|
![]() |
#31 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
ma meni ovo sad zvuči već previše, jel se ti to glupiraš ili kaj??? tak sam se ja nekad znao za***avat glupiranjem po forumima, neznam, nevjerujem da baš tolko neznaš. već sam i prije pomišljao na ovo al sam si mislio, niko nije lud ko ja da se ide pravit budalom?? nemoj ovo shvatit kao uvredu , ali šta nije logično da nemožeš iz manjega u veće prevtorit bez nekog gubitka?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije ni prvi ni zadnji koji tako misli... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
@64VT ako nemas neki savjet za reci onda nemoras nista ni pisat jer nemoj se pravit ovdje facom!!!!nema svađe ali bolje nemoj vise pisat!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
ja se ne pravim facom,ja jesam faca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
|
vise neznam sta da radim jedni kazu da konvertiram iz 128 u 192 da ce biti bolji zvuk i bolja kvaliteta a jedni kazu da to ne radim jer necu nista postic sa timi sad sam skroz zbunjen jer neznam sta na kraju da radim????izgleda ad cu ostavit ovako kako je 128!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ovako, zvuk će ti biti bolji kada original (audio CD) zripaš u 192. Ako već postojeću mp3 pjesmu ideš ponovno konvertat u višu kvalitetu (tipa sa 128 na 320) dobit ćeš samo lošije pjesme. Ove pjesme koje sada imaš, ostavi na 128 i ne diraj ih, no ubuduće sve kaj zripaš stavljaj onda u 192.
![]() |
#38 |
Registered User
|
ali kad nista ne dobivam na audi cd-ovima!!!!a jel mogu snimit ove mp3 na audio cd pa onda sa audio cd-a ripat ponovno u mp3??ili bas mora biti original audio cd??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Djembe playa
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dosta više, OK? Ili vam nije dovoljna jedna opomena?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Guest
|
ma lik se pravi mutav, nema kaj, a što je najgore, ispast će da smo mi ovdje oni koji su u krivu, i dobit ćemo opomene. a ako si zbilja toliko mutav iako ne vjerujem evo što trebaš učiniti: ako imaš audio cd(to ti je onaj skojeg nemožeš samo prebacit pjesme na komp, nego ti treba ovo-to trebaš kliknuti kako bi se skinulo http://www.eusing.com/Download/cdtomp3freeware.exe . pomoću tog programa ćeš sa audio cd konvertirat u mp3, pri tome izabereš željeni bitrate, znači 192kbps ili kolko si već zaključio da je optimalno. A ako želliš skinuti pjesme, onda je dobar izbor za tebe limewire koji uvijek nađe željenu pjesmu i napiše ti bitrate pjesme, ti pri tome pogledaš koji bitrate željene pjesme ti najviše odgovara i skineš ju. kako bi skinuo lime wire klikni na sljedeći link http://www.download.com/3001-2166_4-10552048.html . ubuduće se nemoj pravit mutav, ili nemoj bit mutav, i pošto ti zaključivanje neide dobro ja ću ti reći da bi mi trebao zahvaliti što sam napisao ovoliki post. I ako si zaboravio od duljine posta-ne kovertiraj pjesmu s manje kbps u više kbps, audio cd ćeš prepoznati tako što su na njemu neke ikone ali kad ih skopiraš, nećeš imat pjesmu nego shortcut, te ti za njih treba audio to mp3 ripper koji je naveden gore u mom postu. Zadnje izmijenjeno od: 64VT. 24.10.2006. u 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Registered User
|
haha!!!!imam limewire i sve to i znam sta je audio cd ali eto sve je moguce pa sam mislio da je i to moguce iako sam bio 99% siguran da nemoze ali uvijek postoji neka mogucnost!!!!nisam mutav nego sam samo pito mozda se moze ali bio asm siguran da se nemoze ali eto da vidim sta vi kazete na to!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Registered User
|
@64VT hvala na ovolikom postu i trudu ali ja to sve znam sto si ti napiso neznam ni sam zasto sam ono pito kad sam znao da nemoze ali eto da vidim sta vi kazete na to a vi se odma napizdili na mene!!! sorry ako se netko naljutio nije mi bila namjera!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Guest
|
Citiraj:
I SAD JE LIK POKUPIO VIŠE POSTOVA NEGO NEKO KOME STVARNO TREBA POMOĆ, jao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Registered User
|
a neznam sta ad pitam kad neki neljubazno odgovaraju a neki pokusavaju pojasnit neke stavri!!!!ja sam pito kako je najbolje slusat mjuzu i tak to u vezi glazbe a neki odma krivo shvate!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Pomoć! zašto me mogu slušati CD? Taj CD se ne može slušati samo na mojem računalu, probala sam kod susjeda itamo mogu. Neće se svirati u Winmapu, a u vcl playeru se ponaša kao da svira, minutaža pjesme ide a zvuk ne. Samo se taj Cd nemože slušati , drugi da. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel ti u winampu baca neki error ili sta? Inace, jel su ti na cdu mp3 pjesme ili audio ili nesto trece? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ako su kvalitetni zvučnici i pojačalo onda svakako treba biti što manja kompresija, po mogućnosti 320kbps ako prostor na hd nije u pitanju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|