|
![]() |
#31 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Svima koji misle da AS5 provodi struju predlažem jedan vrlo jednostavan eksperiment. Potreban vam je multimetar i kapljica AS5. Probajmo izmjeriti otpor. Hmm, ako su razdvojene sonde, na ekranu piše 1, ako se spoje, piše 0. Sad uzmemo kap AS5 i piknemo sonde u nju tako da se ne dodiruju unutar kapi. Rezultat je da brojka ostaje 1, ergo, ne provodi struju. E, sad, objašnjenje je vrlo jednostavno. Srebro se u AS5 nalazi u raspršenom obliku, između se nalazi neka vrsta ulja (polisintetično blablabla) koje, kao što svi znamo, ne provodi struju. A jednostavno ne dolazi do kontakta između čestica srebra. A ako netko ipak smatra da AS5 provodi struju, neka to i dokaže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Zaima me pasta od Zalmana ZM-STG1,kad sam je stavio na svoj stari cpu jako mi je je bio cudan osjecaj paste kao da struze po cpu i cooleru nije uopce mekana kao paste koje sam prije koristio,o kakvoj se pasti radi???
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
pa cek malo, ako malo razmislim, cooler se u svakom slucaju izravno dodiruje sa bazom kad se bolje pritegne, bez obzira koju pastu stavili (osim Cunge-Lunge naravno), pa mi nije jasno que ima veze koja je pasta, treba samo pazit da ne dodje u dodir sa masom ili nekom drugom tockom sustava, a mislim da to nije tesko ili se varam? ![]()
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Nisam u stanju kupit Keramik... A ova valjda ide na sve. Nisam nikad stavljao pastu, pa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|