|
![]() |
#31 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
@ drago: Prema onom što vidim, sva 8800GTX SLI certificirana napajanja imaju dedicirana 4 PCI-E konektora. http://www.slizone.com/object/slizon..._powersupplies Naravno, kako si uspio iskonstruirati da obični "molex vodovi" ne mogu podnijeti 70W, to samo ti znaš. Reci, kolika me maksimalna amperaža koju 16 AWG žica može prenositi pri voltaži 12V (hint: tanja 18AWG se koristi kod 12V ATX konektora, pri čemu je prema ATX specifikaciji, potreban vodič dimenzioniran za 8A, ATX 12V konektor ima dva vodiča za 12V i može prenositi skoro 200W) i koje su specifikacije AMP 1-480424-0/ AMP 1-480426-0 konektora (famozni molex) u dijelu maksimalne amperaže ( hint: 13A). @ tomifish: Misliš na ono Silverstoneovo PP02 čudo? Imam ga i zbilja reducira buku ispuha, ali nemoj očekivati da će bučno napajanje napraviti tihim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
di ga mogu kupit u zagrebu? što se tiče kablova piše o uputstvima od hipera isto o nekakvim limitacijama kablova.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Guest
|
U Linksu. edit: Sada ih izgleda nema više ni na cjeniku... edit2: Prepiši te limitacije kablova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
više nemaju u ponudi. još negdje?
![]() |
#35 |
Guest
|
Ne, oni su ih baš uvozili, gledam na kutiji da je uvoznik Links d.o.o. Najbolje je da odeš na forum.links.hr i u podforumu Lista želja kažeš da tražiš Silverstone PP02. edit: zapravo, kad bolje razmislim, mogu ti i ja prodati to čudo, i tako ga ne koristim otkad sam maknuo 2Force i stavio XEye... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
ovako kaže: each molex cable from psu has capacity of approx. +12v---< 6.5a and +5v---<6.5a due to wire limitations. when using extender to connect devices, for stability, it is recommended that you do not connect over 4 peripherials with a maximum of 3 hard or optical drives ak si u zg ja bi rado kupio.
![]() |
#37 | |
Guest
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
Citiraj:
Gdje sam napisao da molex vod može dati 200W? drago, ti si zbilja čudan lik... Pogledaj što je tomifish napisao, 78W može molex na njegovom hiperu podnijeti. tomifish: okej, u kojem djelu grada si? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
daj mi broj na pp da se dogovorimo imam auto mogu doć bilo gdje
![]() |
#40 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
evo ja mogu pohvalit hiper 580w tipe-r da jako dobro radi i uz to je jako jako tiho ocjena 5/5
![]() |
#43 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Još jedan spomen nečega što se ne tiče Hiper napajanja, na imikovu žalost thread ide u lock, a offtopičari će pobrati kazne.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|