|
![]() |
#32 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Pitam jer mi je čudna prilična razlika u cijeni, a i na autronic stranicama za p7es piše "700:1, 300 cd/m?, 14 (black to white) ms, 8 (grey to grey) ms", a za wide verziju "300 cd/m, 1000:1, 8 (Grey to Grey) ms", znači wide ima (navodno) 50% bolji kontrast i 630kn nižu cijenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
normalno je da je wide jeftiniji od 5:4, sa svim modelima je tako |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
20" monitori su 4:3 ![]() a normalno je da je 20" wide jeftiniji kad matrica ima 0.2mp manju rezoluciju, a vjerojatno ih se i vise proizvede/proda.. i analogno tome nisu iste matrice jer matricu ne mozes povecat/smanjit logicno. S tim da ono sto je rendula napisao je vrlo vjerojatno tocno, vecina 20" monitora sa standardnom rezolucijom ima ili TN ili IPS (lako raspoznas po vidljivim deklariranim kutevima odmah), dok kod wide mozes ocekivat xVA matricu, a to po specifikacijama nemozes razlikovat od IPS
![]() |
#38 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
I ja imam Philips 200WP7ES, vrlo sam zadovoljan s njime. Zanima me samo od onih koji ga imaju koje postavke imaju za svjetlinu i kontrast? Čini mi se da slike koje radim na drugim monitorima se čine malo pretamne... Da li netko koristi ovaj monitor za rad u grafičkim programima i koje profile koristi za prikaz slike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
imam philipsa 200wp7es/00, znaci pva matrica i monitor mi je odlican. primarno mi je za citanje teksta i takve spike a igrice dodu tu i tamo. @gabre Citiraj:
![]() u potpunosti se slazem. Pa sta je tak velika razlika izmedu PVA i S-IPS matrice? koja je razlika? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ja trenutno imam Red 77 green 80 blue 72 contrast 70 brightnes 0-40 |
![]() |
![]() |
|