|
![]() |
#31 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
da to je ono MS-ovo al kopija lian lia,i sam imam to kućište samo što sam ga ja totalno modao,dakle prebojao u crnu boju i napravio plexi sa 2x120mm ventovima ...ono solidno kućište al kreće u prodaju...jer sam si naručio anteca P180B
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
e ***em ti bobe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
samo da rečem da nisam uspio doči do digitalca preko vikenda tako da je review koji sam obečao izostao, nadam se da ću u toku tjedna napraviti slikice i opis te se malo pohvalit ![]() pozdrav
![]() |
#34 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Inace, ne svidjaju mi se previse Lian Li kucista, prejednostavno djeluju. Daleko od toga da nisu kvalitetna, cvrsta i funkcionalna. ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() jos ovaj narančasti plexi .. ili je to nesto slicno plexiju a nije plex? Da bar malo češće updateovi stižu, al dobro da lik sporo radi jer onda ce ispasti kvalitetnije. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
A vidis atha meni su bas draza jednostavno kucista a funkcionalna. Kada koristim racunalo gledam ekran a ne kutiju ![]() bobe jesi mozda probao bocni vntilator staviti kao usisni jer mi se cini bolje da dva uvlace a dva ( tu brojim i napajanje ) izbacuju??
![]() |
#38 |
teta Mraz
|
upravo sam to i napravio, skinuo sam onaj cilindar jer mu smeta grafa, i sada mi puše po ploči i lijepo hladi SB, a i ostale komponente, čini mi se da kao ispuh i nema baš neke koristi od njega, imam 12cm vent na napajanju i onaj standardni 12cm odostraga, što je sasvim dovoljno za ispuh
![]() |
#39 |
Premium
|
Koji cilindar?? Ako mislimo na isti u njega sam ugurao filter za prasinu jer mi je jedna od glavnih poanti uzimanja kvalitetnog kucista bilo sprecavanja nakupljanja prasine na nezgodnim mjestima : cheers2 , drugi razlog je bio utisavanje sistema ali ovo kuciste bas i nije za to pa ipak u nekoj buducnost moze prijedem na P180(ili nesto sl) za kojeg mi se ipak u ovom trenutku nije davalo 500kn ekstra.
![]() |
#40 |
teta Mraz
|
ja sam stavio spužve od one tanke ležaljke za plažu na sve otvore te sam tako dosta utišao cijeli sistem, i sada mi ventovi ne vuću "falši" zrak sa strane, već se unutra stvorila neka vrsta kompresije unutr i protok zraka je odličan, također, zamijenio sam ventove, stavio sam Papstove koje sam otprije imao, svi su na 8V, i uopće s ne čuju, jedino mi se čije vent na ovoj 6600gt te hard, ali i to će uskoro biti riješeno i ja sam stavio filter za prašinu sa strane, a cilindar je onaj koji stoji na ventu sa strane, kada se okrene ne može se zatvorit stranica jer mu smeta grafička
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
E ja nisam okretao cijeli nosac nego sam samo okrenio vent pa mi sada vent vuce zrak kroz njega. U njega sam stavio filter za prasinu. A ventilatore koji dodu s kucistem definitivno treba utisati. Morati cu uzeti neki kontroler za vise ventilatora.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|