Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 04.09.2006., 21:47   #31
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Vucko Pregled postova
Ajde se skulirajte. Arogantni? Probaj ti provest cijeli dan sjedeći i slušajući kakve sve ljudi imaju probleme, pa onda biti ozbiljan još.

Ja vas ne razumijem. Niti u jednom dućanu nisam imao problema, a pogotovo u Linksu, di su momci stvarno super ( i prodaja i servis). Osim kaj im ne trebaš crtat kaj oćeš, još se moš i zafrkavat s njima...

Kaj ste osjetljivi, katastrofa...

I inače, Links ima samo trgovinu na Trešnjevci i u Rijeci jednu...A što se tiče ove na Trešnjevci, samo riječi pohvale...

A što se narudžbi tiče, zamoliš ih da ti jave preko mail-a ili kada dobiju da ti rezerviraju komad...

A i dobro ti je reko, nije on Nostradamus da zna kada će nešto doći, za to postoji šef nabave.
Pa kaj ti sada glumis lol. Oke ovo, nisam ni ja imao problema, ali poanta je u tome da je bio arogantan, a o tome da nije nostradamus. Pa ***ote, ako imaju samo tu trgovinu u zagrebu i samo tu u rijeci mozda znaju kada im sto dolazi. Meni su svaki put rekli kad nesto dolazi i tako sam znao da nesto dolazi, jer da neznaju da nesto dolazi mozda bi mi rekli da to nesto ne dolazi ili da neznaju sto dolazi slijedecom posiljkom, a ne ovako. To kaj je on izivciran, je njegov problem, a problemi se ostavljaju doma a ne na poslu. Da radi kod mene sad bi kupio krpice i bio na burzi!

Staro 04.09.2006., 21:58   #32
Jerry
Premium
Moj komp

Jerry's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Ja mogu reci da sam imao i dobrih i losih iskustava s Linksom ali mi nikako ne ide u glavu reakcije ljudi na forumu! Pa ako je cura ne znaci da ne zna o racunalima!!! A izgleda da se upravo to motalo po glavi prodavaca u tom trenutku. Zaj....!!!
Znam da katkad zna biti guzva i da ljudi znaju pitati svakojake gluposti ali KUPAC JE UVIJEK U PRAVU! Pa tko kome ostavlja tamo lovu!?

Medjutim, ovaj forum je postao (sudeci po reakcijama forumasa) Links.forum 2 i tu se nema sto vise za reci!
Stvarno nije lijepo za vidjet ovakve reakcije prema nekome tko je tek dosao na forum : nono :
Lijepa dobrodoslica nema sto!
Oglas

Oglas
Staro 04.09.2006., 22:05   #33
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Ti misliš da je to cura
Inače, links rula. Pozdrav Roti
Je, Rota je car...S njim mi je uvijek drago popričat.
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pa kaj ti sada glumis lol. Oke ovo, nisam ni ja imao problema, ali poanta je u tome da je bio arogantan, a o tome da nije nostradamus. Pa ***ote, ako imaju samo tu trgovinu u zagrebu i samo tu u rijeci mozda znaju kada im sto dolazi. Meni su svaki put rekli kad nesto dolazi i tako sam znao da nesto dolazi, jer da neznaju da nesto dolazi mozda bi mi rekli da to nesto ne dolazi ili da neznaju sto dolazi slijedecom posiljkom, a ne ovako. To kaj je on izivciran, je njegov problem, a problemi se ostavljaju doma a ne na poslu. Da radi kod mene sad bi kupio krpice i bio na burzi!
Ne glumim ja niš
I kak ti znaš da je on bil arogantan? A i svatko ima drugačiju granicu tolerancije, pa ako kaže nakaj u šali, nekome je to arogancija.

A i da prodavač mora baš znati di je koja pošiljka je glupost. On je samo prodavač, biti uljudan i pomagat kupcima. Zašto ga nije zamolila da nekog pita (Vedrana ili ko je već tamo u nabavi) kada dolazi što?

Nego odma ovakav post. Nisu ni meni svaki put znali sve reć. Pa se nisam ovak ponašal balavo i pisao postove na tuđem forumu. Zakaj nije kod njih napisala? ima cijeli podforum za to? A i imaju oni telefon za takve stvari što ne?

EDIT:
Citiraj:
Medjutim, ovaj forum je postao (sudeci po reakcijama forumasa) Links.forum 2 i tu se nema sto vise za reci!
Stvarno nije lijepo za vidjet ovakve reakcije prema nekome tko je tek dosao na forum
Lijepa dobrodoslica nema sto!
Ne bi ništa rekao da je ona pokušala fino napisat što je bilo. Nego, oni su njoj rekli ne i samo je to zapamtila. Nek je tražila gazdu, kad je u pravu. Pa nije.

A ovo da je ovo Links forum br. 2 i pokazuje kakvi su ljudi tamo. Pogledaj i vidjet ćeš da je svakome, tko nije imao putra na glavi, Links izašao u susret. Kupac ima prava, ali bome i dućan ima isto neka.
Staro 04.09.2006., 22:06   #34
Lesa
Premium

Lesa's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
.....To kaj je on izivciran, je njegov problem, a problemi se ostavljaju doma a ne na poslu. Da radi kod mene sad bi kupio krpice i bio na burzi!
Alaj slikaš sliku...to govori višegodišnje radno iskustvo sa ljudima iz tebe? Nemoj davati takve paušalne ocjene bez da si bio na takvom radnom mjestu..pravi hrvatski kapitalist, Uostalom lajavica je nešto zašutila. Di je popis onoga što je htjela uzeti?

Ne_zna zaposlenik u prodaji za svaki artikl koji dolazi.
Kad moji u prodaji ne znaju nazovu mene, nekad ni ja neznam jer mi se artikl izgubi u šumi artikala koje sam naručio.
Dok se spojim na dobavljačev site, izgubim zbog loše aplikacije 10min.
Spojim se, tamo mi napiše da je artikl u backorderu. Neznam kada će biti kod njih.
Pošaljem mail u Irsku i čekam odgovor. Možda mi je kontakt na ručku, možda je zapalila pljugu, možda radi nešto važno pa neželi prekinuti, možda je na sastanku?
Dakle čekam. Prodaja opet zove mene. Možda sam na ručku, možda sam zapalio, možda radim nešto važno...

A Links radi sa 5-10 dobavljača koji svaki ima svoje isporuke, manjak robe na lageru, zauzete telefone kada pokuša doznati vrijeme dolaska...

kužiš poantu? A ti bi dijelio otkaze...
Staro 04.09.2006., 22:18   #35
Jerry
Premium
Moj komp

Jerry's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Vucko Pregled postova

Ne bi ništa rekao da je ona pokušala fino napisat što je bilo. Nego, oni su njoj rekli ne i samo je to zapamtila.
Trebala je zapoceti s necim tipa:

''Nego znate, Links vam je najbolja trgovina na svijetu samo ....znate....''
Staro 04.09.2006., 22:19   #36
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
mislim da bi se trebale smiriti strasti. ukoliko je bilo bezobrazluka od strane linksato ce se saznati. a do tada predizborna šutnja bi bila najmudrije riješenje za sve
Hamm je offline  
Staro 04.09.2006., 22:23   #37
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Vedran_Links Pregled postova
Ukoliko je došlo do nekih problema svakako ste se mogli obratiti vodstvu te se potužiti na djelatnika ukoliko je došlo do problema.

Sutra tokom dana ćemo istražiti gdje se dogodio problem te obavjestiti kako ljude tako i Vas.

Najbitnija stvar Links-a je susretljivost naših prodavača prema kupcima tako da o slučaju trenutno nemogu raspravljati dok ne vidimo što se dogodilo.

U vezi foruma nemogu raspravljati pošto imamo podosta korisnika registriranih koji u pravilu nemaju problema sa registracijom.

Najvažnije od svega je to što ukoliko ste imali problem sigurno ste ga mogli riješiti no na jedan primjeren način.

Vedran
Links d.o.o.
Evo sto kaze sef JA osobno necu nista reci dok necujem CJELU pricu jer ovako na ja sam ti si mi je uopce debilono replajati . . .

I da slazem se sa fanatikom ovdje nitko nije svet i links samo prodaje djelove.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline  
Staro 04.09.2006., 22:26   #38
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Jerry Pregled postova
Trebala je zapoceti s necim tipa:
''Nego znate, Links vam je najbolja trgovina na svijetu samo ....znate....''
A mogla je (ne)započeti ovu temu ovdje. Pošto veli da nije mogla doći do Links foruma, imala je ovdje broj(eve) koji služe za komentare i sugestije.

NHF

Nisu ni oni jedini dućan na svijetu, ali su pošten dućan, koji, nakon svakog napada na njih na ovom ili njihovom forumu pokuša i dalje riješit spor.

Pogledaj si samo prijašnje ovakve postove...
Staro 04.09.2006., 22:30   #39
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
A mogla je i napisat koju je to konfu složila, čisto da vidimo o čemu se tu radi. Neznam kako vas, ali mene ta konfa živo zanima, i mislim da je trebalo napisat točno dijelove, prije nego što se išta postalo. Ako ništa drugo meni bi cijela ova stvar djelovala uvjerljivije, ovako mi u kombinaciji s nickom izgleda ko' da je netko napravio dupli nick i ovaj topik samo da bi flejmao i hranio trolove.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline  
Staro 04.09.2006., 22:40   #40
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Tragična je reakcija ljudi sa foruma tu, dokazuje da ovo jest links #2 forum kao što je netko napisao gore.
Svaka čast Jerryu, za najpametniju rečenicu u raspravi "KUPAC JE UVIJEK U PRAVU" i od toga mora svaki trgovac krenuti u svakom trenutku.
JuVe je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.09.2006., 22:53   #41
Lesa
Premium

Lesa's Avatar

nije tragično, nego je normalno da ljudi nevjeruju u svaku riječ napisanu od osobe koja ima 2 posta i oba na ovom threadu. Zašto bi ljudi bezrezervno podržali nekoga protiv dućana u kojem 99% ljudi ima više nego pozitivna iskustva? Ovo "kupac je uvijek u pravu" je u principu OK, no kakve ljude čovjek sretne koji za potrošene 2kn misle da im osoba u dućanu mora lizati dupe, hvala, ali NE!
Ja sam za fer odnos, di se prodavač i kupac odnose kao ravnopravni ljudi jedan prema drugome, a ne da se itko potčinjava. Od prodavača tražim znanje, brzu informaciju i pristojnost. Ne plaženja za mnom i ulizivanje. To ostavljam kompleksašima.

i uostalom Vučko je dobro napisao: imala je telefone, imala je druge prodavače u dućanu i imala je Links forum. Čemu registracija ovdje da se pojada o problemima? Registriraj se tamo, traži šefa i riješi problem. Ne kužim smisao?
Staro 04.09.2006., 23:18   #42
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Čudno od početka do kraja. Nisam jos dozivio da bi bili neugodni. Mislim Rota naprimjer je car. Svaka majka želi takvog zeta. Jos da nije pročelav pa di bi mu kraj bio. Čak i forum imaju koji je mrak. Sad trenutno imaju jednu igru na forumu. Zove se ''ubij trolla'' . Search & destroy pucačina. No dobro to sada nije vazno....

Ne kuzim zasto si ih odma isli pljvati. Mozda stvarno su se prodale komponente. Nisu ni oni svemoguci, znas.
Fleks je offline  
Staro 04.09.2006., 23:31   #43
alimilano
Premium
Moj komp

alimilano's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
@Vedran_Links........imate li namjeru otvarat trgovinu u Splitu?

@Lajavica.........samo mi nemoj hvalit Ve-mil!!!

@Lesa....slažem se sa svim što si napisao
alimilano je offline  
Staro 04.09.2006., 23:40   #44
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Ja mislim da je tu očito o čemu se radi...
Žena je unajmljena (ili radi tam il žena od direktora) od strane Ve-Mulja da pljuje po Linksu

Kaj je danas konkurencija kadra učinit... : nono :
Matth€w je offline  
Staro 04.09.2006., 23:50   #45
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Da je navela bilo koju drugu trgovinu još bi i povjerovao ali ovo za Links mi je malo nestvarno. Nikad im u trgovini nisam bio niti koga znam od tamo ali sam jednom poslovao sa njima.

Naručio sam preko neta Audigy 5.1 i platio isto tako karticom, dobio sam sutradan mail, čak su me i zvali da potvrde narudžbu.

Stigla mi je Audigy PlatinumEX !
Zapakovali su u kutiju od nekog napajanja sa brdo onih spužvi.
Ta Platinum se inače dobije samo u kompletu sa onim njenim pojačalom, to je onda koštalo oko 500kn !
Za 3 dana je to ovdje u slavoniju stiglo.

Sve u svemu ako su toliko susretljivi i fer prema ljudima koje ni ne vide što bi se onda blamirali pred kupcima u živo ?

Biće da je pao promet u vemilu pa su krenuli u kampanju.
stuc je offline  
Staro 05.09.2006., 00:03   #46
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor nicko Pregled postova
Cura ima 2 posta (i to u ovom threadu napravljena) i odmah je nasla pljuvat po Linksu...najbolja trgovina informaticke opreme u Hrvatskoj!
Kakve veze ima 2 posta s lošim iskustvom u linku? Kakve veze ima 2 posta uopće s tim da netko kaže nešt što mu se ne sviđa?

I ja sam s linksom jako zadovoljan, ali nije nemoguće da netko nema dobro iskustvo i sad odmah napali ko lešinari. Ko da vam mamu spominje, a ne trgovinu
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline  
Staro 05.09.2006., 00:33   #47
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Links je zakon, ekipa s 2 posta smrdi na kilometre.
Staro 05.09.2006., 00:43   #48
Chuby
Premium
Moj komp

Chuby's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
oh God......
Da je doticna nekak "ostecena" npr stavili krivu komponentu u komp ili nekaj je skureno ili jednostavno ne radi pa joj nece zamjenit onda ok, kuzim bijes..... ALI ako ti nece zaprimit narudzbu odes u drugi ducan i kraj price.
Nisi platio nista i nisu ti duzni nista
Ovakvim biserima treba uci u trag preko IP-a i prisilno im instalirat Win 95 Beta
Chuby je offline  
Staro 05.09.2006., 01:27   #49
Brain32
Premium
Moj komp

Brain32's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Tragična je reakcija ljudi sa foruma tu, dokazuje da ovo jest links #2 forum kao što je netko napisao gore.
Pa ajd se malo zapitaj zakaj je takva reakcija ljudi: hello2 :
Drugdje kupujem samo ako u Linksu bash nema to kaj ocu, a od mojih i pozitivnih iskustava mojih poznanika bi mogao knjigu velicine Biblije napisat pa si ti misli...
Brain32 je offline  
Staro 05.09.2006., 01:44   #50
SlavoS
Premium

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
Autor Vedran_Links Pregled postova
Ukoliko je došlo do nekih problema svakako ste se mogli obratiti vodstvu te se potužiti na djelatnika ukoliko je došlo do problema.

Sutra tokom dana ćemo istražiti gdje se dogodio problem te obavjestiti kako ljude tako i Vas.

Najbitnija stvar Links-a je susretljivost naših prodavača prema kupcima tako da o slučaju trenutno nemogu raspravljati dok ne vidimo što se dogodilo.

U vezi foruma nemogu raspravljati pošto imamo podosta korisnika registriranih koji u pravilu nemaju problema sa registracijom.

Najvažnije od svega je to što ukoliko ste imali problem sigurno ste ga mogli riješiti no na jedan primjeren način.

Vedran
Links d.o.o.
mozes istraziti onda jos i ovo.
prije nekoliko dana dolazim u duckas kupiti monitor, samsung sm 930 bf.
zamolim prodavaca da mi ga raspakira i pristeka, ako nema "mrtvaca" kupujem (bitan je i vizualan dojam s obzirom da je za bolju polovicu)
i tu pocnju problemi, te ga frajer nemoze raspakirat, te moze raspakirat ali ako prvo platim,...
ok kazem ja, platit cu nisam za***ant ali ako ima "mrtvaca" dajte mi ga odmah zamijenite da nemoram sutra ponovo vozit iz samobora.
i tu se nastavljaju problemi, trgovac mi hladno kaze nemoze, kao prvo to mu je zadnji na skladistu, a kao drugo ako i ima "mrtvaca" unutar tvornicke specifikacije nema zamjene,...
i onda sam ja kao trece fino otisao u HGSPOT, zamolio sam probu, trgovac je bio maksimalno korektan(zamijena nije bila upitna), nakon preuzimanja dacki na servisu odradili su svoje, a ja sam za svoje novce bio gospodin kupac.

da nebi bilo zabune, u Linksu sam do sada potrosio sto svojih sto tudjih novaca vise od 10K kn.

da i doci cu ponovo (svako moze imati los dan), ovo je prvi zuti,...
Staro 05.09.2006., 02:15   #51
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Ja sam poprilicnu svotu novaca ostavio u links-u putem web shop-a,kupujem cca 3 godine (vjerujem da svi znate koliko cesto mjenjam HW),apsolutno nikakvih problema do sada nije bilo,ljubaznost,usluznost,profesionalnost i trud djelatnika nikako nije nezanemariv i stvarno sam rijetko gdje imao priliku poslovat s tolikim komoditetom i osmjehom na licu.

Sad se otvorio u Rijeci,nedavno uzeo ballistixe itd,stvarno je nevjerovatno kako su (2 decka i jedna cura) djelatnici prirodni i opusteni,jaaaako usluzni i jaaako se trude.Na najmanji upit odgovaraju maksimalno detaljno,covjek se pita tko im je vise u interesu,firma u kojoj rade ili ja kao kupac?! svaka cast!

i btw nisam placen za ovo sta je je zasluzuju biti hvaljeni i hvaljeni!
Thoroughbred B je offline  
Staro 05.09.2006., 02:17   #52
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
ja bih takodjer pohvalio ekipu u linksu jer su jako susretljivi i ljubazni,kupio sam dosta stvari kod njih i nisam nikada imao problema,imam samo rijeci hvale za links.Pohvalio bi i ekipu u servisu jer uvijek ih mozes nazvati i pitati bilo sta u vezi hardwera i strpljivo ce ti odgovoriti sve sta te zanima,samo neka nastave s takvom politikom prema kupcima.

Member of PCE 100+kg demolition squad

undo je offline  
Staro 05.09.2006., 02:30   #53
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
I meni je ovo cudno....
Ja sam u Linksu u utorak sastavio konfiguraciju. Dosao sam oko 18h pa su rekli da ne mogu sve dopeljati za sutradan iz ZG jer je prekasno (da sam dosao do 13h bi isti dan poslali pa bi dobio sutradan) pa je doslo u cetvrtak (a ovo cega nije bilo ni u Zg ni u Ri su narucili i doslo je u Ri u petak)...Dakle u tri dana sve komponente stigle. Takoder, htio sam pogledati jedan monitor koji nisu imali u Ri i odmah su ga narucili iz Zagreba i prodavac je 1h vrtio filmeke, benchmarke i sve sto sam ga trazio da vidim monitor...
Staro 05.09.2006., 02:44   #54
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor undo Pregled postova
ja bih takodjer pohvalio ekipu u linksu jer su jako susretljivi i ljubazni...
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
...
i btw nisam placen za ovo sta je je zasluzuju biti hvaljeni i hvaljeni!
Citiraj:
Autor Brain32 Pregled postova
...od mojih i pozitivnih iskustava mojih poznanika bi mogao knjigu velicine Biblije napisat pa si ti misli...
Citiraj:
Autor Brown Acid Pregled postova
Links je zakon, ekipa s 2 posta smrdi na kilometre.
Citiraj:
Autor stublina Pregled postova
...Naručio sam preko neta Audigy 5.1...

...Stigla mi je Audigy PlatinumEX !

...Biće da je pao promet u vemilu pa su krenuli u kampanju.
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
...Nisam jos dozivio da bi bili neugodni. Mislim Rota naprimjer je car. Svaka majka želi takvog zeta. Jos da nije pročelav pa di bi mu kraj bio. Čak i forum imaju koji je mrak...
Neki su očito shvatili da je ovo javna peticija podrške Linksu pa u stilu "Svi smo mi Mirko Norac" izrađuju transparente "svi smo mi Links" i osuđuju korisnicu jer:
a) nema dovoljno postova : hitthewa
b) nije dovoljno para htjela potrošit, kaže ovaj "2kn"
c) nije bila dovoljno uporna, jer trebaš se hrvat s prodavačima i prijetit batinama ako ti ovaj ne ide na ruku : boxers :

Ljudi, vaša odanost prema jednom od najboljih informatickih trgovina (da, i ja se slazem) je dirljiva, ali nemojte pretjerivat. : finger :
JuVe je offline  
Staro 05.09.2006., 03:01   #55
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
IMO: Ljudi su tako reagirali jer imaju (vecinom) krajnje pozitivna iskustva s Linksom i ovakvo sto im je u najmanju ruku cudno. Mislim i u Linksu su znali grijesiti (poslati krive tipkovnice npr. ) ali nikada (barem ja) nisam naisao na opisanu netrpeljivost i aroganciju prodavaca. Pa tako npr. decko (prodavac) u Rijeci je klincu koji je kupio neonke da ih montira na svoj skuter isao do parkinga pomoc ih postavit i pol sata se gnjavio sa njim da to proradi kako treba...
Mislim, mozda je cura doista imala neugodna iskusta no trebas shvatiti da nebi bilo prvi puta da dode netko tko je banan sa Linksovog foruma raditi negativnu reklamu...
Staro 05.09.2006., 03:35   #56
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Sta se tlacite uopce. Lajavica se vjerojatno smije kako nasjedate na fore. Bio Links u krivu ili ne,ona se ne javlja , i zato predlazem da se thread zatvori.
spawn je offline  
Staro 05.09.2006., 03:50   #57
Defcon.OS
Contra bonos mores

Defcon.OS's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
. . .
Bio Links u krivu ili ne,ona se ne javlja , i zato predlazem da se thread zatvori.
Q has spoken
Thread nema smisla, a ako je i bio pokušaj ocrnjivanja sudeci po komentarima
završio je potpuno kontraproduktivno.

Defcon.OS je offline  
Staro 05.09.2006., 08:43   #58
Spirit
Premium
Moj komp

Spirit's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
nisam procitao sve postove, ali moje iskustvo je, da sve kako sam trazio u linksu ako je bilo na webu, bilo je vecinom i kod njih, dok kod ve-mila, nije slucaj, cak sam znao pitati, da li je komponenta narucena i kad bi stigla pa su vecinom fulali par tjedana, odnosno komponente nisu stigle kak su rekli, a i za kuciste sam pitao..

no to je danas normalno...
tesko je nac komponente, koje dosta idu, nisu tak skupe i dosta se traze..
tako je stvar i sa x2 3800...
nestali su u sekundi... i di god zoves, bude u pon, ak ne onda u cetvrtak i tak stalno..
Spirit je offline  
Staro 05.09.2006., 09:13   #59
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
nemam baš iskustva s linksom (jedan put nio u zg kod njih), ali jućer sam popodne narućio ploću, memu i još neke sitnice, oni mi odmah javili da nema meme, al ja tad već bio na oslu, uglavnom od sinoč ploća koju sam narućio više nije dostupna, malo prije zovem i javlja se lik da zadnja ćeka potvrdu moje naruđbe (čeka na mene), stvarno svaka ćast ako je istina, mislim da bi drugdje već davno otputovala ko-zna-di, jer je stvar u tome što nisam potvrdio naruđbu, niti se javio skoro 24h
eto i moje pohvale

bobe je offline  
Staro 05.09.2006., 09:28   #60
6Finger
Premium
Moj komp

Ljudi stvarno kad citam ovo sve stvarno mi je zao sto taj cuveni Links ne otvara poslovnicu u Splitu, jer o aktualnim ducanima ne zelim ni misliti a kamoli ih posjecivati, pa sam svejedno jucer u vemilu "ostavio" 1200 KN za sestrin komp a prije mjesec dana su mi serviseri tvrdili da se maticna ploca ne moze pokvariti nikako nego nepravilnom uporabom, i da iza te izjave mogu stati svojim iskustvom, jedina trgovina koja je onako nekako ok je HG spot ali imaju dosta ogranicenu ponudu i cijene npr. graf. kartica su astronomske.
Poanta ovog dugackog posta je:
stvarno je jadno kada nemozes otic potrosit novce u nijednu trgovinu u gradu u gradu s gustom jer znas da ce ti za mjesec dana prisjesti.

Zato Vedrane poduzmi nesto da se sto brze nadjete u Splitu!
6Finger je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno