|
![]() |
#31 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Zamislite si te bodove ko kaznene bodove na vozačkoj ... dobiš 1 nikom nič .. dobiš još pa još pa još pa dojdeš do globe pa skupiš još pa ti zemeju vozačku .. ti bodovi pomažeju policiji da pratiju tvoje prekršaje ... a ne da svaki put iščeju dal si kaj napravil i kolko put .. ovak se ljepo vidi . imaš tolko i tolko kaznenih bodova = tolka i tolka kazna ... .. na isti način i ovi bodovi djeluju tu ... neko je bil malo zločest pa je dobil te bodove .. pa je bil još pa ih je dobil još .. 3 put je dobil kratki ban ... ak se i nakon toga nije opametil onda mu stvarno nije mesto tu .. Meni se ovo čini jako korisnim ... ak niste do sad imali problema kaj vas onda briga za to .. ponašajte se i dalje kak ste se i do sad pa nebute dobili nič . .. oni koji se neznaju ponašati su več prije dobivali banove pa buju i sad .. .. kak je več neko napisal .. ovo samo olakšava moderatorima/adminima da nekome daju ban .. ne moraju pamtiti ... aha ovaj je prije mesec dana to ti to .. pa sad opet pa ovo pa ono .. bla bla bla .. nego isto ko na primeru kojeg sam dal .. tolko i tolko bodova .. tolka i tolka kazna .. Ja stvarno ne kužim kaj vas to smeta ![]()
#32 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
da, samo kolko sam skuzio ovdje se bodovi nakon nekog vremena poniste, naravno, ako je rijec o malim prekrsajima...
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, poništavaju se, tj. ističu za svaki prekršaj osim hacka - taj ne ističe.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#35 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Mislim da je ovo super sa bodovima i da ce barem malo podici kvalitetu postova kojom tezimo. Znam da su neki stari clanovi smanjili ili prestali dolaziti ovamo jer se jako tesko snaci medju velikom kolicinom postova. Osobno nekad jednostavno nemam ni vremena ni volje satima citati samo naslove u nadi da cu naci nesto korisno...
#36 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zvuči korisno, imao sam priliku vidjeti takav sustav u primjeni još prije par godina i dobro je radilo. Samo naprijed. |
![]() |
![]() |
#38 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
#40 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ok. Pozdrav! ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Jesi li cuo za opciju "prijavi post moderatoru" ako mislis da neki korisnik u postu krsi pravila? Naravno, ne znam uopce o cemu govoris jer obozavate pricati kriptirano, a i bilo je 4 ujutro. ![]()
#44 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Sto se tice prijavljivanja ne prijavljujem bas postove jer bih imao posla par sati. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 22.11.2006. u 06:55. |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Moderator
|
Ne, ne cinkas vec radis dobro, i slobodno prijavi neki post ako mislis da se kosi sa pravilima. SuperUnkown i Hamm su cinkeri ![]() ![]()
#46 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
bezvezno iživljavanje. dobijem kaznu jer moj signature nije u skladu s praviluima. pa kaj. novi sam na forumu. ko da mi nije mogao lijepo reć i sredio bi to. ustvari sam dobio kaznu jer je tip vidio da nije u pravu u topicu pa je poludio valjda. nemam riječi. kaj se mora ljutit ak se do kraja topica puno ljudi nije složilo s njim. bravo wolverine!
#47 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ja samo mogu rec da u potpunosti podrzavam moderatore i admine jer bi bez njih ovo postao forum.hr(ionako je vec slican postao pa necemo do kraja) od kad pratim forum a to je bilo jos 2003 kad sam vidio starog da je svaki dan na nekom forumu(ovom) pregledavao sve zivo i.......no tad sam jos iz sjene gledao pa sam skupio hrabrosti izac u javnost(lijepo sroceno......sad cu ispast papak)al ako smijem primjetit u zadnjih godinu dana sve je vise nekih ispada,zalbi i tako(ne kazem da se netko ne smije pozalit ako mu ni po volji...) pa mene bi mitzek polomio da pocnem bacat krafne,vrijedat i ostalo.... kad malo razmislim nekima fali bas jedan TAKAV!!!!!!!!! eto mali osvrt od mene samo vas Juniorce: cheers2
#48 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Pogriješio si, uzeo si pravila zdravo za gotovo i sada si dobio infraction koji ništa ne znači ako se popraviš.
![]() |
#49 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A ne spominješ infraction koji si dobio jer si vrijeđao forumaša koji vas je pokušao smiriti? I to ne bilo koji forumaš. Nije baš sve crno/bijelo kako ti želiš prikazati. No, kao što Vuco reče - ovo je opomena koja se briše ako se stvari poprave. |
![]() |
![]() |
#50 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
ne nije istina. topic je bio ok i onda lik uleti i veli da filozofiramo. onda se to može reći bilo kad bilo gdje. btw to je bio totalni offtopic
![]() |
#51 |
Moderator
|
Nemoj sada izigravati nevinost, forumasu si uputio izjavu "a koje ti psihičke poremećaje imaš?". Granici sa gluposcu i osobno (ne)kulturom. To si napisao tada i samo tada. Tema je otisla u OT, i moderator vas je upozorio. Podnesi opomenu kao musko, strpi se 15dana i vuoila - odu oba infractiona. Nije kraj svijeta. ![]()
#52 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ovo sad je offtopic. lijepo ću moliti da se maknete s ove teme. žalbe na infraction primamo na komunalna-uprava-kadrovski-soba4b-po...@pcekspert.com . ako niste zadovoljni načinom na koji stvari ovdje funkcioniraju, nije li jednostavnije otići negdje gdje možete imati signature koliki želite i postat kaj god vam volja? npr. iskrica.com ili forum.hr ili smokva.com ? ahaaaaa... tamo je sve puno retarda, klinaca, itd... (čast iznimkama, naravno). pa ne ostavljate li možda mjesta mogućnosti da ovdje malo bolje znamo tko treba dobiti opomenu i zbog čega? ... ili ste navikli nepoštivati bonton i netiquette negdje drugdje? na nekom stranom forumu o računalima možda? onda se uredno tamo i vratite, jer ovdje nemamo namjeru dalje spuštati standarde. prequest za korištenej PCE Foruma je naučiti osnovnu kulturu, dakle bonton i netiquette. a dio toga je i čitanje pravila prije korištenja i ne postanje offtopic tema. mislim da je na ovom threadu objašnjeno čemu služi infraction. predugo smo pustili ovaj offtopic na životu.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|