|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo i ja došao sa info-interliber-educa ustvari sa interlibera i educe. Jako sam razočaran što se tiče infa. Jedina firma koja si je dala truda izgleda je Autronic - ne znam kakav je dućan ovako jer nikad nisam bio ali najviše je rulje bilo na njihovim štandovima i imali su najbolje hostese ![]() Zaključak: Izgleda da ćemo morat puno knjiga pročitat prije no što se bacimo na računala. |
![]() |
![]() |
#32 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo da i ja dam svoj doja, prvi put sam sad iso na velesajam, zao mi je sto nisam isao na Info prije dok je valjo, ali sto je tu je, stvarno je ove godine jedno veliko NISTA, 5 standova, najvise sam se zadrzo na Retro djelu i kod HULK-ovaca, sto je najbolje znam oba dva lika sto rade na tom standu pa smo malo popricali ![]() ![]() Evo dvije slike: RetroInfo... Ja i uvazeni gospodin koji je nazalost ostao neindetificiran ![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Slike starih kompova i digitrona na INFO sajmu 2006 http://rapidshare.com/files/2826754/Info_2006.rar.html File je oko 9mb velik, nije mi se dalo smanjivat slike... P.S. tu su i slike 3 Teslina izuma sa interlibera. |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
bio ja danas sa frendovima vidit sta ima... totalno razočaranje, da ne pricam da sam se gubio po tramvajima po zagrebu nebi li se našao sa zenskom, ALI ipak nakon jedno 3h napokon sam stigao di sam trebao... al jedina dobra stvar da je u pivnici dobro pivo ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
A jesu i poslikali... Mislim stvarno, ja nemam pojma o fotografiji, al ovi decki nemaju jos vise... sve je mutno, ma uzas jedan... Mozda je stvar u aparatu, a mozda su u sumi, ne znam, al znam da im slike nisu bas i neke... |
![]() |
![]() |
#40 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
ha ha ha Info sajam 1980 : lol2 :
|
Oglas
|
|
![]() |