Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.09.2007., 00:27   #31
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Etui Case Logic CDK-40 za CD I DISKETE u Nobilis informatici za 129kn. Al tu ima mjesta za 10 disketa i 40 cd-a. Imaš u optimum računalima kutiju za 3,5" diskete 200kom sa bravicom za 95kn. Po meni najbolje rješenje.
Izgleda da je danas vaznije imati i glupu recenziju od jedne brojcano manje, pazi ovog : dont buy this it's evil

Hvala ti na linkovima i sugestijama. Problem je sto se broj disketa ozbiljno priblizava znamenki od 4 broja! Uz sve postojece koje su upravo u slicnim kutijama sa kljucem, prije pad dana, neplanirano je kapnulo preko 400 komada novih :

Nesto mi govori da cu ovo jos uvjek uspjeti naci u starom dobrom Pongratz ducanu u Graz-u. Jednostavno mi treba red koju samo ti euti mogu dati.

Danas sam minutu pred zatvaranje sparko pred izlog Infoplus-a. Svi su unutra uljudni i prave dobricine. Daleko da su oni krivi za nesto. Ali jednostavno je zalosno da sve Opera box kutije koje sam uzeo, mahom su lagano isplekane i izlicane! Otpakirane kutije, samo da se zna. Danas sam prvi put nasao ereglu novih, koje su bile gotovo kao nove. Sretan si kad kupujes novo i jos kad ti se potrefi da izlgeda kao novo. Ajme koja zalosna vremena po kvalitetu.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 07.09.2007. u 02:02.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2007., 12:19   #32
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Neznam za tebe, al po meni je definitivno lakše sortirat diskove u takvoj nekakvoj kutiji ko što je ova iz optimuma. Možeš ih označit po grupama, sortirat...bla, bla. A i prašina ne pada po njima.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.10.2009., 20:49   #33
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Zlo me natjeralo da probudim temu. Zaboravljam stalno pozvati upomoc i saznati gdje mogu vjerovatno po zadnji put ikad > nabaviti operaboxicu :

eX firma kojoj nikad nisam pamtio ime, u manjem obimu je doselila via Savska ali bez pola ponude koju su imali prije. Obecano mi je bilo da ce sa skladista (culi smo se prije par mjeseci) naci stotinjak opera i da ce me cekati taman za sezonu lisca i kestena. Nazalost od toga nista

Sad zamislite da imate svu strategiju arhive baziranu na ovim kutijama + posebni bookleti. Imam jedva 30 preostalih praznih komada. To nece trajati jos dugo. Da sam bar koju naljepnicu ostavio na tim kutijama, jer to je navodno radila neka HR tvornica. Ako je netko slucajno vidio ove kutije negdje u gradu... preklinjem vas da mi javiTE

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 26.04.2010. u 20:17.
Staro 05.10.2009., 21:16   #34
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Znam da ih je bilo u tehomaxu na jankomiru. Prije, ne garantiram sad, nisam dugo tamo bio. Si pitao u infoplusu?

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2009., 21:24   #35
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Znam da ih je bilo u tehomaxu na jankomiru. Prije, ne garantiram sad, nisam dugo tamo bio. Si pitao u infoplusu?
Ma to sto zoves Tehnomax je upravo firma naziva koji nikad ne pamtim Nakon preseljenja sve su stornirali i nista nisu prenjeli u novi prostor. Hm, doduse pricam o firmi koja je prije stajala do Lidla a sad je tamo HG dosao. Ciljas li ti to na Tehnomax u samom KC-u? Jer tamo sam davno pitao i nisu imali. Svakako zasluzuje dodatnu provjeru. Morat cu pitati.

Infoplus nema nazalost. 150-200 komada sam ih molio da mi naruce kad ih vec nitko osim mene ne trazi. Ali nemaju ni oni vise izvor nabave.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno