Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 25.08.2006., 17:43   #31
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
3 godine bez ijedne kazne...HIHIHIHI
Šuti i budi sretan. Ja sam više od 6 godina bio bez ijedne kazne i prešao sam najmanje 150 000 km preko cijele Hrvatske uzduž i poprijeko i po par susjednih zemalja, pa me zaustavi na mjestu koje poznam kao svoj džep i ocarapi me 610 kuna za nešto što svatko normalan tamo radi.
Ponovo, hebem takvu policiju, zašto ih nema kad zbilja trebaju? U cijelom svom vozačkom stažu sam samo jednom vidio policiju da je zaustavila nekoga tko je divljao po cesti.
Sky je offline  
Staro 25.08.2006., 17:44   #32
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
mene prije par godina zaustavi murija, i frajer počne nabrajat; žuto svjetlo kod folnegovićevog naselja (priznam, bilo je), prebrza vožnja po mostu (al nije imao radar pa si mislim, pričaj ti to nekom drugom), i ulazak u križanje bez procjene semafora dakle prolazak kroz crveno (a neki penzić ispred mene u pezejcu ušo u križanje, ja normalno za njim, i penzić se ukopao. auto dvjesto metara dalje a ovaj ga pušta. fala bogu da se u međuvremenu crveno upalilo). i nabroji meni on kazne finu hrpicu al velim ja ajmo se mi dogovorit. veli frajer može, ja pogledam u novčanik kad žena sve poharala. velim ja njemu, čuj stari, nema kune keša, jedino ak znaš di tu u zapruđu ima bankomat? veli drot; vozi zamnom. i ja za njim do bankomata, 200 kunića, hvala doviđenja.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.08.2006., 21:23   #33
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
to se nezove policajac nego poduzetnik
Staro 26.08.2006., 16:26   #34
Mad_Duke
Guest

Što napravi policajac kada dobije na lotu?

Kupi križanje i otiđe u privatnike!

Staro 26.08.2006., 17:07   #35
Šušta
Premium
Moj komp

Šušta's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor hmmm Pregled postova
podnesi tu zalbu i mirno cekaj zastaru. frend je ostao bez vozacke, 2 puta prespavao sudjenje i docekao zastaru
prespavao suđenje nije sigurno, jer za to bi platio 5000 kn (pettisućakuna) po "prespavanju", tj. neopravdanom izostanku.

ja sam prije 2 i pol godine pijan žlajfao na parkingu, doletile su mi 2 patrole, kad sam ih vidio ugasio sam auto, pokucali su mi na staklo, napuhao 1,32 i odbio potpisati kaznu.
nisam otvarao poštarima, nisam podizao preporučene pošiljke (5-6 puta godišnje), kada je dolazila murija na vrata (2-3 puta godišnje). Napokon su me dočekali pred kućom kada sam krenuo prošetati psa, uručili mi poziv za na sud, došao sam, proglasio me krivim uz mogućnost žalbe od 8 dana, reko sucu da mi vozačka treba jer sam počeo raditi kao dostavljač, te da bi bilo lijepo da mi odgodi oduzimanje vozačke za kraj sezone, tj. oko 9. mjeseca. Pristao je, ali za to napraviti, morao je dokazati da sam kriv jer sam u žalbi napisao da sam bio pijan, ali da nisam upravljao vozilom jer je isto bilo ugašeno te da imam 7 svjedoka. Naravno da nije povjerovao, ali morao je srediti novo suđenje, čije sam pozive opet izbjegavao, kada su me opet ulovili, policajac koji me je trebao s***************ati se nije pojavio tako da se to odugovlačilo i odugovlačilo...
na kraju su me opet ulovili s pisom u kojem piše da sam kriv, ali 7 dana nakon šta je trebala nastupiti zastara, te da se mogu žaliti još Visokom prekršajnom sudu u ZG. U žalbi sam napisao isto što i prije, ali uz napomenu da je prije toliko i toliko dana trebala nastupiti zastara. Nakon par dana mi je stiglo rješenje o zastari, di piše da se ukida postupak protiv mene
Šušta je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno