|
![]() |
#31 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
e vidis i mene je to mobilno sranje sjbalo, zato sto nemos zagrist do kraja pa ti se onda dok spavas fino usta otvore jer je zagriz otvoren iliti ga nema, pa sam onda poceo sliniti, ono jastuk mokar ujutro ![]() ali kod fiksnog toga nema, jer se zagriz nedira, barem mislim ipak nisam ortodont ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Citiraj:
vidim da je forum pun spec. ortodoncije Lista cekanja je dosta dugacka i moja preporuka ti je da odes do privatnika, ako si mozes priustit. Cijena rada ce ovisit o vrsti aparatica. Fiksni je oko 700 eura, mobilni 300-500 eura, moze se napravit i jeftinije. Vrsta aparatica ovisi o situaciji u ustima, tako da svaki ima prednosti i mane. Meni osobno je bolji mobilni, zato sto mozes odredit smjer ispravljanja svakog zuba posebno, moze ga se naknadno prilagodjavat, a ako ti smeta mozes ga izvadit. Fiksni, osim sto nije estetski (nekome je), dosta otezava higijenu u ustima, ali nekima je "fora" imat metalurguju u ustima. Zadnje izmijenjeno od: Bleki. 02.09.2006. u 10:52. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
junior
Datum registracije: Aug 2005
|
buraz mi je imao mobilni oko godine dana, zubi su se izravnali, nisam ziher kolko ga je platio pa necu lupit napamet cifru, znam samo da ga je dobio za nesto vise od tjedan dana, za frfljanje se nismo morali brinut(frfljao je i bez njega), a mene ceka pri iducem posjetu(negdje u zimi) zubara vadenje donjih osmica: sweating : .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
bemti, pa kolke cvalje imas a ne stanu ti zubi unutra ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|