|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dobro je kod tog tvog Chiefa to kaj moš kablove provući iza. Meni je ona ploča što drži matičnu preko cijele površine... Inače, sve bi bilo ok da nisi kupio grafu koja treba dodatno napajanje ![]() Ali ostatak kablova, fenomenalan ![]()
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ljepo je kuciste. ![]() Dobro si sredio kablove i fino pase crno kuciste i crvena neonka. Imam jedan savjet za tebe, ove kablove od napajanja omotaj sa crnom izolirkom. ![]() Tebi ce se u crnom kucistu jednostavno utopit u okolinu i nece se ni kuzit. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nije jos dobro seth - sredi malo te kablove, onaj ispod proca svakako, znam da mozes i bolje. ![]() Takodjer - kablovi od napajanja koji idu prema optici, mogu se sakriti u onaj kanal od kucista, i ucvrstis ih plasticnim vezicama ili necime prikladnime.
![]() |
#35 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Je, u mom se jako dobro daju sakrit kablovi. Velika većina je iza kaveza za diskove. Ako stignem, budem slikal svojeg... Moraju se provlačit kablovi uz rubove, jer pošto nema rupe (barem kod mene) na onoj ploči što drži matičnu.
![]() |
#36 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Zbusis ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|