|
![]() |
#31 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Hvala ti na linkovima i sugestijama. Problem je sto se broj disketa ozbiljno priblizava znamenki od 4 broja! Uz sve postojece koje su upravo u slicnim kutijama sa kljucem, prije pad dana, neplanirano je kapnulo preko 400 komada novih : ![]() Nesto mi govori da cu ovo jos uvjek uspjeti naci u starom dobrom Pongratz ducanu u Graz-u. Jednostavno mi treba red koju samo ti euti mogu dati. Danas sam minutu pred zatvaranje sparko pred izlog Infoplus-a. Svi su unutra uljudni i prave dobricine. Daleko da su oni krivi za nesto. Ali jednostavno je zalosno da sve Opera box kutije koje sam uzeo, mahom su lagano isplekane i izlicane! Otpakirane kutije, samo da se zna. Danas sam prvi put nasao ereglu novih, koje su bile gotovo kao nove. Sretan si kad kupujes novo i jos kad ti se potrefi da izlgeda kao novo. Ajme koja zalosna vremena po kvalitetu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Neznam za tebe, al po meni je definitivno lakše sortirat diskove u takvoj nekakvoj kutiji ko što je ova iz optimuma. Možeš ih označit po grupama, sortirat...bla, bla. A i prašina ne pada po njima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
8-bit Gen.
|
Zlo me natjeralo da probudim temu. Zaboravljam stalno pozvati upomoc i saznati gdje mogu vjerovatno po zadnji put ikad > nabaviti operaboxicu : ![]() eX firma kojoj nikad nisam pamtio ime, u manjem obimu je doselila via Savska ali bez pola ponude koju su imali prije. Obecano mi je bilo da ce sa skladista (culi smo se prije par mjeseci) naci stotinjak opera i da ce me cekati taman za sezonu lisca i kestena. Nazalost od toga nista ![]() Sad zamislite da imate svu strategiju arhive baziranu na ovim kutijama + posebni bookleti. Imam jedva 30 preostalih praznih komada. To nece trajati jos dugo. Da sam bar koju naljepnicu ostavio na tim kutijama, jer to je navodno radila neka HR tvornica. Ako je netko slucajno vidio ove kutije negdje u gradu... preklinjem vas da mi javiTE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Infoplus nema nazalost. 150-200 komada sam ih molio da mi naruce kad ih vec nitko osim mene ne trazi. Ali nemaju ni oni vise izvor nabave. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|