Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 10.08.2006., 09:06   #31
iveumag
zippo61_junior

iveumag's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Pa ja imam 15 godina i tko ima novca nek si kupi TT nova preporuka: goood :
iveumag je offline  
Staro 10.08.2006., 09:11   #32
Kyky
Graphics Lunatic

Kyky's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Pa ko voli nek izvoli Mozda cu se kasnije kajat sta sam ga kupio ali čisto sumnjam jer na tržištu ne vidim ništa drugo šta bi mi se svidjalo gledajuc iz svih perspektiva
Kyky je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.08.2006., 09:12   #33
iveumag
zippo61_junior

iveumag's Avatar

Pa dobro samo bi trebao uzet neki BIGTower pa ga modat i bio bi bolji od svih TT
iveumag je offline  
Staro 10.08.2006., 09:40   #34
Kyky
Graphics Lunatic

Kyky's Avatar

A nije to to a i kad kupis TT-a pa ga modas onda je bolji od svih ostalih

ma gle svakom se svidja nesto i tako ce uvijek bit pa da se jednostavno ne isplati opterecivat sta se kome sviđa
Kyky je offline  
Staro 10.08.2006., 09:55   #35
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
E moj Kyky...
Pogledaj moj sig. Ja kažem da je TT govance. Mislim da sam upravo pobio tu tvoju teoriju o mogućnosti priuštenja.
Idemo dalje. Stari Chieftec dobar? Da, izvana se i meni sviđa, baš je dobra kopija Anteca ( http://www.pcekspert.com/articles/245-1.html ), ali konstrukcija mu je zastarjela. Naime, kućište ima isključivo 8 cm ventove i zbilja mi nitko ne može reći da nema boljih kućišta za tu cijenu.
Noviji Chiefteci pate od drugih boljki, poput ladice za diskove (potrebni su kutni SATA kablovi), nekvalitetne izrade (tu ima mnogo debate, no činjenica je da kvaliteta dosta "šara"), krhkih plastika... I nažalot, slažem se da im dizajn nije jača strana.
Eh, da, i Fleks zakonski može piti alkohol. To bar pouzdano znam. A ti? Sumnjiv si mi čim nisi napisao datum rođenja...
Sky je offline  
Staro 10.08.2006., 10:50   #36
Kyky
Graphics Lunatic

Kyky's Avatar

Eto ti datum pa ga gledaj

Antec Fuj i stojim kod toga

Ćuftek nešto između!

TT Armor No1

-------------------
To je majne mišljenje
a to sta se razlikuje od tuđih tu si ni ja sam nemogu pomoć

PozdraF
Kyky je offline  
Staro 10.08.2006., 11:00   #37
WikinG
Guest

WikinG's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
ja imam armora kuciste mi rula...pozdrav
WikinG je offline  
Staro 10.08.2006., 11:21   #38
Sky
Guest

You are beyond salvation...
Evo, da ne bi bilo da samo pljujem po Armoru, jedna stvar mi se na njemu sviđa.
Naime, montaža 5.25" uređaja. Kod Stackera moram otvoriti obje stranice dok kod Armora je to daleko elegantnije riješeno.
Sky je offline  
Staro 10.08.2006., 11:37   #39
iveumag
zippo61_junior

iveumag's Avatar

Ja bi si najrade kupio Anteca P130 ili 180 neznam koji broj ide i Anteci i Cifteci su po meni najbolji jeftini su da si ih moze dosta njih priustit i dobri su i kvalitetni za ulozeno
iveumag je offline  
Staro 10.08.2006., 13:57   #40
Kyky
Graphics Lunatic

Kyky's Avatar

Ma kaj uopce kupovat kuciste komponente na stol i rulaj
Kyky je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.08.2006., 14:44   #41
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
ako je TT govance onda je ovaj svijet propala priča...
TomG je offline  
Staro 10.08.2006., 14:53   #42
zuzy
Member

zuzy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ćuftek ;o)
Staro 10.08.2006., 14:54   #43
Imitator
Banned

Imitator's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Tomy no.1
ako je TT govance onda je ovaj svijet propala priča...

Slažem se!
Imitator je offline  
Staro 10.08.2006., 14:58   #44
Sky
Guest

I ja se slažem, propala je priča...
Sky je offline  
Staro 10.08.2006., 15:29   #45
Kyky
Graphics Lunatic

Kyky's Avatar

ma sve je to jedan veliki SHIT
Kyky je offline  
Staro 10.08.2006., 15:30   #46
iveumag
zippo61_junior

iveumag's Avatar

Bas
iveumag je offline  
Staro 10.08.2006., 19:48   #47
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
joj kako ljudi vole pametovat..joj...vi navijate za ono kučište koje imate (vecinom uuuu),mislite da chete ga bolje prodati kasnije pa pljujete po drugom...
TomG je offline  
Staro 11.08.2006., 07:47   #48
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Yap, prcija klinaca od 14-15 godina sa ledica defektom na mozgu.

Nis sky idemo se zapit danas? nemozemo tu nista.
Fleks je offline  
Staro 11.08.2006., 08:22   #49
Kyky
Graphics Lunatic

Kyky's Avatar

Ak je netko u defektu onda je to tvoj AVATAR majke mi ubija u pojam...
Kyky je offline  
Staro 11.08.2006., 08:50   #50
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

haha..klinci od 15 a on ima mocnih 18!! (grom udara u pozadini)

pusti ljude da imaju svoj ukus..jer mislim da je to i najbitnije-da ima SVOJ ukus.. da ZNA sta voli..i da 5-10 godina nakon te 15te ima neki karakter.. a ne da bude ko vecina bezglavih ovaca u ovom svijetu..
Staro 11.08.2006., 08:53   #51
iveumag
zippo61_junior

iveumag's Avatar

Mogu moderatori i lockat ovu temu po meni
iveumag je offline  
Staro 11.08.2006., 08:56   #52
Kyky
Graphics Lunatic

Kyky's Avatar

Svi imaju ovdje svoje mišljenje a niko da prihvati nečije tuđe nego čim je nešto drugačije odmah pljuvačina do jaja

PozdraF
Kyky je offline  
Staro 11.08.2006., 09:48   #53
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Normalno da je popljuvan kad priča gluposti

Nemozes tvrdit da je nesto wau kad nije.

TT kucista dozivljavam ovako.

Netko ti oce prodat hyunday accenta za 350 000 kuna zato jer ima pokazivac kratkih svijetala naranđaste boje, dok svi ostali imaju zelenu. Zelena je dokazana da smiruje (čak ju rabe dizajneri ruskih lovaca za boju kokpita) dok naranđasta poziva na suicid i manijačko ponasanje (zato ju rabe dizajneri poljskih lovaca ) . 90% poljskih pilota ne prezivi prvih 5 godina sluzbe, dok 99% ruskih dozivi mirovinu. Ovo je karikirano, ali nadam se da sam bio jasan.

Nemozes nesto postavljat na nacin koji nije. Mislim dat tolke pare za kuciste koje je govno je naprosto smjesno. Zbog cega tolko? Zbog prozora? Pa za tu lovu kupis fakin lian lia sa pleksijem ak te tolko veseli .

Ali ne vi i dalje tupite, tupite, tupite...

Covjece kaj se drago zavuko u vas?
Fleks je offline  
Staro 11.08.2006., 10:00   #54
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Zeleni ili Narandasto je ovdje stvar ukusa jer je ovo kuciste a ne faking kokpit - jesam JA sad bio jasan? dakle - UKUS!! ovdje nema funkcionalnosti..ovo je dizajn KUTIJE za svakog korisnika gdje smirujuca boja nije bitna! zakaj nejdes onda npr. kenjat ljudima koji imaju UV neonke u kucistima i slicno?! dakle, jos jednom, UKUS!!
a KOLKO je nekome nesto vrijedno je takoder SUBJEKTIVNA stvar! a sad, ako to OBJEKTIVNO ne vrijedi tolko para zbog nekog faktora "kvalitete" OPET netko na osobnoj razini to moze zanemarit jer mu jednostavno: nije bitno, manje je bitno, boli ga qrac, dizaj mu je no.1, klinac je jer zeli zadivit cure koje mu udu u sobu (mislim ovo je inace stvarno zalosno ).... tak da se svodi na jedno - stvar osobne preference. Ti si svoj stav izrazio: kazes da se za jeftinije pare mogu dobit kvalitetnija kucista i kraj price. Nekog drugog to ne zanima i EOD!
Staro 11.08.2006., 10:36   #55
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

I ja onda kazem da taj neko drugi NEMA pravo glasa jer sere gluposti i nema pojma. Jos kazem da mu treba zabranit pristup internetu. Tolko jos od mene.

I da pljunem na te gluposti. Puj puj puj. Smeta me kad neko napise neku takvu provalu. Smeta. Smeta i SMETA.

OK. Kupio je case. Skuzio je da je bacio lovu na notornu idotariju sa miljardu ledica i alweys ultra krilcima koja samo smetaju. ALI DAJ onda nemoj hvalit to smeće koje si kupio.

Znam samo da me boli glava kad citam takve proljeve 14 godisnjaka koji su popili pamet svijeta (been there done that), ali daj onda shvati da si napavio glupost.

Jos vise me UBIJA kad mi istu stvar počne tupit recenzent renomiranog IT casopisa BUGa i kaze da je armor , kandalf ili tako nesto M-R-A-K. To izaziva u meni nalete proljeva i gubim kile.

AAAAAA !!!
Fleks je offline  
Staro 11.08.2006., 11:10   #56
Kyky
Graphics Lunatic

Kyky's Avatar

Fleks smao ću ti reć jedno! DAJ ODRASTI VEĆ JEDNOM.
Kyky je offline  
Staro 11.08.2006., 11:31   #57
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Fleks
I ja onda kazem da taj neko drugi NEMA pravo glasa jer sere gluposti i nema pojma. Jos kazem da mu treba zabranit pristup internetu.

A šta jedino ti imaš pravo glasa ovdje na forumu?

Citiraj:
Autor Fleks
I da pljunem na te gluposti. Puj puj puj. Smeta me kad neko napise neku takvu provalu. Smeta. Smeta i SMETA.
Pa šta što te smeta?Ima pravo izrazit mišljenje dokle kod ne ugrožava mišljenje nekog drugog.A ti simptome tog što te smeta i dalje nastavi rješavati proljevom i gubljenjem kila.

Citiraj:
Autor Fleks
Znam samo da me boli glava kad citam takve proljeve 14 godisnjaka koji su popili pamet svijeta (been there done that), ali daj onda shvati da si napavio glupost.
Jel ovo sam meni smrdi na kontradikciju ;tj. prepoznaje li netko drugi ovdje ponašanje jednog renomiranog člana pceksperta?Hint,5 slova,jedno samoglasnik.

Mda.Tema je za zaključavanje čim fleks počne kavgu izazivat
Još kad se sjetim onda kad je čovjeku uletio na thread na tržnici i počeo pametarit kako 12cm vent koji je prodvao nemože bit tih: hitthewa

Eh sad,ako si imalo pametan i pronicljiv,što mi je samom zbilja teško zaključit iz ovog što pišeš,shvatit ćeš čije je ponašanje bliže razini od 14god.

Čim vidim da netko pita preporuku kućišta odma znam da su žuja i lubenica melem za šupak naspram onog što će fleks napisat
žile je offline  
Staro 11.08.2006., 11:38   #58
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

A gle ono ti si hardcore gaymer i nisam ni sumnjo da imas TT case....

Kaj da ti velim... Ako me dobro sjecanje sluzi lik je napiso da prodaje chieftec AF-1238S i rekao da je ultra tih gotovo necuja na 12v. Mogao je neko stvarno naivan i to kupit pod tim oglasom. Taj vent nije tih ni na 6v. Tak da.... Svi mudro sute i uzivaju u tuđoj nesreci.

Dosta o TTu jer ste ocito svi takvi lan partijaneri da glava boli.... 1000kn za ulozak preko optike. cccc. Nek vam bude.
Fleks je offline  
Staro 11.08.2006., 11:40   #59
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Citiraj:
Autor Fleks
I ja onda kazem da taj neko drugi NEMA pravo glasa jer sere gluposti i nema pojma. Jos kazem da mu treba zabranit pristup internetu.
gle..MALI.. to sto netko zeli dizajn prije svega, ili minimalnu cijenu prije svega - za razliku od tebe koji zelis kvalitetu ili nesto drugo, ne znaci da nema pojma!!
TEBI treba zabranit pristup internetu jer si TI taj glupi klinac koji je popio pamet svijeta! mislis da si odraso ili nesto ako imas 18 a netko drugi u raspravi 15?! mislis da si iskusan jer netko drugi prolazi nesto sto si TI prosao?! e pa ja sam prosao TU fazu koju TI sad prolazis pa mogu tvrdit tebi iso sranje..i onda opet netko 5 godina stariji moze MENI tvrdit isto sranje i tako u krug...
znam 15 godisnjaga koji je 10 put zreliji od jednog drugog 55 godisnjaka! (i ovo ne karikiram nego doslovno mislim od slova do slova) kronoloska dob to ne odreduje - tvoje ponasanje odreduje! a ti si svoj slucaj balavosti upravo dokazao..

sad molim moderatora da zakljuca thread dok nema prolivene krvi...: quake2 :
Staro 11.08.2006., 11:41   #60
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Fleks
A gle ono ti si hardcore gaymer i nisam ni sumnjo da imas TT case....

Kaj da ti velim... Ako me dobro sjecanje sluzi lik je napiso da prodaje chieftec AF-1238S i rekao da je ultra tih gotovo necuja na 12v. Mogao je neko stvarno naivan i to kupit pod tim oglasom. Taj vent nije tih ni na 6v. Tak da.... Svi mudro sute i uzivaju u tuđoj nesreci.

Dosta o TTu jer ste ocito svi takvi lan partijaneri da glava boli.... 1000kn za ulozak preko optike. cccc. Nek vam bude.

Ja sam svoj case dobio za 300kn na aukciji,tako da mi ne pričaš o nekih 1000kn jer bogu fala za kućište da dam više od 450kn bi odma idući dan lego u grob.A nije ti palo napamet kako netko ima veću toleranciju na buku pa ju ne osjeti?Isto što nekim na 60Hz monitoru počnu peć oči(e.g. ja),a neko može cjeli dan igrat i neće ga navečer ni glava bolit.
žile je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno