|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nego, to neki poseban mini USB kabel ili? Ili to neki kaj se može svugdje nabavit? Say something... ![]() Damn, sada ću morati još i to dodati na račun za shopping...
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma to ti je obični usb a-mini kabel (za digit. fotoaparate), imaš ga u hg-spotu za nekih 100kn. Ili da uzmeš nekakav čitač kartica pa onda probaš prebacivat na mem. karticu? Ionako je namjeravaš uzet.: hello2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
jedan info - mob ima novu i vrlo privlacnu cijenu - 798kn u simpa paketu , iako na webu nema , danas sam vidio u Jurisicevoj i dobro razmislio prije nego sam odabrabo , tako da do 1000 taman ostane za bluetooth i 512mb karticu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Hello decki.... eto prvi put se javljam na ovom forumu ali konacno da sam pronasao neke korisne informacije. Thanks! Uzeo sam doticnog sagema na pretplatu po 1kn u T-mobitelu prije koji dan i za start me ubilo u pojam to sto nema stereo slusalica u paketu. Za informaciju pasu vam i nokiine slusalice (od 6030), to su jedine stereo u gradu sto sam nasao zasad u Hami, original po 130kn. Sutra cu vidjet sta kazu u Sagemu. Nego zanima me dali je brze prebacivanje putem usb-a nego bluetooth, bluetotoh je ubitacno spor za mp-3 prebacivat... PLIZ help??? dali je neko probao s citacem, idu li i jar fajlovi, mislim da se nabaci i koja igrica više. Memorija je gadno pala na cijeni koliko vidim, u Vemilu je sad 55kn od 256MB.: evil : . Zahvaljujem na bilo kakvoj novoj informaciji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
Slušalice nisi dobio jer je malo uranio model. Ovaj tjedan su trebale doći original slušalice u dućan koji sam naveo u gornjem postu. Ali je cijena navodno oko 250kn (ali nije sigurno to). Ja još uvijek nisam nabavio mini USB, a i koliko mi se čini, niti ne budem. Probat ću ga od nekoga nabaviti. Uglavnom sam prebacivao preko BT-a i znam da je sporo al vjerujem da preko kabla može ići samo brže i to dosta. Ja sam baš danas našao slušalice, tj. frendica će mi ih dati jer su njoj prevelike, a ona ih je dobila sa nekim no-name MP4 player-om kojeg je kupila. I MP3 napokon sam čuo na obje slušalice ![]() JAR fajlovi idu samo preko kabela, koliko sam shvatio pacemanijaka. Znam da preko BT-a neće nikako. A dobro da si mi rekao za memu, ja sam gledao u Kvarku, 512MB po 150kn mislim (ako se nije promjenilo). A 512MB mi je uvrh glave...
![]() |
#38 |
Registered User
|
eh taj sagem
Pozdrav, eto mene opet sa svjezim informacijama. Probao sam ono s adapterom (3.5, na 2.5) i zamisli, zvuk sam u jednoj slusalici. :burn: Ovako Vuco, mini usb kabal ti je najisplativije uzeti u kvarku, danas sam ga uzeo za manje od 20kn i ludnica je sto se tice prebacivanja. Ako imas memoriju u mobu posebno ti raspoznaje kao dva diska kad ga spojis s kompom(memoriju moba i karticu). Jar datoteku sam kopiras onda bilo gdje u mob ili karticu i pokrece igru bez ***iga... U vemilu sam bio po memoriju, ali kingmaxovu(ona je najeftinija) više nemaju, receno mi je da kroz tjedan dana da bi ju trebali dobit. S tim sto ima jedna glupost memorija od 128, 256 i gigu imaju 1god garanciju, a od 512 samo 4mj. Ne kontam zasto, ali ajd. Mislim da je i kvark isto dosta jeftin s memorijom samo sto je ni oni nisu imali. Jos jedna dobra stvar sto se tice kartice, preko usb-a mozes na karticu nabaciti bilo sto(bilo koju datoteku, program...), mob recimo ne prepoznaje officove dokumente ali ih mozes prenesti na mobu, te ga koristiti kao memorijski stik u biti. ludnica! : cheers2 I da ne zaboravim kabal ti mora biti 5 pinski. Eh da je meni jos nabaviti slusalice... Toliko od mene, pozdrav. Zadnje izmijenjeno od: Doc_VTC. 08.11.2006. u 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
Stari, stvarno ti fala puno na informacijama. Ja kada mi frendica da slusalice, onda si idem po memu i USB, za kojega nisam znao da je tako jeftin! Jos jednom, fala puno obojci...
![]() |
#40 |
Moderator
|
Evo, neka mi ekipa oprosti na duplom postu, no nabavih mini USB za 30kn ![]() I da pitam, di trpate Java programe i igre? Mislim, koji direktorij ? EDIT: Skužio ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 11.11.2006. u 17:22. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Registered User
|
![]() Hay, eto mene opet. Cuj imas li mi mozda za preporuciti koju dobru stranicu sa stogod boljim igrama ili kakvim korisnim programima koji ovaj nas mob podrzava. Ono sto sam ja pronasao je dosta lose. By the way, dobit cu slusalice iduci tjedan(od nokie 6030). Zivjele bakice kojima ne treba dodatna oprema za mobitele. He, he. Thanks... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
|
Čuj, ja sam uglavnom skidao sa linkova poput getjar.com i tako. Ovi kaj su u sticky-ju u podforumu mobiteli. A program još nisam niti jedan našao kojega bi ovaj htio progutati. Ali zato sada imam kaj španati, dope wars, blackjack etc... Kaj si ti našao? Od programa. Ja sam probao neki za IM preko bluetootha i nije išlo, peder ![]() Ostalo, pomalo...
![]() |
#43 |
Registered User
|
Ma od programa sam i ja probao messenger preko bluetootha, ali nula bodova, nista od toga. Ostatak programa koje sam i nasao traze vezu na mrezu tak da nista ni od njih. Ima jedan pod imenom I LOCK, za zakljucati do 4 slikice pod password, ali za otkljucavanje isto treba aktivacijski kod. Tak da mi se nije dalo zekat jos s tim... Sve u svemu nista pametnog. A nista zujat cu malo trazeci koju pametniju igru, mozda se nadje stogod dobrog. Lijep pozdrav, cujemo se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Moderator
|
![]() |
#45 |
Registered User
|
Odustani, isto trazi da si spojen na net da se mogu umreziti. Probah vec.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Moderator
|
Ma ne traži nikakvo spajanje na net, ali neće mi niti naći komp ![]() Mah odustajem, tako i tako imam 15 igrica sada ![]() Probaj DopewarsZX ako nisi ![]()
![]() |
#47 |
Registered User
|
bas cu da ga probam skinut, pa cu da vidim kakva je. Kupnja i preprodaja koliko sam skuzio. Vidjet cemo....:confused: Ajd rengiraj ih kad ih malo proigras pa javis sta je dobro da skidam. Ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
|
Je, kupiš drogu u jednom gradu a prodaješ u drugom ![]() Imaš weed, ecstasy, acid, cocaine, i još nekaj. Uglavnom, počneš sa min. 2000$ minusa i u roku od 30 dana moraš što više zaraditi ![]() Fora igra, ali kada skužiš kako idu cijene, onda će ti možda postati dosadna...Meni nije za sada makar sam ja nju još na kompu igrao ![]() Uglavnom, nebum rangirao već samo naveo kaj ja imam - reverse, Zelda ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Registered User
|
A vecina su demo ili trial, sto je shit. Cuj, dali ih ti instaliras ili ih samo pokreces kad ih prebacis? Zeldu sam igrao prije ali mi nije htio otkljucat vrata recimo, niti pucati, nista od toga. Pa sam odustao. Dynamo Kid nije los, podsjeca me na Super Mario. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
|
Da, zelda se neće mlatit... Ne instaliravam ništa, samo pokrenem sa srednjom tipkom i problema nema. Dynamo Kid? I`ll try it ![]() A dopewars nije trial niti demo nego je jednostavno takva, max. para što moš skupiti u mjesec dana, inače ne bi bilo zabavno ![]()
![]() |
#51 |
Registered User
|
![]() Alo Vuco, jedan question, dali tebi dok prebacujes nesto na mob preko USB-a puni mobitel? kad prebacujem kod sebe fila mi mob(sto mi nije pozeljno jer ga skroz nadopunjava), a kod buraza kad sam prebacivao uopce ga nije punio. Ne kuzim dali je rijec o nekakvim postavkama ili? Znas li stogod o tome.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Moderator
|
Čini mi se da ga nekada puni, a nekada ne ![]() Mislim da ti je to tako, sjećam se da mi je tako bilo i na Samsungu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|