|
![]() |
#31 | |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...93878481831017 a čim kupuješ reciver,onda ne ideš na stereo, makar ne onaj kakav je sa klasičnim stereo pojačalima
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
S druge strane ako želiš malo "glasnije" slušanje, ovo su jako dobri zvučnici, osobito skuplji modeli (čitaj jači). A oni su isto u ve-milu, link mi sere - Athena AS-B2.2
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo za sve koje zanima Diamond jedan polovni par je na prodaju. http://www.audiofil.net/oglasnik/vie...=5028619056528 Sve se razmišljam da i ja ubodem jedan par, čuo sam da ih ljudi dosta hvale. Đaba što se Vemil uzeo prodaje ovakvih stvari kad se ne mogu pošteno ni poslušati prije kupnje. ![]()
![]() |
#35 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
pozdrav! : hello2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
micek, dogovoreno. ako budeš u Zg, Piva pada. a kad sam vidio onaj link za zvučnike, pa piše da su od ružinog drveta, kako sam se nasmijao. : nono : ono nema veze sa ružom. ma općenito nijedan zvučnik, zapravo njih 95&, a u to ulaze i puno skuplji zvučnici, nisu rađeni od pravog drveta ![]() ovo sam saznao od jednog stručnjaka iz audio svijeta, koji se bavi proizvodnjom i razvojem zvučničkih kutija i zvučnika, zapravo, kompanija se bavi samo proizvodnjom zvučnika. tako da ću mu vjerovati. Sve je to samo furnir izvana, a unutra medijapan ili nekakva iverica... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
imajte na umu da za slušanje rock i pop glazbe nisu potrebni zvučnici sa linearnom karakteristikom i i brzim odzivom na jak signal, pa ako uzimat skupe audiofilske zvučike ze tu glazbu ćinite totalni promašaj jer ih nećete iskoristit niti blizu
![]() |
#38 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
A inače se prave od medijapana koji je izvrstan za gradnju zvučnika. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
|
Citiraj:
![]() Hvala na ponudi, možda se i zaletim. Čujem od bratića koji je na privremenom radu u Osijeku da se neki ludi pub otvorio u tvrđi pa se možda provozam da vidim to zdanje. Citiraj:
![]() |
![]() |
#40 |
Lika u mom srcu
|
a gle newalls; ako malo gledaš skuplje zvučnike (tu govorimo o cijeni od 20-30k kuna za par), busaju se u prsa da su rađeni od pravog drveta... a to nije istina. za ove jeftinoće od zvučnika, mislim da njih ni ne rade od medijapana, već od prešanog papira.. ![]() wilson audio su 3 godine proveli na istraživanje koji marterijal koristiti za izradu kutija... došli su do nekakve mješavine plastiko metala, neka kemija teška... baš zbog brzine kutije, jer medijapan dosta usporava. smiruju zvuk. kako da već kažem. tražili su materijal koji će zvuk izbaciti onakaav kakav je, bez utjecaja materijala kutije na njega. (citiram ugrubo njegove riječi) i da, kutija IMA ogroman utjecaj na zvuk, sama konstrukcija će imati utjecaja koliko god i driver u njoj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
|
Moguće je da su od pravog drveta ali to su onda manji bookshelf zvučnici koji su ojačani s raznim prstenima koje će smiriti to drvo. To je već perverzija i znanstvena fantastika za mene. Prvenstveno s novčane strane. ![]()
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Malo OT,ali od čega su ovi http://www.zenit-hi-fi.ru/lineikapic/296.gif napravljenji kad par košta 500,000 kn!? (Dynaudio EVIDENCE)
![]() |
#43 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
http://www.enjoythemusic.com/superio...mlabgrande.htm ovo je : Machineg : sniper : : DualWiel : CoolRamb : Drone : od zvucnika cijena.... prava sitnica: 525,000kn al gledaj da zvucnik ima 210kg , 500w PRAVIH RMS-a , 38cm driver na takvoj vrsti zvucnika... bolesno
![]() |
#44 |
Guest
|
ma lol kladim se da ne zvuče niš bolje od moih logija. ( ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
nemoj tako bubati i ostajat živ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Kao što kolega kaže, Dark Side Of The Moon, po mogučnosti jedna od "novijih" verzija, jer malo malo izlaze diskovi sa "poboljšanim" zvukom. Po tvome rock i pop treba slušati na sonyevim linijama 2X200W po 800KN. : suicide
![]() |
![]() |
#49 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Lika u mom srcu
|
satelite + sub (okrugli sateliti) pa po meni je cijena fer, komad slabijeg modela (koji svira odlično) dođe 1500kn. jači (i malo veći dimenzijama) dođe oko 2000 i nešto.. znači par slabijih/manjih dođe 3000kn. E samo što oni bez sub-a nemaju što svirati solo. Nemaju apsolutno nimalo dubokih tonova. uz njih je svirao neki sub od 3000kn, i svira jako dobro. ali nije mi se svidjelo što su dosta osjetljivi na određene žanrove muzike... nešto svira odlično, a nešto mulja.. ali to bih više pripisao neprecizno podešenom subu- malo smo kasnije mijenjali postavke na subu, i dobili smo puno bolji zvuk. mišljenja sam da bi uz par dana slušanja bilo moguće postići odličan zvuk. nakon što se sve podesi kako spada. Ali za kućno kino ne bih tražio ništa dalje od ovoga! za kino, SAVRŠENI još postoji i poseban zvučnik koji je predviđen za centar, ali dođe 5000kn.... ja sam ovako računao, 4 ova slabija zvučnika (4x1500=6000kn) + jedan iz jače serije za centar (2000kn), i jedan prosječan sub za nekih 2-3k kn.. za 10000kn dobiješ kućno kino da glava boli ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|