|
![]() |
#31 | |
Mali od soli...
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Stvarno mi nije jasno to s bojama... Jesu li hladne ili ih stvarno lose reproducira? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Jedino kad povecam gamma u settingsima monitora, bolje se vide tamnije scene, ali tad je slika presvijetla i naginje na zuto. F-engine menu i ono sto je tamo ne pomaze, tek onako da spomenem. U divx-ima je lice uvijek nekako nerealno svijetlo, bljesti. Povecavanjem color saturation-a u (BS) playeru se donekle poboljsa slika. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Mali od soli...
Datum registracije: Oct 2006
|
Zbunjen sam najvise zbog toga sta ti kazes da je crna pre crna. Pa opce je poznalo da TN paneli losije reproduciraju crnu boju, vec da sve baca nekako na sivkasto... Bas cudno... Bas me zanima koliko je to cesta pojava kod ostalih modela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
jel itko kaj saznao o LG L226WT monitoru. to je 22'', imal bu 3000:1 contrasti i response 5 ms, istina matrica je TN ali mislim da bi mogao biti ok monitor. Tko je btw uopce zastupnik LG-a za hrvatsku brijem da je ve-mulj ali nsiam ziher.
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Bad je u tamnim detaljima koji se "izgube" u crnoj! Tako nekako. Inace mi je nakon trodnevnog privikavanja muka gledat u stari CRT(koristim dualview). Eto toliko je ovaj bolji ![]() Zapravo monitor ima vrlo velik kontrast. Brijem da onih deklariranih 2000:1 i nije cisti marketing. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|