|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
cekaj...kakva finalna verzija? npr. windowsi xp su izasli kad su izasli....to je kao trebala biti finalna verzija. a sad je vec na service packu 2 i po meni jos nije finalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kada vista bude SP1 preci cu na nju . zasada je xp solidan os.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Prelazim čim dođe, zanima me kako će se ponašat u igrama, izgled, novi WMP, IE...ma sve me zanima ![]() Iako guta rame i sve to...kad sam na beti 1 isključio nepotrebne pozadinske servise (tipa wirelles zero configuration, print spooler i gluposti koje ne koristim) gutao je oko 200 MB-a RAM-a, jest da je više od XP-a...ali što je najbolje...igra Juiced i još par igara je radilo na istim detaljima i rezoluciji bolje na Visti nego na XP SP1... tako da ![]() Tolko od mene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Pod finalna verzija mislim kad Vista izađe iz bete...tj. testne faze... kad bude na tržištu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Pročitao sam vijest da je M$ odlučio kako Dx10 ide samo na Vistu.: giljotin Ako je to istina, XP-u će se bitno skratiti radni vijek (osim kod malo zahtjevnih korisnika).: sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Svakako ću je probat pa onda ću donest neki zaključak...
![]() |
#40 |
Banned
|
hm... nekako mi fali opcija za glasovanje "ne znam" ovako dok ne vidim ne mogu nista reci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Čiča s tamića
Datum registracije: Jul 2006
|
ja ću definitivno probat pa vidjet kak radi, al tek kad složim neku noviju kantu, a na sadašnjoj ostavljam XP
moj komp no2: Intel Pentium 4 Prescott 2.8GHz @ 3.4GHz, 1GB RAM 400 MHz @ 450 MHz, ASUS P4S800, Club 3D 7600GS AGP @ 470/450, 80GB WDC , 400W MS Industrial moj komp3: Intel Pentium 3 800MHz, 20GB HP HDD, 256 MB SDRAM, 200W CODEGEN PS, NvIdia TNT RIVA 32, MBO:MS-6309 LITE |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
To je glupo što DX10 nece bit na XP... nevjerujem u to...pa postoji DX9 za 98. Neznam ako nece bit DX10 na XP definitivno prelazim na Vistu zbog nemogućnosti igranja novih igara...ali, nemoguće da na XP nece bit DX10... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Sumnjam da cu odmah preci..mozda tamo negdje poslije SP1 kad poprave donekle pizdarije koje ce se dogadjati.
![]() |
#45 |
Čiča s tamića
|
moj komp no2: Intel Pentium 4 Prescott 2.8GHz @ 3.4GHz, 1GB RAM 400 MHz @ 450 MHz, ASUS P4S800, Club 3D 7600GS AGP @ 470/450, 80GB WDC , 400W MS Industrial moj komp3: Intel Pentium 3 800MHz, 20GB HP HDD, 256 MB SDRAM, 200W CODEGEN PS, NvIdia TNT RIVA 32, MBO:MS-6309 LITE |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
Slažem se. Pametan potez od njih, ali sigurno će izaći neke verzije DX10 za XP (bar Tweak) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
The Dark Side of Moon
|
vidjet ćemo još oće bit direct X 10 za XP,kao ono što su rekli da neće bit x1000 kartica na AGP-u....
![]() |
#48 |
Guest
|
naravno treba sve isporbati,zatim kad se isproba dode covijek do zakljucka ,nevalja biti optimista i presudivati nikaj unaprijed..treba sacekati,vidjeti i onda dati komentar.Zivjeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Čiča s tamića
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ja necu odmah preci na vistu.......kad izađe najprije trebam nekog testera koji ce ju probati, kako rade igre s dx9, koliko je zahtjevna za moj komp (da mi ne poždere sve resurse) i kako rade 32bitni programi na visti (jer koliko sam cuo vista ce biti 64 bitni os) i takve slične stvari |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
dosta forumaša još ima i win 98 i 2000, kakva vista još nam ni xp nisu pokrpali |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
mislim da ću preć, a i tak i tak svi koji vole igre morat će prije ili kasnije preći na vistu jer jednio će ona, nažalost, podržavati dx10, kao zato jer struktura drivera na xp i prijašnjim nije kompatibilna... uf, kaj sve bili radi da poveća prodaju svog novog proizvoda...
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Da? a sto to ima Vista osim sarenih ikonica i rotirajucih notpeda koji zahtjeva minimum DX 9 karticu da bi se mogao vrtiti u krug po Desktopu ? I zasto svi imaju XP i onda nakon par dana sarenila pocnu koristiti Windows classic koji vec standardno dolazi u Win2k ... i vecina ljudi cak i ovdje osim sarenih ikona i simple sheringa te veceg zauzeca diska, jel zna jos neku "vaznu" izmjenu "ispod" haube zbog koje koriste XP umjesto 2k ? ili zbog koje ce prec sa XP na vistu ?
![]() |
#56 | ||||||
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
u hrvatskoj gdje svi žele ovce i novce je to istina. u svijetu nije. istu stvar možeš reći i za hranjenje u restoranima, vožnju taksijem, itd. Citiraj:
Inače, smatram da je ubuntu dobar samo u XFCE verziji (dakle XUbuntu). KUbuntu i Ubuntu su po meni samo "sideshow guys" za SUSE i Fedoru, dok je XUbuntu odličan za low-end strojeve. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
toliko o MDT-ovim alternativama.
![]() |
![]() |
#57 |
Old school
Datum registracije: Mar 2006
|
Da. Ako skupim para za novu konfu prelazim na vistu odma. Čisto iz praktičnih razloga. Puno ljudi bude ionako prešlo na nju. I kaj kad me neko za koji dan nazove: čuj ne radi mi ovo i ono. Kaj da mu kažem da neznam? Ili da dođem tamo i blejim u monitor pa se probam snaći? Ne bi išlo. Logički gledano, to bi trebali biti najstabilniji win do sad. Meni je tak svejedno koji su win, glavno da podržavaju sve kaj stavim na komp, a pošto su ovo najnoviji, trebali bi imati najbolju podršku. Osim min. konf ne vidim drugi razlog zašto ne preći. Ko ne riskira, ne profitira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Evo vam vasha vista: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33929 Svi ljudi koji nemaju 64-bitnu mashinu mogu se pozdravit sa BlueRay i HDDVD videom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Gledanje Blu-ray i HD-DVD sadržaja uopće nema veze s Vistom kao OS-om bez obzira na verziju. Mislim, ima, ali ne na način kako je gore navedeno. Aplikacija (player) je ta koja će odlučiti da li će omogućiti neki sadržaj ili ne, s obzirom na OS, hardver i sl. Vista će jedino pružati aplikacijama servis koji će pružiti uvid u "potpisanost" drivera, a aplikacija (player) će odlučiti što će s tim. Jedna od takvih aplikacija će biti i Windows media player, te se eventualno može očekivati da u 32-bit Visti neće biti moguće gledati HD-DVD i Blu-ray "out of the box", a u 64-bitnoj verziji hoće. Usput, HD-DVD se može gledati i na XP-u i to s ovim : http://www.toshibadirect.com/td/b2c/...-30600&seg=HHO
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|