Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.06.2003., 21:25   #31
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by numa
Istina. A i ljudi te potpuno drukcije gledaju kad skuze da si na faksu sa njihovog polja. Npr. kad smo Trash i ja bili u Adriatic Kabelu radi nekih informacija, tokom razgovora tip je pitao koji smo fax, mi rekli FER i odmah se ton razgovora promjenio. Prije smo bili kupac koji je uvjek u pravu, neovisno sto lupi, a onda smo postali ljudi kojima se da objasniti kako stvari stvarno stoje i sta ce biti u buducnosti.

Zavrsilo je na tome da nam se on zali kako mi, ljudi koji se "kuzimo" u tehniku, nismo cjenjeni u HR....
Malo off topic -jel ti mulci misle nekaj realizirati u skorije vrijeme???

Mislim-kaj se tiče neta?
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2003., 21:43   #32
numa
I feel devilish today ...

numa's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Ja zivim u Sigecici, kod mene ce uvesti optiku i imat cu pristup netu i kabelskoj telki u 10. mjesecu.

Sto se tice neta, pa najslabiji paket je 140kn / mjesec, 56k veza, 24 sata/dan, bez limita na bandwith. Tip me uvjeravao da nece doci do zagusenja u blizoj buducnosti zbog preopterecenja grane.

Napomenuo je takodjer da ce se cijene jos mijenjati i da ce se fiksirati tek negdje u 10. mjesecu, ali da se to odnosi samo na brze pakete, i da ce biti uglavnom na bolje (za korisnike).

Ja cu uzeti kabelsku telku sigurno, a net mozda.
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD
numa je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.06.2003., 21:59   #33
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by numa
Ja zivim u Sigecici, kod mene ce uvesti optiku i imat cu pristup netu i kabelskoj telki u 10. mjesecu.

Sto se tice neta, pa najslabiji paket je 140kn / mjesec, 56k veza, 24 sata/dan, bez limita na bandwith. Tip me uvjeravao da nece doci do zagusenja u blizoj buducnosti zbog preopterecenja grane.

Napomenuo je takodjer da ce se cijene jos mijenjati i da ce se fiksirati tek negdje u 10. mjesecu, ali da se to odnosi samo na brze pakete, i da ce biti uglavnom na bolje (za korisnike).

Ja cu uzeti kabelsku telku sigurno, a net mozda.
A-ha...ma ja bih išao na nekaj brže neg sad/55k/,samo me malo brine kak bude sa propusnošću veze kad mulci navale...
Jer našu kablovsku je preuzeo AC pa bi mi bilo onak usput,još sak bude pristojna cijena...
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno