|
![]() |
#31 |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
Sve u Redu....Split ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Čini mi se da kopaju tj. postavljaju kabel kod mene,tj. bivše zgrade,jarun-srednjaci-zagreb..možda je nešto otišlo u 3pm...33pm čini se... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
u osijeku sve radi normalno...hehehe to vas u ZG uvijek zahebavaju ![]()
![]() |
#34 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni tad isto palo no mene bolio John ja ošo gledat TV kad se vratio vidio i dalje se neche konektat-Start-turn off-turn off i ljepo u krevet. A ujutro sve super radi ![]()
![]() |
#36 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Al nećete ni vi proći nekažnjeni ![]() Radovi na aDSL infrastrukturi - Osijek 21.09.2006. 19.09.2006. ( 12:46 ) Poštovani korisnici, Želimo Vas obavijestiti da će u četvrtak 21.09.2006. između 04:00 i 09:00 ujutro T-com održati radove na aDSL infrastrukturi te će aDSL biti nedostupan za sve korisnike na području Osijeka u trajanju od 45 minuta. Ispričavamo se unaprijed zbog mogućih poteškoća, te se nadamo da navedeni radovi neće uzrokovati veće smetnje u Vašem radu. Tako piše na iskonovim stranicama ![]()
![]() |
#38 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
ufff to je sutra...tada ja još spavam....hahahah ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
' AMIS,T,Iskon, svima je tu noc svirala armonika na "zauzetim" linijama. Znaju da je pola ovisnika, pardon korisnika jako pogodjeno takvim stanjem, pa tako neutraliziraju situaciju. Ono sto mene veseli ... da vec 1h+ sa T-komšije nemoze se ni slati ni primati posta. Umjesto da to rade u 05h oni znaju izabrati vrijeme. Probao sa ADMIN stranice ali tolko se razvlaci da nema sanse. Zanima me ima li tko vodatel (vodatel.net) mail (Rijeka) i dal mu trenutno radi slanje dok ovo pisem? 19:51 (22.09) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() .. a nije to prvi put da njim se događa .. več se je i prije to događalo .. stalno mi je bacalo da pasword ne valja itd itd .. 100 sam ga utipkaval .. na kraju sam stel promeniti pasword .. ali pazite sad ... radilo se o starom korisnickom racunu .. i tam imam lozinku od ni vise ni manje nego od 17 znakova ... ( recimo da imam dobro pamcenje kaj se tice brojeva i slova pa si mogu priustiti malo vece lozinke ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo mali update: Tu kod mene u smb, stalno na momente prestaje radit, veli on da je spojen al ne vuče/šalje promet... i tak stalno off/on SE555 svakih 10min moram radit... već mi lagano ide na jetru... Prije je isto znalo radit tako, ali je prestalo but i guess it's back |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|