|
![]() |
#31 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
od ta 2 antec
#32 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
niti sam pristav niti imam viska para. da imam viska para nebi sada imao ovo nego nesto puno jace. imam p4 northwood i staru graficku 9600pro. da ne nabrajam ostalo komp je star ima 3 godine jos on moze vrtijeti i mislio sam ga cak i pojacati malo ako ostane para ali izgleda da nece. nemam manjak pameti. edit: ce jos ko dati kakvu preporuku?? |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ma nisam ni mislio na tebe, nego se sjetim kakvi likovi dolaze na forum i objašnjavaju da je TT u najmanju ruku najbolja stvar od izuma rezanog kruha... |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
TT nije nista posebno ali meni se ovo kuciste po izgledu svida. posto bas nisam pofesionalac (prvi komp 2000.) sa kucistima ni nicim drugim pitam vas eksperte za pomoc i o usporedbi sa antecom p180. mislim da svaka firma ima svoje bolje i losije proizvode. od proizvodnje jogurta do kompjutera i mislim da je armor jedno od TT-ovih boljih kucista (posto ste svi pljuvali ostale modele). smo trazim od nekoga da potvrdi ili negira moje tvrdnje i da dokaze (ne da citira sa neta) da je 1 kuciste bolje od 2. i po cemu. |
![]() |
![]() |
#35 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Gle, najbolje ti je da odeš u dućan(e) koji drži(e) dotična kućišta, veliš da te zanimaju i da namjeravaš kupiti jedno od tih. Nakon kaj detaljno pregledaš oba kućišta, odlučiš se za jedno i šlus...niko sretniji od tebe. EDIT: Citiraj:
Kaj nema niko u kvartu (ili neki poznanik) da posjeduje to/ta kućište(a), pa da vidiš iz prve ruke? Zadnje izmijenjeno od: McG. 18.09.2006. u 00:56. |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
e tu se javlja problem niko u rijeci ne drzi jedno i drugo kuciste. jedino da odem do zagreba a to je jedno 400kn troska. |
![]() |
![]() |
#37 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
daj kupi anteca i prestani. Usporedujes p180 i armora. To je ko da usporedujes kiu sportage i audia q7. Si sad sretan? A-N-T-E-C. Kuzis? |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
Amen. |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
jos samo nesto jesu li kabeli od seasonica 500w, S12-500(500HT) dovljno dugi da sve pospajam. maticna ce biti p5b deluxe a ona ima na vrhu onaj 8 pinski prikljucka ce kabeli biti dovoljno dugi???? |
![]() |
![]() |
#40 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
@Fleks: ni ja nisam mogao vjerovati da pored stackera jedan Armor moze odnijeti pobjedu, mozda je onaj lik koji je to testiro jedan od onih 'sto vise LED-ica, prozora i tog sve, mislim necu pljuvat po TT-u jer nisu losi (osim crappy PSU-a), ali kraj jednog Stackera, Praetoriana, Mystiquea, Temjina pogotovo, mislim po kojim to kriterijima? mozda zbog BTX-a, pa kom to danas treba?! Da su testirali prava kucista poput Stacker 830, Silverstone TJ07 (meni najdraze), Antec P180, i naravno Lian-li vidjeli bi tko ce pobjedu odnijet... : nuts : |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
JDM
|
Ma... Molim te. Znas kako ja dozivljavam Bug? Posrane novine do boli. Iz takvih se casopisa samo radjaju Theo Valich i kompanija. Do prije nekih 3-4 godine su čak bili i OK. Danas su bahati, neuki i rabe los papir. nekad se pitam zasto dajem 30kn skoro svaki mjesec. Iskreno, o informatici mozes vise procitat u tjednicima nego tamo. Svaki put kad sam na WCu i čitam bug umirem od smijeha. Provala za provalom. Onda jos ovakvi testovi, pa di ces bolje ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
upgrading...
|
Citiraj:
@Aux reci mi duljine tih Seasonicovih kablova pa cu ti moc otprilike reci da li su dovoljno dugi |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
neznam duljine seasonicovih kabela ***iga. nisam imao ni jedno ali to ce se promijeniti. moze li tko pomoci molim vas znaci teba nam duzina seasonicovih kablova. |
![]() |
![]() |
#44 | |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Armor je odlican imao sam ga priliku vidjet ali nemres rec da je Antec smece...pogotovo P180 |
|
![]() |
![]() |
#45 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
dajte ljudi tu duzinu kabela pa neko mora znati od vas. |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Odi u links i zamoli ih ako bi mogao pogledati to napajanje i onda izmejri duzinu kablovinja i gotovo.... OT: A sto se tice BUG-a, pa dobre su to novine....za brisat guzi...u, zato ih i drzim u wc-u... |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
saznao sam da najvjerovatnije ovaj tjedan idem u shopping. ![]() ali posto nemaju ducani sve komponente koje ja uzimam neke cu morati pricekati. ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
Loše upija...naime, već je prepun sranja... |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
Problem je što ne vidim, i dalje ga kupujem svaki mjesec...jednostavno svaki put nakon što ga kupim i prelistam si mislim "Koji mi je kua trebalo dati 30ak kuna za ovo..." |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
tak sam i ja nekad...a sad vec 3 mj nisam kupio ni bug, ni vidi, ni pcchip usteda od ~100kn po mjesecu. nije malo. potrosil bi te pare...jedamput prolistal i bacil u zaborav...ovak lijepo imam 100 kn vise u dzepu |
![]() |
![]() |
#54 |
JDM
|
Tak i ja. Kupujem bug vec kaj ja znam kolko godina i jednostavno mi je uslo u nakviku. Plčama reklamiranje. Nevjerojatno kolkiko sam glup. A istina je da casopis ne vrijedi ništa. Uzas. Neznam kad sam nesto pametno pročitao.... |
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
|
Evo ovako ajde vi prestanite vise s tim ***enim kucista ovaj bolji onaj bolji svaki put kad se otvori novi topic o kucistima pogotovo TT odma par stranica svakakvih sranja, ***ote gdje je ovdje moderator ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Katastrofa. |
![]() |
|
|
Oglas
|