|
![]() |
#31 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 08.01.2007. u 13:26. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
|
Problem rijesen, tema zatvorena! Trazio sam po netu i vidio da se za slicne probleme svako malo spominju antivirusni i spyware programi. Tako je npr. neko rijesio problem uninstallom i ponovnom instalacijom istog antivirusnog programa. I zato ja odlucih za pocetak maknut jedan za kojeg mi od pocetka nije bilo jasno cemu zapravo sluzi i - procesor je poceo 'disat' ko da nikad nista nije bilo. Kompjuter je preporodjen, vec sam zaboravio kak je to kad se sve podize u sekundi, a ne desecima njih.... Hvala svima na savjetima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Pozdrav yeti. Reci mi jeli ti se često javlja avira da imaš virus. Na sljedeće moraš pripazit, ZoneAlarm kao sljedeće dosta je težak i trom, i po meni nije baš naj-inteligentniji. =)pogledaj ako je zone-alarm security suite isključi antivirus i spyware opciju.(jer može ti biti gadno, ako se sukobe 2 antivirusa, a može ti dovesti i do "The blue screen of dead") =)po meni najsigurnia zaštita trio fantastico ti je: 1. Avira antivirus (vrlo dobar free-antivirus) 2.Prevx1 firewall (vrlo inteligentan i svako malo senira sustav, da vi da je sve dobro) 3. Spybot search&destroy (trojanski konji i ostali spy programčići koji ti mogu naštetiti za to je on tu) 4. Svako malo koristi Ccleaner i neki drugi registry cleaner (po meni je ok onaj od TUNEUP utilities 2007) =)Redovito čisti temporary files, defragmentiraj disk, povećaj ako je potreba paging file.... Pokušaj ove opcije i radit će znatno bolje. Računalo je OK konfiguracije i da se sredit. Ako bude problema postiraj, pa ćemo dalje pomoći. Pozdrav, SX Black27263 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
|
Citiraj:
Hvala, ali riješih problem. Maknuo sam taj neki AntiHook (Fingerprint running system - tak nekak) i sad je opet sve ok. Inace vec duze nemam problema s virusima i ostalim jer imam taj Avira Antivirus i ZoneAlarm. Povremeno pokrenem i Spybota kojeg si spomenuo i cesto brisem cache, temporary i ostalo, iako nemam specijaliziran program za to. Defragmentiranje rjedje radim jer je to dosta spor proces... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|