|
![]() |
#31 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
god damn...jucer sam malo previse isao s overlockom ocito...i sada se dogada slijedeće...dobio sam blue screen od death..dumping memory..restart..ok..digli se windowsi i onak..dignu se i restarta se komp..u safe modu isto tako..instalacija windoza..kada pocne kopirati fajlove..opet blue screen..nisam imao zivaca za clear cmos...tj.jesam jutros..ali nisam stigao vratiti pinkleca na jumper jer se nalazi izmedu grafe i zvucne kartice..i fakat nemrem ruku zavuci ![]() budem nekako..maknuo sam zvucnu i uspio maknuti jumper..ali sada nemrem staviti nazad..moram grafu vaditi ![]() ![]() uglavnom..nadam se da je sve živo i nadam se da ce clear cmos pomoci..iako sam stavio sve na tvornicke voltaze i taktove..sve... |
![]() |
![]() |
#32 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Što god taj dan s njima radio nisu htjeli normalno proradit pod OC-om... Drugi dan sam išao iz zaj** probati opet i sve normalno radilo... Bizarno... : baad :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#39 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Citiraj:
![]() Ali za test vjerojatno bi... Mada osim za test ionako nema neke svrhe nemože čovjek ni ovih mojih 2400 potrošit a kamoli još više... ![]() Mada imaš dobar primjerak ako ide na 2800 moj neće preko 2600 stabilno ma što mu god ja radio... Isprobao sam ploču sa smanjenim multijem i nije do nje (ko što sam prije mislio) ploča ide na 320+ bez pitanja... ![]() Ako mi ovaj Vincek bude slab bar znam da si mogu kupit optija... ![]()
![]() |
#40 |
Pod naletima kopita zla
|
naravno da ce ici za test ![]() nista..dobijete razultate za mjesec/dva ![]() ali prije toga cu si ubosti nekog dual corea ako mi se ovaj spali ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#44 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
@Hamm: Samo da napomenem da je meni chipset konstantno na 1.59V jer mi ploča toliko overvolta, tak da nemaš beda za 1.6, iako vidim da si ga već dizao na 1.625. |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#49 |
.
|
Moj (3200+, e6) ide na 2.8 na 1.55v, ploča neda više, uskoro ću ga isprobati na ultra-d pa ćemo onda vidjeti, ići će na 3.0 sigurno... ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
e te razlike između 2.8ghz i 3.0 nećeš nigdje osjetiti,imao sam opterona koji je išao na 3.0ghz na 1.4v tak da znam,jedino ono ak se netko oće dićiti kak je digao proc na 3.0ghz ![]()
#52 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
#53 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#55 |
Pod naletima kopita zla
|
globalno zatopljenje mi uništava planove hlađenja kompa na -10C° htio sam iskoristiti "nepovoljne" vremenske uvijete da ohlatim komp i dam mu puno više soka...evo ga dvanesti mjesec a veni sunćeko a i mogu reči da nije nimalo hladno.. ocu zimu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Pod naletima kopita zla
|
kak ne...kada je prije mjesec dana ono malo zahladilo u 23h navecer sam spustio temperaturu proca na 13C° otvorio sam kuciste i pustio da majka priroda rashladi moj komp..radio je na 1,8ghz(1,2V). ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Bojim se da, sve dok ne poteraš ispod 0°C nebuš dobil ni megaherca više (dobro, 10-20 možda ![]()
![]() |
#60 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pazi da ne dobiješ i ti nešto, tipa upala pluća ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|