|
![]() |
#31 |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
PES 6 je definitivno igra za 100. Jako dobro je uradjena i posebno su dobra visoka dodavanja ili nabacivanja. A kako imam GENIUS Wireless G-12 igra je postala jos bolje. Uopce licenca nije problem jer je igra fantasticna. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
galaxy 2 galaxy
Datum registracije: Aug 2006
|
meni je taj pes prokleto težak(inače sam fifaš, pa mi se teško naviknut ![]() ....igram na regular i zadnji sam u ligi s PSG-om...obrana mi je ok rijetko više od 1 gol primim, ali napad...katastrofa...jedino glavom zabijam ![]() već me polako živcira ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
nema vise ni u pes6 zvjezdice, ja igram na najjace , ali ne mos pobjedit ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
puno je zabavnije igrat protiv zivih ljudi jer onda golman/obrana grijese jednako i vama io njemu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
galaxy 2 galaxy
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
ja sam kupio neki jeftini za 70kn i za 2mj. se doslovce raspao, sve tipke poispadale, ma katastrofa. pa sam sad put uzeo rumblepad 2 za 220kn i zasad sam prezadovoljan. mislim da će ovaj potrajat duže vrijeme.
![]() |
#39 |
Premium
|
ja imam smartbox(iz kvarka), ima analog i sve, nekih 70kn, imam ga vec godinu i pol, i radi normalno, a u stalnoj je upotrebi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
ja imam genius platio ga 120 kn....imam ga vec 1 godinu i nista ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
/
|
kak je ona naša (HR) stranica za PES...nemrem sad najt ni da me ubiš...tnx. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
ima dosta novog... bas grafiku nisu nesta sredili |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
trebam pomoć u vezi pes6. promjenio sam konfiguraciju ( p4 478 soc, ati 9800pro sam zamjenio i sada imam core 2 duo 6400 , 1gb ddr 2, ati x1600xt.) tu počimaju moji problemi. kada upalim pes6 sve mi zapinje i to strašno. probao sam drivere nove ali ista stvar.ostale igre rade ok. da li to može biti zato jer imam obični win xp pro sp2 a ne 64bit ili je u pitanju nešto treće? molio bih pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
ja imam slabiju graficku malkoc od tebe i meni pes radi sve na full. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
ma i meni je radilo sve na full na ati 9800pro ali na ovu grafu sve zapinje strašno i na min detalji. kada igram 1 - 2 min sve to radi bolje ali nije to ok. ima li neko netko objašnjenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
jedna stvar me jedino razocarala,nakon 4 i 5 (baš kad se čovjek navikne na tipke) oni promjene zamjene raspored tipaka za oduzimanje lopte bez uklizavanja koja se prije nalazila na pucanju,na tipku za dodavanje.....teško se priviknuti,pa jel zna netko može li se to promjeniti i kako....još jedna stvar,nekeako mi se čini da su golmani bolje napravljeni u prošlim nastavcima,da su bolje animirani kod bacanja i parada....inače ostatak igre doveden gotovo do savršenstva....najviše mi se sviađa onaj quick restart : goood :: goood : na 9600 radi dosta sporije nego predhodnici,pogotovo na nekim stadionima,sa nekim travnjacima..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
meni ide sve full, imam ati 9600pro, 1gb rama, 2.0 proc i sve leti na full, ako hocete promjenit kontrole to moras otici izvan igre.... ovako znaci odes start, programs i tamo nades konami, i u konami imas settings i tamo sve se da podesit.... meni sve valja imam gamepad i na tastaturi sve ide ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
galaxy 2 galaxy
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pes je zakon zamjerke su: felsane lopte se puno manje ocituju, pogotovo kad zelim zavrnit sa bekom na drugu (L1+kockica), ne moz ga prec na najteze sa flick driblingom (L1x3) i jos neke sice al forica je ipak laznjak je najjaca finta i dalje, R2 se sad mora drzat manualno za fintu onu, koja je isto ubojita, a najjaca finta mi je R2, kad trcim i capnem samo on proleti il uklize, ima i nova forica kad se zaustavi lopta, onda R2 i unazad pa povuce loptu nazad i nastavi se drzat R2 i samo onda lijevo il desno pici... slobodne kad se puca moze mu gurnit loptu kraj zida u for pa ju zvekne mal bolje nekad, e da i ima forica sa R2 kad se drzi dok ide shot gauge onda udari felsu obicno u drugi kut, super je i efektno kad ide paralelno sa golom i onda cup u rasljak dalji nemojte kupovat jeftine joypadove, tesko jako je nac neki dobar, obicno ode tipka za smjer il bude pretvrda tvornicki, ko i ostale tipke Rumblepad 2 rulezz |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vidim da vas tu dosta ima koji se kuzite u pes6 a ja imam jedan problem pa da pitam. Kak namjestit da igram protiv frenda, u pes5 sam znao bilo je jednostavno a u ovome nece i nece. SOS
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium