|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
sto se tice snage z-2300 oni se pumpaju chipom, a pojacalo je zanimljivo u krajnju ruku. U principu sto je teze pojacalo to je bolje. Pojacalo i receiver nisu iste stvari. Ako se kupuje pojacalo moze se skuzit da npr. pojacalo XY prizvodjaca od 2x80W ima oko 19kg, a receiver 5x90W istog ima 10-16kg samo sto receiver ima gluposti za procesiranje zvuka tipa dolby, dts, bla... Pojacala u globalu sluze za slusanje muzike i za to su najbolja, a receiveri sluze kao centralna jedinica kucne audio zabave (gledanje filmova, igranje igara, spajanje vise video signala da se moze gledati na jednom izlazu itd.) i guba su ![]() Najbolje bi bilo kada bi se uzeo receiver(ili procesor zvuka) za dijeljenje kanala, a kad se kanali podijele koristiti pojacala ili jos bolje mono blokove koji bi onda napajali zvucnike, ali previse zezancije i preskupo (jer treba biti sto jednostavnije to bolje) Poslovica kaze da je sustav dobar koliko je najlosija komponenta u sustavu dobra. Ako se na neki audiofilski sustav spoji super-mega-ultra dobar mp3 to ce srusit kvalitetu reprodukcije jer je, ruku na srce, mp3 = kompresija. Isto se odnosi i na zvucne kartice... integrirane zvucne kartice nisu dovoljno dobre da upogone imalo bolji zvucnicki sustav. z-2300 bolje zvuce na recimo Audigy4(oko 400kn) nego na integriranoj zvucnoj kartici. Huh sad sam nabacao svega i nadam se da sam nekom pomogao bar malo. Ima tu jos... ![]() cheers all odo ja na WoW...
Komp: A64x2(4400+); Corsair4x1GB; Seagate(SATAII) 250GB+Seagate(SATAII) 320GB; Gigabyte M56S-S3; (Sapphire Radeon 3870) Panasonic TV+NEC 20WGX2 lcd+Phillips220WS, zvucni entitet Yamaha+Audigy 4, Logitech G5+Saitek Eclipse II Audio na comp: Marantz SR-4600, Magnat Monitor 1000+Magnat 880, Denon AVR-1706+2monoblok, 1 seta DIY zvucnika (dynaudio drives), Techincs RP-F880 (8 godina stare slušalice) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|