|
![]() |
#31 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 24.09.2006. u 00:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Je, sad si tu spojil 3 kablića, stavil 2 svjetleća venta i ti bi da ti ovo ide pod case moding? ![]() Šalim se stari, nek ostane ovdje di je. Stvarno si složio kablovinje bolje nego Renesis. On je ipak svoje mane sakrio sa čudnim kutevima snimanja (kao nije mogao slikati kako spada pa da vidimo da i on ima kablovinje ![]() Hlađenje diskova je i mene najviše zanimalo, i vidim da, kada se malo pazi kod šopinga da to sve može biti hladno ![]() Nego, poslikaj ti nama iznutra sa 7 diskova, mora se vidjet neko kablovinje pobogu ![]() Sve u svemu, fenomenalan pothvat...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Hehe, kućište je bez kablova, ali zato je to nadoknađeno izvan kućišta............. ![]() Stvarno sve pohvale za sakrivene kablove, ja sam isto pokušavao nešto slično, ali nije ni približno dobro kao tvoje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Tek sam sada ovo vidio,d'oh ![]() Bravo! Maestro il kablovinje ![]() Prekrasno sređeno, sline mi cure na ovakvu urednost.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Supernepoznati, pitanje: Kada si vodio PATA kabel iza matične (u prostor među distancerima), jesi ih tamo nekako priljepio isto sa selotejpom il pustio ih da bauljaju?
![]() |
#38 | |||||
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Svaka cast majstore.Sinoc citam thread i dobijem inspiracije srediti svoju makinu. Pokusao sa trikom okretanja diskova no u cifu je to no go, ali turned out quite nice! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|