesto. Frodo (macak) je vec dobil paket od 24 komada kitekata od divljaci (nije da inace ne jede samo to). Ja sam mu htio platit kastraciju da mi ne sprica vise otvor za zrak na autu, al stara mi neda. Ja gledam jos dal da si kupim sub + pojačalo za auto il pojačalo za doma. Uglavnom sutra idem po nove zvucnike za auto da se malo razveselim. Jos ak koja pinkica uleti sastrane mrak. Frendovima/frendicama uglavnom gluposti. Frednu jednom nosac za cde (onaj kaj ide na sjenilo u auto), drugom šalicu, trečem neku guba čokoladu, ostalima kojima nemam ideje vec tradiconalno kape i carape iz marks and spencera. Frendicama neke gluposti i najboljoj frendici neki DVD (filmofilka). U glavnom preokret. Mislio sam biti škrt za božić, ali bas Necu. Jos mi je palo frendovima pušačima kupit pljuge u sloveniji tipa muratti i zapakirat. Bas mi se cini fora ideja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
You'll Never Walk Alone
|
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ajmo ajmo ljudi predlažite ![]() do 1000 kn neku ***** neznam šta mi treba ![]() ![]() ![]() ![]() miš netreba,tipkovnica netreba,grafa (možda još jedan za SLI 7600 GS ) monitor dolazi u obzir,zvucnike imam,sve komponente su uglavnom dobre..i netreba mjenjat...(al moram potrošit te pare ![]() neki monitor ? 17" CRT.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Hm. I ja imam želje, ali nemam novaca baš tak da bum si pod bor stavil jedno veliko ništa. Ajd možda kakvu veliku čokoladu od riže koju budu mi potamanili prije nego se probudim. ![]() A ionak si kupim nekaj ak mi treba i imam novca prije jer mi ja ovo za božić jedno veliko preseravanje (bez uvrede bilo kome). Bolje tu i tam nekad nekome uputiti lijepu riječ ili neku sitnicu pokloniti nego ldc televizor za božić, a cijelu godinu ništa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|