|
![]() |
#31 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
JDM
|
Necu vam nabijat cijene, bez brige.... Gledo sam na postinim stranicama. Postarina bi trebala biti oko 16kn. Sad vi smislite kak cete meni poslat lovu. U ponedjeljak idem u nabavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
evo ovako... imam ovo http://www.chieftec.com/images/CA/BA-01B-B-SL.jpg kučište, tako da mi treba malo više materijala, kolika bi bila cijena, lovu ti uplatim na račun ili poštanskom uplatnicom kako god ti odgovara |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
JDM
|
Aj ti meni objasni te uplate, jer meni je to grcki jezik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako ti mama, tata ili netko treći ima tekući račun (a sigurno ima), pošalješ mu broj tekućeg, iz koje je banke, koliko treba uplatit, kupac tebi mailom pošalje potvrdu i to je to. Zatim odeš na bankomat ili u banku i digneš te novce. Broj računa je oblika XXXXXXX-XXXXXXXX (prvih 7 znamenki označava banku, a ovih 8 tekući u istoj).
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
jako dobar posao. koliko bi to koštalo za Chieftec LBX?(javit ću ti dimenzije na PM) : cheers2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
JDM
|
A jel mogu ja sebi otvoriti tekuci i kolko to otvaranje kosta? @Svi koji pitaju za cijene odogovore sutra dobe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Možeš. Imaš student modele u Zagrebačkoj banci, Privrednoj i ostalima. Osobno imam u Zagrebačkoj, ali ti oni uzimaju mjesečno 5kn. Neznam kako je kod ostalih...
![]() |
#43 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
JDM
|
Znaci ne treba mi to u zg banci. Član sam HAKa i AMK maksimir ![]() Mislim da idem u PBZ ipak mi her ekonomist tak veli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Fleks, kolko cepas za izolaciju za Centuriona 5?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
JDM
|
Citiraj:
Imam nesto: tekuci kunski račun: XXXXXXXXXX Tekuči devizni račun XXXXXXXXXX Žiro isto XXXXXXXXXX Kaj sad moram cekat kartice da mi posalju, ili? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svaka banka ima više svojih računa koji imaju različitu namjenu: jedan je kunski tekući, drugi kunski žiro,... Tvoj XXXXXX je zapravo dio tog velikog računa (tzv. podračun) i odnosi se samo na tebe tj. banci definira Fleksa, a ne coconuta. Na tvom bi mjestu pričekao kartice, jer računi koje si sada dobio su privremeni i gase se nakon što dobiješ 'prave' račune. Banka će prebaciti eventualna zatečena sredstva sa njih na novi račun, ali uvijek može doći do nekog kiksa pa bi to bilo bolje izbjegavati ako ti nije sila.
![]() |
#50 |
JDM
|
Puno hvala na infu. Danas sam otvorio tekuci, kad mi stizu karitce. Te kaj moram napravit sa onim ''proizvoljnim pinom'' . I da, skoro zaboravio, zahvale super unknownu koj mi je 20min objasnjavao osnove ![]() P.S. ponude su u izrade i poslane vec mnogim zainteresiranima, ostali koji cekaju molim strpljenje, sva kucista su razlicita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
fleks imam ovo kučište, pa ako moze materijal zanjega, ako trebas dimenzije ili nesta drugo moze ina icq http://www.chieftec.com/images/CA/BA-01B-B-SL.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
JDM
|
Molim potvrde svih koji su narucili na PM ! Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
JDM
|
Ljudi ko jos misli uzet neka javi do sutra ujutro. Neznam kad ce mi biti opet nabavljivo. Radje sad uzmem pa vas cekam do srijede cetvrtka dok skupite novce nego da zivkam frajera svaki dan kad će. Pozdrav ![]() EDIT: Moli cijenjenog kalixius da se hitno javi ! Zadnje izmijenjeno od: Fleks. 27.11.2006. u 00:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
JDM
|
Ljudi primam nadudjbe za sljedeci tjedan. Trebalo bi biti sredinom tjedna. Sa foruma za sada marauder. Ceka se odgovor Požežana i kalixiusa ![]() Pozdrav, ![]() Pitanja, sugestije, rezervacije i dalje primam na ICQ, MSN, PM, Mail ( Fleks5@gmail.com ) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Napokon sam nasao vremena malo da to uslikam... Vec je jedno tjedan dana kod mene u kucistu... Ovako to izgleda: Bocna lijeva stranica. Pokrio sam rupe na stranici s vecim komadom, manji dolazi tocno na kavez od diskova kad se zatvori stranica. Onda, pokrivene rupe pokraj slotova: Gornja stranica od kucista, pokraj napajanja i iznad optike (ne vidi se taj dio iznad optike) Pokrivene rupe pokraj prednjeg venta: S druge strane: Desna bocna stranica, izolacija dolazi na kavez od diskova kad se stranica zatvori I za kraj, ispod optike, pokrivene sve rupe ![]() Trebao bi napraviti drukciji kavez za diskove, da to sve jos vise utisam i umirim, ali faks je stisnuo, nemam vremena, a bojim se hocu li ga imati prije ljeta... Sada su mi svi ventovi ispod 1000rpm-a (uvijek), osim Silent Eaglea na VF900, koji se vrti na 1300rpm-a... Za sada sam zadovoljan, na ljeto onda ide jos taj kavez... Sto se tice slika, nisu teske, reza je 640x480... I na kraju, hvala Fleksu spammeru ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Jedno polu off-topic pitanje: Kažeš da se taj materijal koristi i u građevini. Ja imam eksremnih problema sa bučnim susjedima iznad, pa tražim adekvatno rješenje. No, problem nije samo u buci nego i u vibracijama (betonska zgrada bez izolacije, pa se čuje sve - od udaraca petom pri normalnom hodanju, pa do skakanja, lupanja, ispadanja stvari ...). Imaš li iskustva s izolacijom prostora (ili možda imaju oni od kojih dobavljaš materijal) i znaš li gdje se može kontaktirati nekog u svezi s problematikom? Inače, trenutno rješenje mi je stavljanje slušalica na uši i drmanje po WoW-u dok susjedi ne odu spavati, što uzrokuje nedostatak sna i krvave oči sutradan na poslu ![]()
![]() |
#59 |
Strichek Moderator
|
Što se tiče toga tih peta i sl, treba materijal koji ide ispod paketa koji ublažava takve udarce (jako je tanak i gust), al to oni moraju kod sebe stavit, ovdje kod tebe eventualno sitropor na plafon.
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ma, da, to je i glavni problem, nisu baš susretljivi i ne žele dizati parket (čak niti kad bih ja financirao cijelu akciju), a nisam siguran koliko je stavljanje bilo čega na strop kvalitetno rješenje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|