Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.09.2006., 19:05   #31
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
e vidis i mene je to mobilno sranje sjbalo, zato sto nemos zagrist do kraja pa ti se onda dok spavas fino usta otvore jer je zagriz otvoren iliti ga nema, pa sam onda poceo sliniti, ono jastuk mokar ujutro . Sad eto imam sr*nje pa jos uvijek spavam s otvorenim ustima i nesto manje slinim, ali zato kada se probudim usta suhaaaa, pa spavam s bocom vode pored kreveta.

ali kod fiksnog toga nema, jer se zagriz nedira, barem mislim ipak nisam ortodont
raf je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2006., 20:04   #32
Bleki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Smile

Citiraj:
Autor SniperWolf Pregled postova
Evo doslo je vrijeme da i ja moram nositi onaj zubni aparatic il kak se vec zove. Čuo sam da se na istog čeka jako dugo i ako sam sad 7-mi da ću ga dobiti tek u srednjoj :confused: druga opcija je da nadjem nekog privatnika ali na to navodno otidje duplo vise para nego da se ceka. Ja zapravo ni neznam koliko dodje to cudo, svi nesto govore oko 5k krznatih jeli moguce da je tak puno za komad metala.. : giljotin : baad :

vidim da je forum pun spec. ortodoncije

Lista cekanja je dosta dugacka i moja preporuka ti je da odes do privatnika, ako si mozes priustit. Cijena rada ce ovisit o vrsti aparatica. Fiksni je oko 700 eura, mobilni 300-500 eura, moze se napravit i jeftinije. Vrsta aparatica ovisi o situaciji u ustima, tako da svaki ima prednosti i mane.
Meni osobno je bolji mobilni, zato sto mozes odredit smjer ispravljanja svakog zuba posebno, moze ga se naknadno prilagodjavat, a ako ti smeta mozes ga izvadit. Fiksni, osim sto nije estetski (nekome je), dosta otezava higijenu u ustima, ali nekima je "fora" imat metalurguju u ustima.

Zadnje izmijenjeno od: Bleki. 02.09.2006. u 10:52.
Bleki je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Oglas

Staro 01.09.2006., 20:24   #33
Pikavac
junior
Moj komp

Pikavac's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
buraz mi je imao mobilni oko godine dana, zubi su se izravnali, nisam ziher kolko ga je platio pa necu lupit napamet cifru, znam samo da ga je dobio za nesto vise od tjedan dana, za frfljanje se nismo morali brinut(frfljao je i bez njega), a mene ceka pri iducem posjetu(negdje u zimi) zubara vadenje donjih osmica: sweating : ....
Pikavac je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2006., 20:31   #34
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
bemti, pa kolke cvalje imas a ne stanu ti zubi unutra meni donje sad rastu i boli u PM, gornje manje-vise izrasle
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno