|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Registruj se na sajtu http://www.pimpmysms.com/in.php?id=dasjo i salji sms-ove sa bilo kojeg broja na bilo koji broj, vrlo je lako sakupiti kredite |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ova wadja..barem kad mi je izbacilo neku server gresku me podsjetila na server greske od www.mravko.com koja je bila dobra stranica, ali nesto sam cuo da ne shljaka vishe |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Na http://sms385.com/ toj web str. nema za slanje broja na 092 ??? ![]() EDIT: Dajte mi preporučite onda neku provjerenu web str. za besplatno slanje SMS na broj 092. Zadnje izmijenjeno od: DANCI. 06.05.2007. u 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Na ovoj stranici http://www.sms.ac/Profile/NewCustomProfile.aspx možeš slat free SMS na sve brojeve osim TELE 2. Moraš se registrirat i maximalno 3 sms na dan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Meni wadja prije radila i već dosta dugo ne. Ajd idem sad vidjeti dali radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
meni je VIP (WebSMS) sasvim dovoljan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
poslao sam sinoc mail Theu (Admin na Wadji), i rekao da ne funkcionira, u roku 10 minuta coek sve sredio sada opet salje, poruke dolaze za sekundu, brze nego standardnom mrezom, uzivajte ![]() inace do greske je doslo jer su mijenjali SMS server pa poslije nisu prilagodili svim mrezama
![]() |
#40 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
/
|
@WeD@ pa samo slijediš upute ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
thx, probat cu popodne, nadam se da cu ovaj put uspit ![]() edit: uspio sam nakon sto sam pola sata pokusavao stavit sifru, zbog nekog nepoznatog razloga u sifri mora bit bar 1 broj ?
Zadnje izmijenjeno od: WeD@. 23.05.2007. u 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
sad probo wadju i prvu poruku primio prije nego je poslao(sebi slao) ali ostale slao frendovima pa ponovo sebi i niš mi nije stiglo???mislim da wadja nema limit slanja. stigle nakon 2 sata. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 23.05.2007. u 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
ja sam wadju prije koristio i uredno je slala poruke,ali nakon nekog vremena vise nije htijelo...probat cu kontaktirat onag thea kako je bobe rekao da vidim dali se da sta srediti....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja sam isprobao wadju i radi. Meni je super. Malo je šugavo jer ima ograničenje na 95 znakova ali preživjeti ću |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
Captcha code invalid cijelo vrijeme mi to izbacuje kad stisnem da pošalje a sve sam uredno popunio, anyone?
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja ocito nesto krivo radim na wadja, saljem sms na 0038598 ( za simpa ) i poruka ne stigne, ne dobijem onaj confirmication ni nista, wtf? Omg, stiglo za 25+min. Meni taj free sms nikako ne radi. Wadja poruka uopce ne stize, kao i ostale (go-mrav) itd. Upisem broj (simpa, ili vip) i ne stigne uopce. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.07.2008. u 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 01.10.2007. u 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Wadja rullz Sve 5..stizu poruke odmah i sve, ali... mrzim reklame u porucii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
A šta će vam ti besplatni servisi?? Šta šaljete miljon poruka dnevno, a i tako niste baš non-stop za kompom! Uplatiš onu opciju Poruke u T-Mobile i na miru si bar ppar dana, pozdano, bez reklama i radi brzo!!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja koristim SMScity za slanje sms-a sa kompa. Dobro mi je to što primatelju piše moj broj mobitela, tako da ni ne zna da šaljem s neta, osim što na kraju poruke oni stave svoj link. Postoji i opcija anonymous pa se ne zna s kojeg broja je sto poslano. Ako vas zanima, registrirajte se ovdje: http://smscity.com/?rid=42425 ( ja dobivam 50 kredita vašom registracijom, a ako mi baš ne želite dat tih 50, samo maknite " ?rid=42425 " |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Hvala hvala ![]()
![]() |
#58 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Tele 2 korisnici pošalju SMS sadržaja: "smsnula" , bez navodnika, na broj 880 i dobiju 1000 SMS poruka besplatnih na sve hrvatske mreže, dok ih ne iskoriste (nema roka trajanja tih besplatnih poruka). Naknada je jednokratna 25KN. Ako uzmemo u obzir da TELE2 pruža cijenu SMS-a od 0,29KN po SMS-u, ispada da se zapravo dobije cifra od 290KN, i uštedjeli ste 265KN. Jako ffino njam njam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
/
|
Tako nešto ima i VIP, samo lošije, 25kn - 500SMS - mjesec dana. Valjda budu i oni podigli na 1000...bar se nadam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|