|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
a ste vidjeli maminja kak plače...SKORO sam i ja suzu pustio fakat je sudija riješio tekmu ![]() kladim se rekreativno...recimo 10 puta godišnje....uglavnom liga prvaka i NHL |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ma kurac sudac, sami su si ga smjestili kada su primili 1 gol, a sudac je samo čekao u zasjedi . Još smo daleko europe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Lazio, Lazio... a sto reci za te glupe talijanske pastare. Ne odustajem Za veceras sve NBA Memphis 1 (1.6) Chicago +9 1X (1.70) ![]() Phi-Min/210 1X (1.72) Edit: Pusioncar sam majko...... Zadnje izmijenjeno od: pogi. 04.12.2004. u 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Evo i moj danasnji listic: Karnten - Lask Linz 1 1.35 ![]() Waalwijk - Ajax 2 1.60 ![]() FC porto - Beira Mar 1 1.25 ![]() Fenerbahce - Ankaragucu 1 1.20 ![]() Chicago - Miami 2 1.30 Kvota: 4.21 Ulog: 50kn ![]() Zadnje izmijenjeno od: marac. 04.12.2004. u 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
a kad se sjetim da su lani bili praktički nepobjedivi! ajde stavite listić za danas, da uplatim nešto, jer ja stvarno više ne znam što da stavim... da već više dobijem, barem 50kn.. ja bi bio sretan. nisam ja da pucam na tisuće kn dobitaka, skroman sam.. a i nema šanse da uplatim 100 ili više kn na listić... ipak sam studoš koji živi na račun roditelja..... još uvijek.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Za danas imas FC Brugge Man. Utd Inter Barcelona Austria bec Chelsea Arsenal Celtic pa si nesto skombiniraj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Proso prvi listic Austria bec Chelsea Arsenal Celtic Dobitak 341kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Proso i drugi Brugge Inter Barcelona Man. Utd Dobitak 261 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Na dva listića me za*ebo po jedan par. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ajd napravi listić za ponedjeljak ja obično ulažem 5-10kn ![]() i da mi dobitak bude oko 100kn i meni dost |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
marac ajd složi par lističa za ovaj tjedan. uložit ču na svakom lističu po 20kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
Evo za danas jedan (pogodan za manje uloge): Shaktar Doneck - FC barcelona X2 1.50 Arsenal - Rosenborg 1 1.20 Celtic Glasgow - AC Milan 1 2.30 FC Porto - Chelsea X2 1.53 Valencia - Werder 1X 1.15 Panathin. Atena - PSV 1 1.70 Kvota: 12,38 Ulog: 30kn Ev. Dobitak: 371kn Prolaznost (6/10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
onda davaj za drugi dan ![]()
![]() |
#47 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ma nije to to. Meni je zadovoljstvo kad ja uplatim. Evo kako me je isterala: Ja na stoječki a ona na stolici od nekih 25cm. Sise vire .. a ona se meni obrati ovim rječima "Ajde mali nije ovo za tebe". Ja se nasmijem ... pa kad vidim da je ozbiljna jos jednom pogledam sise i kažem sam sebi "Vidio sam i bolje", lagano se okrenem i odem. Ne kužim jednu stvar. Zašto facerima iz mog razreda da da se klade (a mlađi su od mene) a meni ne. Možda zbog mojih 165cm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
BTW odi u drugu kladionicu ako ne mozes u ovoj
![]() |
![]() |
#50 | |
Premium
|
Citiraj:
zato si i vidio sise jer je sjedila, da je stajala nebi ni pupka vidio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
|
Citiraj:
Hmmm .. Nema veze .. nego recite vi meni kako je u hrvatskoj tutriji .. mogu li se tamo kladiti oni koji imaju 17 i kusur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
ggrrrrrr pa mislio sam na jednu ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
može se kladit u hr lutriji ja danas bio
![]() |
#55 |
Premium
|
Nakon sto sam danas odigrao listic iz zajebancije sutra je na redu da se neka lovica digne. Stoga listic za 08.12.2004 glasi ovako: Rapid Beč - FC Wacker 1 1.45 AS Roma - Real Madrid 2 1.40 Deportivo - Monaco X2 1.37 Ulog: 200kn Kvota: 2.78 Sretno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Premium
|
Citiraj:
:confused: A DA SE PRVO OTRIJEZNIŠ Ili barem da mučneš glavom. Ako digneš svaka čast ali ako spušiš javi da se imamo kome smijat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
|
Citiraj:
Uglavnom neznam šta ti je čudno na tom listiću (ulog, parovi, koeficijenti ili nešto drugo), ako pušiš priče da se netko s 10kn uloženih obogatil onda ih puši i dalje ali iz iskustva ti kažem da bez minimalno 300kn banke i kolko tolko razvijenim money menađmentom nema plusa gledano dugoročno. ![]() ![]() p.s: ja ne pucam na to da zivim od kladionice meni je 200-300kn zarade tjedno cisto dosta za cigarete, cugu i kondome. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam danas htijeo staviti sve suprotno od tebe. Znam da je šansa da dobijem 1:50 ali htijeo sam stavit to jer roma igra kod kuće, Deportivo treba pobjedu pa bi se trebali malo puno potrudit. Ustvari stavio sam ovo: Liverpool - Olymiakos 1 - na prvo poluvrijeme B. Leverkusen - Dinamo K. 1 - na prvo poluvrijeme Roma - Real Madrid 1 - ![]() Ulog: 10kn Dobitak: 360kn Znam da ovo pušim bezveze ali imam rezerni listič na košarci ... ako to popušim .. klađenje CYA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
|
Citiraj:
Roma - Real Madrid Roma nastupa pred praznim stadionom, nema imperativa pobjede jer joj pobjeda nista ne znaci, nastupit ce u skoro pa B sastavu. Real Madrid treba pobjedu jer mu jedino one moze osigurat prolaz u sljedecu rundu, doci ce u najjacem sastavu. Na nista osim pobjede ne misle jer bi im time sezona bila upropaštena. Deportivo - Monaco Deportivo igra isto tako s nazovimo to tako B sastavom te nema imperativ pobjede posto ni s 3 boda nemoze uci u drugi krug, monaku igra i nerjeseno a jos ktome dolaze s najjacom momcadi te ce zaigrat od prve minute s 3 napadaca. Mislim da je ovo dovoljno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|