|
![]() |
#31 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
ja sam ugledao priliku pa sam ih odma sve pokupovao ![]()
![]() |
#32 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Moram priznat da mi nije jasno oko čega ste digli toliko strku. Ok je slinit nad bjesnim Alienwareom, ali ak je HGspot (ili bilo koji drugi HR retailer), odma je smeće. A kaj se tiče nedoumica u vezi matične ploče i napajanja, logika govori da mora biti nekaj dobro jer pod a) jadno napajanje ne može tjerat 8800GTX SLI i QX6700 i pod b) moraš imat SLI matičnu ploču za to čudo i to Intel SLI matičnu ploču. Dakle vjerojatno je tranu EVGA 680i SLI. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Ma da mi je i tata Todorić ni u ludilu ne bih to kupovao : stoopid |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
PC Ekspert šerif
|
Pa pametni ljudi s obzirom da bi uz kopiju Windowsa komp košta još više, a poznato je da na ovim prostorima ljudi vrlo rijetko daju lovu za legalni softver jer softver uzimaju zdravo za gotovo (odnosno po shemi "ima mali Ivica s broja 16. za 20 kn kake god oš CDeje"). |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ali isto tako ljudi sa ovih prostora vecinom jedva da znaju na windozama radit, a kad ih "pustis na linux" izgube se totalno. Barem je tako u mojoj okolini (ne mislim sad na mladje ljude, vec na one malo starije koji uglavnom ili kupuju ili financiraju kupnju kompova).
![]() |
#38 |
PC Ekspert šerif
|
Kaj ti to znači pitanje je uopće koje je napajanje? Jesi kad probao pokrenut jači SLI i Xfire stroj na slabom napajanju? Ja sam imao prilike više puta i zato kažem da ne može unutra bit neko smeće jel stvar ne bi radila, crni ekran, finito. I btw...tzv. brand napajanja od 550W imaju problema s isporučivanjem realnih 350W...a kamoli MS. Na kraju, o čemu sad to "pravi igrači ga operu u bilo kojoj igri i s p4 700". Kaj nismo pričali o HGspot dream konfi. Kaj misliš da je svima bitno da su uber u online igrama? Možda je tu HGspot dream konfu kupio upravo neki geek koji ima puno love zato kaj si ju je sam zaradio, a poželio si je halat NWN2 u stilu i na velikom ekranu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
hm...prodano ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
moze opis covjeka koji ga je kupio :;D
![]() |
#42 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Nema ga više u ponudi, očito su i oni shvatili da su pretjerali.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
Nije vezano uz ovu temu, ali opet jedan biser od HGŠrota koji me dobrano nasmije ![]() http://img356.imageshack.us/img356/6...kagrafarw3.jpg Ajde ljudi, nadmašite vi tu jačinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#47 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
dobro ajd 2x8800GTX+Kentsfield=18000, al kaj vrijedi ostalih 9.5 somova? strašno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|