Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 30.11.2006., 08:53   #31
Vic Vega
Jalnuški diletant
Moj komp

Datum registracije: Nov 2006
"Zvučnici" za 500 kn : roller :
Vic Vega je offline  
Staro 30.11.2006., 11:52   #32
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Ma naravno da ne znače vati i kvalitetu i nitko to ovde ne govori...ja npr. slušam zvukove s kompa na samo 2x100 dok svi oko mene imaju te mnogostruko jače komp sisteme pa se ne žalim : evil :
Ovaj cijeli thread je neka stand up komedija : goood :

Digitaliju zaboravi i dvd zaboravi za te pare, kupi T6060 za komp i bit ces sretan. Osim ak ih ne zelis kupiti jer su slabiji od tih tvojih 2x100 : lol2 :
musso je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.11.2006., 12:32   #33
Imitator
Banned

Imitator's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Nakon što sam sve ovo pročitao....mogu samo reći jedno....tko koga tu hebe?.....

Kao što su ti ljudi gore napisali....takve zvučnike nećeš naći.....bar ne za 500 kn!

Ja se iskreno nadam da ovo nije neka neslana šala (dig izlazi, 5.1, za 500 kn), jer će te forumaši pojest za sutrašnji doručak.... : giljotin
Imitator je offline  
Staro 30.11.2006., 23:43   #34
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Što se hebanja u ovom topicu tiče ....ja nisam nikoga no vidim da neki nemogu odolit potrebi da mene malo onako lagano s visoka...: finger :

uopče se ne šalim ni najmanje!
Na početku sam napomenuo da se ne kužim u to što se dešava na tom polju (jer nikad nisam imao nikakav komp. zv. sistem) a ljepo sam rekao ne očekujem neku ultra kvalitetu za te novce već samo nešto s odgovarajučim dig. ulazom kako bi se to uz namjenu saraund sistema za komp moglo iskoristiti i za gledanje dvd-a preko plejera koji ima samo taj izlaz...

btw, tko bi rekao da na ovoliko stručnih audiofila možeš naič na jednom PC forumu : lol2 :

i 2 btw,traži se dig. ulaz a ne izlaz kad se već pačaš....
Staro 30.11.2006., 23:46   #35
kagjes
Premium

aj procitaj koji je podforum u pitanju opet. dakle ekipa ovdje voli i racunala i dobar zvuk (relativno sa slusnim sposobnostima kojim raspolazu
kagjes je offline  
Staro 30.11.2006., 23:55   #36
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
Autor kagjes Pregled postova
aj procitaj koji je podforum u pitanju opet. dakle ekipa ovdje voli i racunala i dobar zvuk (relativno sa slusnim sposobnostima kojim raspolazu
Ma sve ja to shvačam i normalno prihvačam no ako mene pitaš ta ekipa je 'malo' snobovski raspoložena....

mislim neko dođe i najozbiljnije pita za 5.1 sistem do 500 kn a ona krene 'pljucanje' kako se za te novce nemože ništa vrjednog dobit i ono šta meni osobno ide više na jetru - kao ono ljudi vide mene žrtvu tj nekog na čiji se raćun mogu osjetit pametni s nekim komentarom i navlačenjem rasprave na wate iako sam napomenuo da ne želim da to ode u tom smjeru....: Machineg
Staro 01.12.2006., 00:01   #37
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
Autor Vic Vega Pregled postova
"Zvučnici" za 500 kn : roller :
da, i to 5 komada skupa s onim buferom 0.1

važna stvar koju izgleda nitko u ovom topicu nemože shvatit je da ima ljudi koji nemaju hrpu novaca za zvuk za komp te im je blago rečeno to na zadnjem mjestu prioriteta u životu pa traže nešto s primarnim kriterijem -dig.ulaz.
Staro 01.12.2006., 00:11   #38
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
dobro imagine, shvatili smo da tražiš zvučnike za 500kn sa digitalnim ulazom, i opet ću ti ponovit, takvi NE POSTOJE. ni u Hr ni nigdje drugdje.

za 500kn možeš kupiti solidan 5.1 komplet zvučnika, ali ne sa digitalnim dekoderom na sebi, odnosno, kako ti kažeš digital in... a i trebaju ti 2 digital in-a, ako već cjepidlačimo... ako već želiš spojiti i zvučnu i dvdplayer...
Gabre je offline  
Staro 01.12.2006., 00:36   #39
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Exclamation

Citiraj:
Autor musso Pregled postova
Citiraj:
Ma naravno da ne znače vati i kvalitetu i nitko to ovde ne govori...ja npr. slušam zvukove s kompa na samo 2x100 dok svi oko mene imaju te mnogostruko jače komp sisteme pa se ne žalim
Ovaj cijeli thread je neka stand up komedija

Digitaliju zaboravi i dvd zaboravi za te pare, kupi T6060 za komp i bit ces sretan. Osim ak ih ne zelis kupiti jer su slabiji od tih tvojih 2x100
opet mi na wate : bonker2

Smješno ti jel ?

I meni je smješno ali zbog totalno drugog razloga jer sam to napisao onako na neki način pomalo cinično , pa mi je još ustvari smješno kako si _baš_to odlučio kvotat/komentirat i boldat sigurno iz onog razloga koji sam maloprije spomenuo "evo nekog na čiji račun mogu ispast malo pametan pljucajući..."

btw, već sam spomenuo da ne tražim to za sebe pa i mislim da nema razloga da se tim tonom ismijava mojih 2x100w kao što ni ja ne 'ismijavam' to što ti stoji u sigu/što vjerovatno koristiš da bi slušao zvukove s kompa.....
Staro 01.12.2006., 00:47   #40
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
dobro imagine, shvatili smo da tražiš zvučnike za 500kn sa digitalnim ulazom, i opet ću ti ponovit, takvi NE POSTOJE. ni u Hr ni nigdje drugdje.

za 500kn možeš kupiti solidan 5.1 komplet zvučnika, ali ne sa digitalnim dekoderom na sebi, odnosno, kako ti kažeš digital in... a i trebaju ti 2 digital in-a, ako već cjepidlačimo... ako već želiš spojiti i zvučnu i dvdplayer...
možemo cjepidlačit u nedogled ...zar si promašio odgovor na tvoj prošli post kad sam rekao da prihvaćam tu cjenu jednog dig. in . zbog jeftinoće ?

daj nemojmo cjepidlaćit i da ovo ide prema prepucavanju...
inaće a vjeruj da sam i ja sposoban 'pljucat' no kao što možeš primjetit nisam se zbog toga pojavio već zbog toga što mi treba za nekog neki 5.1 sistem za 500kn a nemam blage veze što se dešava u ponudi na tom području pošto bi radije kupio bajadera za 500kn nego 5.1 sistem (evo vidiš da i ja mogu lagano popljucat sve koji imaju neki zvuk za 500kn : nuts : )
inače ako nema komp. sistem možda ima ima nešto tipa jeftino kučno kino all in one što bi se moglo iskoristiti i u tu svrhu zvuka za komp ?
Oglas

Oglas
Staro 01.12.2006., 00:50   #41
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Ne kuzim zakaj ti ljudi uopće i dalje pokusavaju objasnit kad na tako "pristojan" način odgovaras.

Ako su ti rekli da tak nes ne postoji u tom cjenovnom rangu, al ni u blizoj okolici onda ne postoji i točka. Ne bi ti govorili bezveze. Jos jednom, kuc kuc, ne postoji.

A ovo sto Mussi stoji u sigu bolje da ne cujes
vga killer je offline  
Staro 01.12.2006., 01:29   #42
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Mislim da u pevecu ima setova surround zvučnika od quadra i vivaxa za male novce. valjalo bi pogledat na poleđinu dali imaju digitalni ulaz.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je online  
Staro 01.12.2006., 11:45   #43
Vic Vega
Jalnuški diletant
Moj komp

"Pristojan 5.1 sistem za 500 kn"

Uvijek sam volio dobar vic. :clap:
Vic Vega je offline  
Staro 01.12.2006., 12:55   #44
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Ovak. Kako DVD player nema mogućnosti dekodiranja zvučnog signala, potreban mu je vanjski decoder. To će bit reciver ili zvučnici sa ugrađenim decoderom i spojit će se "digitalno". To na žalost košta.

Čisto za ilustraciju, Creative ima jednu kroz simpa stvarčicu :

DDTS-100

U principu samo decoder sa hrpom ulaza/izlaza, izmežu ostalih i digitalnih. Ali kaj. Kad ga je bilo kod nas za kupit, koštao je nekih 1000+ kuna. Ak se tak nekaj u bilo kojem obliku ugradi u zvučnike, nema šanse da košta 500 kuna. I nije toliko do cijene izrade, već vjerovatno do licenci za Dolby, DTS i sl.

Eventualno rješenje je kakva jeftina zvučna kartica sa digitalnim ulazom (terratec aureon 5.1) na koju češ onda spojiti DVD player (možda i on-board zvučna već ima dig input). Komp će, uz odgovarajuće filtere obaviti decodiranje i izbaciti zvuk na analogno spojene (opet jeftine) zvučnike. (molim ispravak ako iz nekog razloga ovo ne bi radilo).
Staro 01.12.2006., 23:10   #45
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
"Pristojan 5.1 sistem za 500 kn"

Uvijek sam volio dobar vic. :clap:
Valjda zbog toga i imaš taj prvi dio nicka ....

Usput može li se znat što je to tebi spojeno na komp za zvuk kad su toliko smješni zvučnici za 500 kn. ?
Staro 01.12.2006., 23:40   #46
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
Ne kuzim zakaj ti ljudi uopće i dalje pokusavaju objasnit kad na tako "pristojan" način odgovaras.
Evo se opet poteže pitanje moje pristojnosti a ja iskreno ne vidim nigdje da sam nekog uvrjedio dok na drugu stranu uvjek se naiđe netko tko je spreman bacit meni kakav komentar onako s visoka...što mi smeta-a kome ne bi?
Da se razumjemo ,iako sam spomenuo da mi nije potrebno 'obrazovanje' o watima i jer ne očekujem da za ovoliko novaca dobijem onoliko wati koliko piše na kutiji ,ne smeta mi kad ta nepotrebna objašnjenja dobijem s normalnim tonom kao što me bode u oko kad mi se to daje kao onaj musin komentar s visoka zaćinjen s onim 'pljuc,pljuc' zbog pretpostavke kako drugi blagog pojma nemaju...
a znaš ono da je pretpostavka majka zaheba ? : goood :

e ljudi, nevalja vam to jer nikad ne možeš bit 100% siguran u nešto kao da se situacija ne može okrenut.

i što misliš kako bi se sad musso osječao da mu ja idem malo pljuc,pljuc po pojačalu iz pretpostavke kako sigurno nema blage veze da postoji nešto bolje umjesto onog vjerovatnijeg kao da tad nije moga izdvojit više novaca da kupi nešto bolje ?

Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova

A ovo sto Mussi stoji u sigu bolje da ne cujes
A kad me se več vuče za jezik

Nisi ni svjestan koliko si u pravu s tim da je bolje da to ne čujem ....to bi mi bio horor pošto ja za glupi subvufer koristim pojačalo više klase nego što musso koristi za slušanje
Staro 01.12.2006., 23:53   #47
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Mislim da u pevecu ima setova surround zvučnika od quadra i vivaxa za male novce. valjalo bi pogledat na poleđinu dali imaju digitalni ulaz.
Baš sam danas bio u kauflanda za tu svrhu i pogledao ona kučna kina za 500 kn i vidi vraga tko bi rekao - iza je dig. coax in....

no s tim dolazi i dvd plejer a pošto njega već 'imam' više bi volio nači nešto tako bez dvd-a za iste novce jer logički mislim da bi to moglo bit mrvicu kvalitetnije kad taj novac ne mora proizvođać potrošit na više stvari ...

u pevecu bi vjerovatno moga nači više stvari no stvar je u tome da mi se ne sviđa to uzimat napamet te sam ovde htio dobit neki savjet da pogledam nešto određeno jer je bolje od nećeg drugog npr.
Staro 02.12.2006., 04:33   #48
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

A imagine jesi ti lik... : goood :
Dobro, bio sam blag i bilo je u domeni za***ancije jer nisam znao jeli ovaj post sprdacina, ali sada ti moram reci.
Zasto sam quotao tu recenicu? Jer s njome nisi rekao nista, sto jos vise rekao si nesta ali to nesta ne znaci nista. Ajde si procitaj svoju recenicu jos jednom ili jos koji puta pa shvati sta si ti napisao. Nisam mogao shvatiti dali se ti neznas izrazavati pa imas problema s komunikacijom ili si samo nepismen. Ali sad shvacam da oboje.
Predlazem adminu da locka ovaj thread, jer svadanje i ljudska glupost nadasve, ne vodi nicemu.
musso je offline  
Staro 02.12.2006., 05:57   #49
Vic Vega
Jalnuški diletant
Moj komp

Citiraj:
Usput može li se znat što je to tebi spojeno na komp za zvuk kad su toliko smješni zvučnici za 500 kn. ?
JMlab Grande Utopia.
Vic Vega je offline  
Staro 02.12.2006., 09:24   #50
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
A imagine jesi ti lik... : goood :
Dobro, bio sam blag i bilo je u domeni za***ancije jer nisam znao jeli ovaj post sprdacina, ali sada ti moram reci.
Zasto sam quotao tu recenicu? Jer s njome nisi rekao nista, sto jos vise rekao si nesta ali to nesta ne znaci nista. Ajde si procitaj svoju recenicu jos jednom ili jos koji puta pa shvati sta si ti napisao. Nisam mogao shvatiti dali se ti neznas izrazavati pa imas problema s komunikacijom ili si samo nepismen. Ali sad shvacam da oboje.
Protiv zahebancije nemam ništa protiv kad je to neka šala normalno usmjerena tj NE da iskenjaš nekog a to je upravo ono što si isao napravit napravit.
Znam ja vrlo dobro što sam napisao a sad kad to čitam još mi je i smješnije i nimalo krivo i na neki način mi je žao što je smješno samo meni pošto bi bilo i tebi....
No od cijelog topika i svega napisanog gdje se meni pomaže da nađem ono što tražim te mi se pokušava dokazat kako se to ne može dobit za raspoloživi novac ti si uzeo taj moj komentar jer si mislio na račun njega pokazat da si 'viši od mene' jer kao ono ja blesan nemam blage veze o watima i nek si kupim neki komp. sistem.
Stvar je u tome da mi nisi dao savjet da to pogledam već si se onako osvrnuo s visoka pa mi je zasmetalo ...a to ljudima smeta.
Pretpostavljam da je i tebi malo zasmetalo kad ja onako s visoka komentiram pojačalo koje koristiš. tj kad sam uzeo ono što mi odgovara (odgovaralo mi je više uzet pojačalo a ne zvučnik) za nekakvi mudrijaški komentar....
A vjeruj da mi je teško odolit još kakvom komentaru tog tipa kad vidim da me vrijeđaš s tim da sam nepismen i da se neznam izražavat! : quake :
No s bilo kojim komentarom onako s visoka prema tvom pojačalu nažalost sebe postavljam arogantno 'višim' od svih što ovde koriste običnije stvari a automatski i mene kenja pošto tražim nešto oko 500kn. a ovde se nisam pojavio s namjerom da pljucam već za help da mi se nešto pomogne.

Citiraj:
Predlazem adminu da locka ovaj thread, jer svadanje i ljudska glupost nadasve, ne vodi nicemu.
Ja nevidim razloga da se ovo ključa pošto tu nema nikakvih gluposti s moje strane a i važnija stvar je da nisam našao ono što mi treba...
Staro 02.12.2006., 10:12   #51
amd freak
Guest
Moj komp

Nisi našao ono što ti treba jer za tu svotu to što tražiš kod nas nečeš nači.....eventualno nešto rabljeno a jeftino....a topic se pretvorio u cijeli ***eni spam.....i neznam u čem je problem sad...rekli smo ti odgovor a ti i dalje po svojem...očito si najpametniji pa ti onda ni pomoć netreba....

Dobio si odgovor i čemu sad blebetanje????????

Vjeruj svi mi ovdje želimo pomoć ali činjenica je da za to što želiš treba malo više kinte pljunut...pa stoga...imaš jedan jedini izbor....tj.dva uzet jedan od onih 2 sistema koje smo ti preporučili i best buy su za tu lovu ili skupit više love..pa....dalje znaš..

:burn:
amd freak je offline  
Staro 02.12.2006., 11:05   #52
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Nešto si malo pobrkao....

shvaćam ja da se treba plunit novaca ako hoču nešto pošteno... no,

prvo naša sam otprilike ono što mi treba ali s tim nažalost dolazi i ono što mi ne treba tj. dvd.

drugo ,to što mi je savjetovano nije uopče ono što mi treba pošto nema dig. ulaz.

treče, neznam odakle izvlačiš taj moj stav da sam najpametniji jer da ja to mislim pa koji vrag bi se pojavio ovde tražeći savjet...

četvrto čemu blebletanje...
ono se razvilo iz toga što je netko vidio priliku da na račun nekog mog komentara bude malo poviše mene ......a znašonu tko visoko leti nisko pada...
i sad zar sam ja to trebao mirno pogledat i ne reči ništa ?

da ti ja sad onako s visoka skenjam da si trebao očistit uši kad si kupovao nešto što češ spojit na komp za zvuk pa vjerovatno nebi kupio taj Logi Z-5400 ti bi samo prešao mirno preko toga? yea,right...
Staro 02.12.2006., 11:13   #53
amd freak
Guest
Moj komp

Taj z-5400 je dovoljan za moju sobu kad smo kod toga....I baš sam ga htio....i nije mi žao pa ne reagiram ako mi to neko kaže....vrlo dobro se čuje...uglavnom vani mi se žli*** trese...he he...znam da sam mogao složi neki hi-fi....ali...za tako malu sobu..ne hvala....Iako ti je to meni slabo jer sam čuo več pun kufer toga....da ne govorim 149db u autu

citat:
prvo naša sam otprilike ono što mi treba ali s tim nažalost dolazi i ono što mi ne treba tj. dvd.

pa prodaj dvd onda....
amd freak je offline  
Staro 02.12.2006., 11:30   #54
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Evo ti rijesenje:
Plati nekom cigi 500kn da ukrade za tebe :clap:
musso je offline  
Staro 02.12.2006., 11:31   #55
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Cool

Citiraj:
Autor amd freak Pregled postova

citat:

pa prodaj dvd onda....

Ma vidio sam to u kauflanda a još imam plan pogledat stanje u pevecu....no pošto je sami dvd došao 500 kn bilo bi ga blesavo prodat i zadovoljit se onim ugrađenim u kučno kino koje čitavo (zvučnici+pojačalo+dvd) dođe 500 kn ...
ma i da dođe malo više opet bi mi bilo blesavo :-/
Staro 02.12.2006., 11:33   #56
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
Evo ti rijesenje:
Plati nekom cigi 500kn da ukrade za tebe :clap:
što da ukrade ?
Staro 02.12.2006., 12:06   #57
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Staro 02.12.2006., 20:41   #58
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

e yeb ga Sniper, ti ulati a da nisi pročitao cijeli topic...

dečko traži nešto što na sebi ima Digital In, odnsono svoj dekoder...
a to ovi Creative nemaju, a niti jedni drugi za 500kn...

a taj komplet što si vidio u Kauflandu, to ti je čisto smeće jadno škripavo šuškavo... ovaj creative ga pojede za doručak u kvlaiteti zvuka....
ali opet, i sam kažeš da za 500kn ne može biti nešto što valja (dvd+zvčnici+pojačalo)
Gabre je offline  
Staro 02.12.2006., 22:58   #59
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Sad se sjetih da sam na nešto zaboravio odgovorit....

Citiraj:
JMlab Grande Utopia.
To je Logitek izdao neki novi model za slušanje onih klikova windowsa ili empetrica preko kompa ?
Staro 02.12.2006., 23:04   #60
Vic Vega
Jalnuški diletant
Moj komp

Citiraj:
Sad se sjetih da sam na nešto zaboravio odgovorit....

To je Logitek izdao neki novi model za slušanje onih klikova windowsa ili empetrica preko kompa ?
Sinek, ne znam ja o kakvom Logiteku ti pričaš i koji dio "JMlab Grande Utopia" nisi razumio?
Vic Vega je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno