Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.09.2006., 14:56   #31
Bare_st
Banned

Bare_st's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Sve u Redu....Split
Bare_st je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2006., 15:04   #32
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Čini mi se da kopaju tj. postavljaju kabel kod mene,tj. bivše zgrade,jarun-srednjaci-zagreb..možda je nešto otišlo u 3pm...33pm čini se...
thedream je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.09.2006., 15:21   #33
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
u osijeku sve radi normalno...hehehe to vas u ZG uvijek zahebavaju
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2006., 16:15   #34
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Meni tad isto palo no mene bolio John ja ošo gledat TV kad se vratio vidio i dalje se neche konektat-Start-turn off-turn off i ljepo u krevet. A ujutro sve super radi
Staro 20.09.2006., 17:51   #35
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
u osijeku sve radi normalno...hehehe to vas u ZG uvijek zahebavaju
hehehe to kod nas u zg nesto novo stavljaju
raf je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2006., 19:29   #36
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
u osijeku sve radi normalno
Al nećete ni vi proći nekažnjeni
Radovi na aDSL infrastrukturi - Osijek 21.09.2006.
19.09.2006. ( 12:46 )
Poštovani korisnici,

Želimo Vas obavijestiti da će u četvrtak 21.09.2006. između 04:00 i 09:00 ujutro T-com održati radove na aDSL infrastrukturi te će aDSL biti nedostupan za sve korisnike na području Osijeka u trajanju od 45 minuta.

Ispričavamo se unaprijed zbog mogućih poteškoća, te se nadamo da navedeni radovi neće uzrokovati veće smetnje u Vašem radu.
Tako piše na iskonovim stranicama
Staro 20.09.2006., 20:11   #37
Artistar
Vječni Student
Moj komp

Artistar's Avatar

tu kod mene (ZG~Gračani) još otkad sam se vratio s mora raskopavaju čitav kvart i postavljaju novu optiku -> a na šahtovima ponosno stoji "DTK" -> bit će FLATA

Artistar je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2006., 23:37   #38
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Dawar Pregled postova
Al nećete ni vi proći nekažnjeni
Radovi na aDSL infrastrukturi - Osijek 21.09.2006.
19.09.2006. ( 12:46 )
Poštovani korisnici,

Želimo Vas obavijestiti da će u četvrtak 21.09.2006. između 04:00 i 09:00 ujutro T-com održati radove na aDSL infrastrukturi te će aDSL biti nedostupan za sve korisnike na području Osijeka u trajanju od 45 minuta.

Ispričavamo se unaprijed zbog mogućih poteškoća, te se nadamo da navedeni radovi neće uzrokovati veće smetnje u Vašem radu.
Tako piše na iskonovim stranicama

ufff to je sutra...tada ja još spavam....hahahah
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2006., 19:51   #39
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
'

AMIS,T,Iskon, svima je tu noc svirala armonika na "zauzetim" linijama. Znaju da je pola ovisnika, pardon korisnika jako pogodjeno takvim stanjem, pa tako neutraliziraju situaciju.

Ono sto mene veseli ... da vec 1h+ sa T-komšije nemoze se ni slati ni primati posta. Umjesto da to rade u 05h oni znaju izabrati vrijeme. Probao sa ADMIN stranice ali tolko se razvlaci da nema sanse.

Zanima me ima li tko vodatel (vodatel.net) mail (Rijeka) i dal mu trenutno radi slanje dok ovo pisem? 19:51 (22.09)
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2006., 21:04   #40
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
'
Ono sto mene veseli ... da vec 1h+ sa T-komšije nemoze se ni slati ni primati posta. Umjesto da to rade u 05h oni znaju izabrati vrijeme. Probao sa ADMIN stranice ali tolko se razvlaci da nema sanse.
ufff .. a ja vec mislil da meni neke doma ne valja sa Oe-om i thundebirdom ... 5 put sam komp restartal i isto tolko put adsl modem ... i taman kad sam stel napraviti reinstal thunderbirda nahrupila velika kolicina e-mailova kroz OE : goood :

.. a nije to prvi put da njim se događa .. več se je i prije to događalo .. stalno mi je bacalo da pasword ne valja itd itd .. 100 sam ga utipkaval .. na kraju sam stel promeniti pasword .. ali pazite sad ... radilo se o starom korisnickom racunu .. i tam imam lozinku od ni vise ni manje nego od 17 znakova ... ( recimo da imam dobro pamcenje kaj se tice brojeva i slova pa si mogu priustiti malo vece lozinke ) .. i ljepo ja utipkam staru lozinku .. utipkam novu ( za novu su sad postavili max broj znamenki .. neznam sad kolko tocno ) ... i sad evo problema .. nece promeniti lozinku .. zakej ? .. zato jer mi stara ima prevec znamenki .. tak da ju nemrem promeniti .. mislim .. nek oni ljepo peju h vrit ... kaj se mene tiche nek njim sve pokrepa i sporuši i nek napraviju pošteno s početka sve a ne tam to sa flasterima ljepiti da se sve skupa nekak drži ... : nono :

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.09.2006., 21:25   #41
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Citiraj:
Autor IceFisherman Pregled postova
ufff .. a ja vec mislil da meni neke doma ne valja sa Oe-om i thundebirdom ... 5 put sam komp restartal i isto tolko put adsl modem ... i taman kad sam stel napraviti reinstal thunderbirda nahrupila velika kolicina e-mailova kroz OE : goood :

.. a nije to prvi put da njim se događa .. več se je i prije to događalo .. stalno mi je bacalo da pasword ne valja itd itd .. 100 sam ga utipkaval .. na kraju sam stel promeniti pasword .. ali pazite sad ... radilo se o starom korisnickom racunu .. i tam imam lozinku od ni vise ni manje nego od 17 znakova ... ( recimo da imam dobro pamcenje kaj se tice brojeva i slova pa si mogu priustiti malo vece lozinke ) .. i ljepo ja utipkam staru lozinku .. utipkam novu ( za novu su sad postavili max broj znamenki .. neznam sad kolko tocno ) ... i sad evo problema .. nece promeniti lozinku .. zakej ? .. zato jer mi stara ima prevec znamenki .. tak da ju nemrem promeniti .. mislim .. nek oni ljepo peju h vrit ... kaj se mene tiche nek njim sve pokrepa i sporuši i nek napraviju pošteno s početka sve a ne tam to sa flasterima ljepiti da se sve skupa nekak drži ... : nono :
To se meni dešavalo kad sam dobio DSL, ukucavam ja 0000, ništa... pa opet 0000, ništa... tak kojih 100x dok nije primilo... poludio sam u tih 5min, nisam ga ni pokrenul, a već me uspio raspiz*** : hitthewa
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2006., 21:47   #42
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Evo mali update:
Tu kod mene u smb, stalno na momente prestaje radit, veli on da je spojen al ne vuče/šalje promet... i tak stalno off/on SE555 svakih 10min moram radit... već mi lagano ide na jetru...
Prije je isto znalo radit tako, ali je prestalo but i guess it's back
Matth€w je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno