|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
imam i ja jednog bolesnog frenda. i to se zakacio na jedi academy i guildwars (puno manje nego jedi) igra do 2 u noci budi se u 5 ujutro i opet igra. nije htio ici u kino sa nama niti je htio ici bilo gdje van pazi niti igrati nesto drugo s nama na netu recimo SWAT4. ne on ima turnir svaki ***************eni dan. ***************eni psihopat. prije je bio vani stalno sada je u kuci stalno.: axeman : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Hm, dobro pitanje... Oko 4-5h dnevno, beštija radi cijeli dan, svira zika ili je DScaler u pozadini : hello2 : . Bio sam predmalo na godišnjem 3 tjedna: bez televizije, telefona (mob se palio samo u slučaju nužde), i naravno bez kompa, i mogu vam reći da mi nije pretjerano falio. More, sunce, sokić i cura za zabavu (ipak su bolje "live (od cyber) games") : goood : . Igrice ne igram pa ne gubim noći, tu i tamo me uhvati inspiracija pa u Photoshop-u izvodim remek-djela. Jedna : cheers2 za sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Kod mene je to po danu 4-5 sati,onda odem van i kad se vratim navečer oko 12-1 budem još kojih pola sata i to je to,a vikendom budem uglavnom preko dana i ujutro kad dođem doma uvrh glave 3 sata |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Pa nije bas isto dali si 8 sati na poslu za kompom ili igras igre 8 sati. Privatno nisam vise od 2-3 sata dok sam na poslu 8 sati oko kompova. Kada su mi predavanja na faxu onda ono znam biti sveukupno doslovno od jutra do mraka ispred ekrana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja sam nekih 6-7 sati na komp, ali samo dosta na netu..i uvijek radim iste stvari..moram napomenuti da me igre uopće ne privlače niti previše zanimaju.. a kaj vi radite tako dugo za komp...??(baš me zanima)...: nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Previse nazalost zbog toga sto radim za kompom od 14h pa do negdje 22, i onda dodjem doma i jos do 4-5 opalim...strasno... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
zna se i meni dogodit da se igram 2-3 dana po 8 sati dnevno ali svakih 2-3 mj inace zaglavim oko 2-3 sata dnevno ak imam vremena brijem da su to sve faze, nitko ne moze izdrzat 10+ sati igranja dnevno konstantno godinu dana. raspadne mu se zivot prije ili kasnije pa mora prestat ili smanjit |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Trebalo bi temu podijelit u dvije: Ona za ljude koji igraju ogame, i one ljude koji ne igraju, bilo bi puno jasnije ![]()
![]() |
#47 |
Registered User
|
ja naormalno oko 5-6 sati ali sad moram smanjit jeli počinje škola
![]() |
#48 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
kad sam doma komp je stalno upaljen pa svako malo sjednem, ali sad sam rijetko doma, pa ako je to 1h dnevno u prosjeku dobro je... kad nemam kaj za raditi znam i po 4, osim ako imam nekaj baš za raditi na kompu, onda znam i po 10-12h se ne micat (ako se bliži deadline)
![]() |
#49 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
4-6h .. nekada ništa ( RIJETKO ![]() Jučer sam bio kojih 1h.. Komp je bio cijelo vrijeme upaljen ali ja ne za njim... Otkrili smo novu "bazu" Ispod savskog mosta ..popest se tam gore i piti u miru.. Pa smo onda do bundeka skočili i tako.. Ma neznam kako kada... Nekad se desi da mi se zgadi pc... a nekad se nemogu maknuti od njega... Dok sam bio na moru provodio sam po 1-2h dnevno... I nije mi ništ falilo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Pazi ovo stari ja sam skoro cijeli dan za kompom sad prek praznika jer u jutro od kad se probudim pa do navecer nemam kaj radit , i kaj sad to kaj sam ja za kompom pol dana znaci da nemam zivot?!
![]() |
#52 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam za kompom oko 4-5 sati na dan za vikend, dok je škola nešto manje.
![]() |
#53 |
Guest
|
hmm sad preko praznike previše recimo 6-8h.... ***ote pa to je 60% vremena kolko sam budan: giljotin al dobdro sutra počinje škola pa će se smanjit na kojih max 3h... jes jes napokon drugari i drugarice nisam ih vido 3mj: sweating |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
a kaj da ti velim... otkad se probudim dok nejdem spavat... iznimke su otic na kavu dakako, van navecer, ili ako je cura tu. ali jos kad faks pocne... dignem se u pol 7. od 8-13h na faksu. pred kompom. dodem doma u 14, 14.30h. ako je zima najvjerojatnije mi se neda ic nikam. idem spavat u 12,1. znaci ukupno, cca 16h dnevno. prosjek bih rekao 12h, pol dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
kad je skola i ucenje navecer oko 2-2,5 sata,ujutro eventualno pola sata. vikend subotom preko 6 sati,nedjelja 8 sati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|