|
![]() |
#31 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Prodruzujem se hvalospjevima o i-Xeye-u ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
I ja razmišljam o njemu mada 600kn nije malo za 420w sa 22A na +12V...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
I prica je dosla kraju, dobio sam novo napajanje: Tagan od 380W : boxers : Nakon 15 dana cekanja dopizdilo mi, i posto jos jedan poziv nije urodio plodom poslo sam im mail i u roku od 15min mi je neka zena odgovorila sa isprikama da tak dugo cekam i d amogu odma doc po napajanje.... i naravno jednostavno su mi dali novo napajanje, isti model, cak i bez budlea kao sto sam i predao svoje..golo napajanje. Dosta toga se promjenilo vidim u poslovanju servisa ![]() Tak da svi oni ljudi koji su odlazili sa papirima na salter po novce i slicno cini se su bili u nekim totalno drukcijim okolnostima...a opet mozda ja nisam imao nikakav izbor upravo zbo tog maila. No nije bed, takionak im je nestalo ono X-Eya i ne znam dal bi htio uzet nekaj drugo iz njihove ponude..... Tak da....cijeli thread uzalud ![]() No hvala svima na informacijama.. barem sam ponovio gradivo o napajanjima tj. ponovio tko-je-tko u napajanjima ![]() Nego kad vec tipkam...iam jedno pitanje: oni plavi kablovi od napajanja.. za PCI-e napajanje 6 pinski i standardni 4 pinski molex na kojem pise VGA/HDD imaju neku zastitu ... zastitu od cega? Elektromagnetskog utjecaja? I na sta da ja onda to ubodem? Hard ili VGa? Preporuka? Do sad sam imao hard na razlicitom kabelu od graficke zbog "potezanja napona" i slicno da mi ne bi graficka "utjecala na hard".. ne znam dal su to gluposti no eto... pa ako netko zna detaljnije o tome usparat ce te mi kopanje po netu za koje ovih dana nemam vremena..prokleti sezonski poslovi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|