|
![]() |
#31 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Od ostalih sjecam se na AMIGI jos Settlers, Cannon Fodder, Worms, Sensible Soccer, Mortal Kombat 2, It came from the desert 1 i 2, F-16 Falcon... Na Nintendu: Super Mario 1 i 2, Metal Gear, Top Gun itd. Na piceku su onda jos bili aktualni Commander Keen... i F-15 Strike Eagle II... a kasnije Comanche i ona sa super grafikom, u svemiru...neki Commander, nemrem se sad sjetit ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Bomb jack, galaxia na schneider cpc464 : CoolRamb kasnije prahistoric na PC-u ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ajoj,rasplakao sam se kad sam vidio thread..moderator će me izgnat ako se raspišem...: roller : : roller : : roller : Mortal Kombat 1,2 Street Fighter 1,2 Turbo,Alpha Double Dragon Battletoads 1,2 Super Mario Kirby's Dreamquest Duke Nukem Hexen,Heretic Shadow Warrior,Blood NFS 2 Desert Strike,ma svi Strikeovi : cheers2 Dune Sid Meier's Gettysburg |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
A zna li neko neki link sa kojeg bi se mogao skinuti karmagedonček 2??? Nekad sam to imo na jednom CDu iz casopisa, ali po obicaju je to nestalo ![]()
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
O hebemu...kad se sjetim...pa igram sa frendom i on umre, pa mu dam svoje živote...i tako...ma prezakon igra... Još se sjećam blues brothers-a...tako nešto... Streetfighter...uvjek sam uzimao Ryu-a ili onog dashila (ili kako se već piše) onaj lik što se rastezo preopako... Na supernintendu mi je Super Mario, ma bilo koji, svi su prezakon... A kad se sjetim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
Dhalsim,iz Indije..ona histerična pjesma i slonovi plešu iza kad dođeš do njega..na njegov background... ![]() ![]() Sick...ja sam uzimao blanku i cap cap...struja 0-24h.... ![]() se česlja kad potegne nekog šakom u buksu...ti japanci..ludi su...najbolja šora i dan danas za udvoje...pvp...tu su se čak i prve pivice pile ![]() ![]() ![]() A ova Contra..to se u igraonici igralo..pucalo se i ispred nje..i u njoj...i na kompu..ma svugdje..loool...: Machineg Dobar thread..konačno i ja svoj na svome..:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
jao jao!!! sjecam se vremena kad je ujak imao komp,ne sjecam se vise sta je bilo ali onda 1996 je kostao kao suho zlato!!!! uglavnom nakon 2mj gledanja otkrio sam kako se naprednije sluziti sa tim "cudom"!pa kad ga nije bilo doma ja sam visio na kompu i prekopiro svoje saveove preko njegovih(bilo je trcanja i izbjegavanja stolica)hehe al da ne odugovlacim!! duke nukem-serijala doom 1,2 hexen heretic dune quake 1 i jos ih se hrpu ne sjecam!!: quake :
![]() |
#38 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
super mario, qbasic gorillas ![]() ![]() edit: doom1 for win95, sad to igram ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Spam Witch
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo oko 400mb romova za M.A.M.E. uzivajte ![]() http://www.rapidshared.org/Detailed/26055.html To su igre mojeg djetinjstva :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
argh... samo zbog ovoga upravo kompajliram advancedmame
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Banned
|
Evo vam site za entuzijaste...moj homepage : cheers2 http://www.rom-world.com/ Sick koliko igara ima...za sve konzole itd. itd....: DualWiel : sniper : : CoolRamb |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Commando,Tanks, Cliff...-nešto neki likovi što se penju gore kroz neki led... Kasnije SN Donkey Kong a joj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Banned
|
: goood : Citiraj:
![]() ![]() na staroj yamaha isa zvučnoj...bolesno..: goood : Ovaj link šta sam postao gore..je za emulaciju..ima brdo konzola i romova..4free..jasno.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Ufff svi ste vi rano krenuli ![]() meni se cini da je prva igra koju sam igrao bio nekakav nogomet na konzoli kod bratica, uopce se vise nemogu sjetiti koja je to konzola bila znam samo da se je moglo birati izmedu par boja ekipa i da smo se ja i bratic stalno svadili ko ce biti plavi (dinamo :-)) i da se je konzola jakooo grijala pa smo ju svako malo morali gasiti :clap: E onda sam krajem 6 razreda kupio PS1 (ja i frend medu prvima u KC) oko ljeta `96... e sa njega se najvise sjecam NFS3, Resident Evila 2, Metal Gear Solid, Final Fantasy 7, Tekken 3, THPS 2, Driver, Medal of Honora i PES-a 2000 je dosao prvi komp (AMD Thunder. 1200, Hercules 4500 kyroII 512rama) jos se sad sjecam profesora iz informatike koji nikako nije vjerovao da imam 512 rama :clap:.... na njemu se se medu prvima (ili barem najvise) vrtile igre poput : Diablo2, UT, Half-Life, Quake pa onda Mafia morrowind ........
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|